Webking - En kostnadseffektiv plattform att bygga moderna webbapplikationer på

Spar tid och pengar med vår kostnadseffektiv plattform för att bygga moderna webbapplikationer på. Handen på hjärtat, hur många gånger har du stört dig på dyra program som stjäl tid, krånglar, kräver support och måste uppdateras? Vi förstår dig och har själva varit i samma sits. Därför har vi gjort något åt saken.

Vi byggde en egen plattform

Vi har utvecklat en kostnadseffektiv plattform för att bygga moderna webbapplikationer på som efter hårda tester blivit en succé. Här ska vi berätta om hur det fungerar, hur det kom till och hur den kan användas. Vi tar det från början.

 

Nu slipper vi betala för funktioner vi inte använder

På Webking använder vi en mängd olika program där vi varje månad betalar licenskostnader för att få tillgång till några utvalda funktioner. Vi nyttjar oftast bara en bråkdel av vad programmen erbjuder. Vi betalar för ett hopplock av funktioner som ofta fungerar halvdant, är tidskrävande och krångliga. Samtidigt drar kostnaderna snabbt iväg då vi har flera användare vilket resulterar i höga licenskostnader.

 

En webbapplikation som blir en perfekt hjälpreda

Vi utvecklade därför ett eget ramverk (ett favoritord bland utvecklare), speciellt utformat för nya moderna webbapplikationer, skräddarsytt för våra kunders behov. I klarspråk: En webbapplikation där vi rensat bort onödiga funktioner, där vi efter behov enkelt kan utveckla ny funktionalitet efter kundernas eller våra egna önskemål.

 

En webbapplikation som gör ditt vardagliga arbete lättare

Kortfattat kan man säga att vi byggt en ny och tydlig modulär infrastruktur som är utbyggbar. Där ny funktionalitet och moduler enkelt kan byggas på efter kundens behov. Resultatet är ett avskalat och synnerligen lättjobbat verktyg med alla bra funktioner samlade under ett och samma skal. Till en mycket fördelaktig kostnad. Vår webbapp underlättar, och knyter ihop det dagliga arbetet i stora och små företag. Den fungerar också galant för kommuner och myndigheter då den är lättanvänd och lätt att skräddarsy för att passa perfekt i organisationen.

 

Mängder med bra funktioner redan från start

Redan i grundversionen ingår en mängd bra funktioner. Här finns chatt och meddelandesystem, ikonbibliotek, betalningslösning, kalender, tidslinjer, tabeller, språkstöd, support och personifiering av gränssnitt. Systemet har även ett loggningssystem där du kan följa systemets aktivitet.

 

Kostnadseffektiv lösning som enkelt kan byggas ut

Vår plattform ger kunden möjlighet att skapa flera abonnemang och fördela funktionalitet på olika abonnemang. Som kund betalar du endast för de funktioner som du använder. Precis som det ska vara.

 

Skalbart, lätt att använda och anpassningsbart

Även designen ska vara enkel. Ju enklare desto bättre. Oavsett om du använder vårt system till projektledning, som kalender, tidrapporteringssystem eller planeringsverktyg finns en genomgående form som skapar igenkänning. Du kan även göra den mer personlig och tjusig, efter din egen grafiska profil.

 

Synergier och väldigt bra kundfeedback

Vårt system har med andra ord slagit väldigt väl ut. De företag som använder det är nöjda, och kan visa upp en mängd synergier som tillsammans förenklar det dagliga arbetet.

 

Kund referens Whinny

nästa del berättar vi om hur Sofia Bengtsberg som driver Staby Gård Ridcenter utgick från vår plattform när hon skapade den digitala tjänsten och webbapplikationen Whinny: a digital horse organizer. Whinny är en helt ny webbaserad app som hjälper hästägare att hålla reda på allt det viktiga som rör hästen. Oavsett om det handlar om en person som äger en häst, ett företag som driver ett stall, eller en proffsryttare. Alla har nytta av Whinny.

 

Hur resonerade vi när vi utvecklade vår webbplattform?

I en senare artikel kommer vi även berätta lite mer om hur vi själva resonerat, när vi utvecklade vår webbapp. Temat blir kostnadseffektiv och innovativ utveckling som resulterar i en bra produkt som skapar mervärde för kunden. Samtidigt som kunden kan kapa kostnader och få en enklare arbetsdag mer ett stort antal fördelar.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär