Blogg

12 november, 2020

Webkingsponsrade kartingjunioren Alx Spetz levererade igen!

Alx Spetz som sponsras av WebkingTeamet fortsätter att visa grym form inom svensk karting. Konkurrensen i klassen Junior 125 är stenhård och trots en konstig säsong med Covid-19 har det körts en hel del täta race. Här kommer en kort sammanfattning av Alx framgångar under 2020.

Stenhård konkurrens och 40 förare att tampas med

Inför SM hade Alx Spetz höga förväntningar, och av 40 anmälda förare så slutade Alx till slut på en fin fjärdeplats. Trots detta var teamet ändå hyggligt besvikna. Det säger en hel del om inställningen :)

Med 40 hk kommer det gå undan rejält för Alx Spetz nästa år

Siktet nästa år för Spetz Motorsport ligger på att slå sig in i OK-klassen. Klassen som många anser vara slutdestinationen inom karting med 125cc motorer som lämnar 40 hästkrafter. Ett steg som känns väldigt rätt att ta, inte minst med tanke på de starka resultat som Alx radat upp under säsongen. Läs gärna mer om de olika klasserna på Swedish Kart League.

Tufft startfält, förare från både Sverige och Danmark och dessutom regn

I ”Grande Finale” i SKCC-serien fanns ett grymt tufft startfält, med förare från både Sverige och Danmark på startgridden. För att göra det än mer intressant blev det såklart regn.

Bra placeringar, många omkörningar och tight racing

Och det gick bra. Av 18 startande satte Alx fjärde bästa tid, inte illa med tanke på att de äldsta förarna fyllt 18. Från att ha startat P4 gick Alx i mål som trea men fick ett tidstillägg och slutade P6. I heat två tog Alx ledningen direkt och höll den ända in i mål. Farten höll i sig även i förfinalen, där Alx slutade på en fin andraplats. Finalracet startades från P2, där Alx fightades på bra och lyckades ta ledningen för att sedan dra ifrån det övriga fältet. Varvtiderna var jämna och när Alx passerade mållinjen gjorde han det som segrare!

Alz Spetz och Spetz Motorsport gör återigen en imponerande säsong

Slutresultatet för säsongen blev mycket bra! En tredjeplats i Swedish Kart League och en andraplats i SKCC! Något som teamet är sjukt nöjda med. Farten finns där och det ska bli spännande att se Alx på banorna nästa år! Arbetet i garaget har redan påbörjats hintar pappa Martin Spetz.

Vi längtar redan till nästa säsong - Då blir det åka av för Spetz Motorsport!

WebkingTeamet kommer att följa Alx äventyr på banorna. Ett perfekt tillfälle för oss att strunta i all webbutveckling och kodande och känna doften av bensin en stund. Självklart ser vi fram emot ytterligare en actionpackad säsong med stenhårda race i en riktigt vass kart. Kör hårt Alx!

Glöm inte att följa Alx Spetz på sociala medier

Vill du veta mer om karting så finns en Wikiartikel här och Swedish Kart League är såklart relevant. Följ teamet på Spetz Motorsports hemsida som WebkingTeamet byggt. Alx har även en Facebooksida som är värd ett besök. Detsamma gäller för Instagramkontot.

Spetz Motorsport


Vi känner oss verkligen supernöjda med vår hemsida!

Spetz Motorsport
- Racing Team
SpetzMotorsport.se

Missa inte att spana in Webkings referensgalleri

Ta en titt i vårt referensgalleri, Följ gärna våra äventyr på LinkedIn, Facebook, Instagram och Twitter. Vi är här för att hjälpa dig. Just nu jobbar vi med projekt inom fintech, miljövård, E-handel, SEO samt såklart med appar och webbutvecklingsuppdrag.

Kostnads-förslag

Beräkna ungefärlig kostnad för ditt projekt.

Börja nu!

0$
Tack, vi kommer att kontakta dig snart
App eller webbplats?

Vill du utveckla en hemsida eller applikation.

Webbplats

En webbplats ger en högre grad av service till dina kunder genom att tillhandahålla information och snabba på köpprocessen eller till och med genomföra dina affärer via webbplatsen.

App

En applikation som bäst utnyttjar den funktionalitet som finns tillgänglig på datorer och mobila enheter, för att presentera din idé på ett effektivt och innovativt sätt för dina kunder.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Webbplats

Vilka funktioner vill du ha?

- +
1

Information

Sidor med text och bild.

en portfolio eller mapp för att presentera tidigare arbeten de utfört.

Portfolio

Presentation av utförda arbeten.

- +
1

Kontaktformulär

Insamling av information.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

UI/UX

UX = User Experience handlar om att maximera hur användare kan använda en app eller en webbplats med minsta möjliga friktion eller funderingar. UI = User Interface handlar om det utseende och känsla som gränssnittet ger användaren. Det kan handla om text, bilder, knappar eller grafik.

Grafisk profil

Grafisk profil innehållande färg, form, logotyp, typsnitt.

Tillgänglighet

Följa tillgänglighetsprinciperna i WCAG 2.0.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Hosting

Behöver du drift, övervakning, backup och support?

Säkerhet

SSL krypterar trafiken mellan webbplats/applikationsserver och dina besökare och ser till att obehöriga inte kan avläsa känslig information (t.ex inloggnings- eller kontouppgifter).

En virtuell privat server (som också kan kallas VPS, virtual private server eller VDS) är en instans av en fysisk server.

VPS

En virtuell privat server är en instans av en fysisk server. Ingår övervakning 24/7 och backup. Kostnad per år.

- +
10

Serviceavtal

Serviceavtal där du allokerar timmar och säkerställer tillgång till vår expertis och support. Antal allokerade timmar kan sparas upp till 1 år från datumet serviceavtalet tecknas.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Optimering

Optimering av webbplats för hög placering i sökmotorernas resultatlistor från början.

Prestandaoptimering

Optimera webbplats enligt våra rekommendationer och best practise.

Med SEO-paketet kommer din hemsida högre vid sökningar på Google

Sökmotoroptimering

Grundläggande tekniska komponenter (sitemap, robots.txt och 404) installeras.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Native, hybrid eller webbapplikation?

Vilken typ av applikation, plattform och marknadsplats applikationen ska stödjas och distribueras på..

Nativeapp

En native applikation är en app som är utvecklad för en specifika plattform. Exempelvis iOS eller Android. Fördel är att man enklare kan nyttja enhetens inbyggda funktioner för GPS, 3G/GPRS, Kamera, Gyro etc. Detta medför ett snyggare gränssnitt och en högre prestanda eftersom applikationen körs direkt i enheten och kan utnyttja hårdvaran fullt ut

Hybridapp

Största fördelarna är att en hybridapp kan användas på både iOS och Android. Man kan alltså använda samma kodbas till båda plattformarna. Detta ger kund och utvecklare stora fördelar. Man kan sänka utvecklingstiden och kostnaderna och tack vare appens kompatibilitet blir den tillgänglig för miljontals potentiella användare.

Webbapplikation

Webbapplikation med responsiv design. Det mesta går att åstadkomma med en responsiv webbapplikation. Webbapp är plattformsoberoende och köras inuti webbläsaren.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Plattform

Vilka plattformar ska applikationen stödjas av?

iOS

Android

Windows

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Uppskattad kostnad

Det uppskattade priset är:

Ange information om funktionalitet och andra önskemål.

Ange önskat datum för release.

Bifoga kravspecifikation(er) om det existerar. Underlättar kostnadsförslag.

Sammanfattning

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt:
Total:

Skicka förfrågan!

Vill du ses över en kopp kaffe?

Webking är en prisbelönt webbyrå i Linköping! Vår ambition, glädje, affärsmässighet samt miljötänk har lett, och leder oss fortsatt till en rad nöjda kunder och lyckade uppdrag. Du är alltid välkommen att kontakta oss för 30 minuter kostnadsfri konsultation. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Läsvärda artiklar om utveckling

Hur blir man webbutvecklare? – Vägen till drömjobbet!

Hur blir man webbutvecklare? Här berättar vi om hur du kan bli webbutvecklare, apputvecklare eller systemutvecklare, samt hur det är att jobba som utvecklare på Webking.

Kundintervju om Bioväxt – Appen med grymma fördelar

Biototal är proffs på förnyelsebar växtnäring, grön resurs och cirkulär innovation. De tog hjälp av WebkingTeamet för att utveckla appen Bioväxt som gör underverk för lönsamhet, konkurrenskraft och det dagliga arbetet. Här berättar Biototal själva om appens fördelar.

Nyheter , , ,

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Nya tanneforsvägen 22, 582 42 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!