Vilka ärWebking

Hos Webking förstår vi att varje företag är unikt och att era mål och visioner kräver individuella lösningar. Därför anpassar vi oss efter era specifika behov och erbjuder en rad tjänster inom apputveckling, webbutveckling, e-handel och systemintegration för att skapa den perfekta kombinationen för just er verksamhet.

Våra medarbetare

Möt WebkingTeamet

Robert Jansz

CEO & CTO

Robert Jansz är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han strävar efter att alltid leverera - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett stort kunnande.

Patrik Karlsson

FULLSTACK UTVECKLARE

Patrik Karlsson är en utvecklare som vi känt och jobbat med i andra externa projekt. Han tycker om att koda och ta ansvar, och arbetar gärna med både webb- och systemutveckling. Med gedigna kunskaper i C#, Angular, Agila arbetsmetoder som Scrum och Kanban är han en arbetsmyra som mer än gärna kastar sig över såväl appar som system. Precis som vi andra gillar Patrik även att jobba kundnära och att ansvara för egna projekt.

Tommy Dufmats

WEBB & APPUTVECKLARE

Tommy Dufmats är en utvecklare med ett stort intresse för apputveckling. Så fort det börjar pratas om appar så tänds elden i Tommys ögon. Tommy är även lyhörd och strävar efter att allltid leverera det bästa. Han överträffar ofta kundernas förväntningar med en hög kvalitet på de professionella lösningar han bidrar med i våra projekt. Precis som de övriga medlemmarna i WebkingTeamet är Tommy rätt person på rätt plats. Då blir resultatet bra!

Eric Bonta

WEBB & APPUTVECKLARE

Eric Bonta är en av våra utvecklare, och en kille som vi känt sedan tidigare då han haft sin LIA hos oss. En LIA som direkt gick över i en anställning. Hur som helst, Eric brinner för att utveckla appar och system som ger våra kunder stora fördelar. Han är även utbildad elektriker, social, tycker om att dra ihop roliga quizz- och brädspelskvällar och drar sig inte för att skapa grymt bra Spotifylistor till kontoret.

Felix Bergström

WEBB & APPUTVECKLARE

Felix Bergström trivs bäst när han får gnugga geniknölarna och utveckla avancerade appar tillsammans med de övriga kompisarna i WebkingTeamet. Felix är social och nyfiken samt tycker om att lösa problem. Han är dessutom utbildad elektronikingenjör, vilket gör att han är en hejare på C++ samt att hantera en lödkolv. På fritiden är det schysst kompishäng och en hel del utmanande strategispel som gäller.

Isac Gustafsson

SYSTEMUTVECKLARE & STRATEG

Isac Gustafsson, passionerad utvecklare inom .NET hos Webking, älskar att förvandla appidéer och system som planeringsverktyg till verklighet. Hans lyhördhet och inspirerande attityd säkerställer ständigt toppresultat. Med kunskaper inom modern webb- och apputveckling kombinerar Isac teknisk skicklighet och social förmåga för effektivt teamwork. Hans talang för att lösa komplexa utmaningar och leverera högkvalitativa lösningar imponerar alltid kunder och skapar mervärde.

Vision

Vår vision är att förenkla människors liv med hjälp av modern teknik och innovativa lösningar. Vi skapar resultat, lönsamhet och en hållbar nytta som  kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med.

Värdeord

Vår affärsmässighet, ambition och glädje genomsyrar allt vi gör. Den speglar vilka vi är och vad vi gör på Webking. Kort sagt, hur det är att vara en Webkingare.

Affärsmässighet

Vi är professionella och behandlar varandra och vår omgivning med ärlighet, respekt och prestigelöshet. Vi vägleder för att skapa en hållbar nytta och en större lönsamhet för våra kunder, men också för oss själva.

Ambition

Vår verksamhet präglas av en nyfiken vilja att växa och en ständig önskan att bli bättre. Vi tycker om och drivs av att utveckla oss själva. Både i våra yrkesroller, men även som individer. Vi Webkingare strävar efter att göra vardagen enklare, roligare och bättre, både för våra kunder och för varandra.

Glädje

Glädjen visar sig redan när du kliver in på Webkings kontor. Miljön är ljus och inbjudande, öppnar upp för kreativiteten och leken. Den får dig att trivas och känna dig som hemma. Här umgås vi utan titlar och här firar vi framgång lika väl som delar våra misstag. Glädjen sprids genom att vi pratar med varandra och vågar göra det som vi vill och kan. På allas villkor.

Vad vi inspireras av och hur vi tänker

Är det roligt att jobba, då blir jobbet oftast riktigt bra. Vår ambition, glädje, affärsmässighet samt miljötänk har lett, och leder oss fortsatt till en rad nöjda kunder och lyckade uppdrag.

För att vi ska veta att vi är bra i processerna i vardagen tävlar vi ibland, då vinner vi gärna. Ambitionen är dock alltid hög oavsett om det är lek eller allvar. Det här är viktigt och det hänger ihop. Inte minst när vi marknadsför oss men såklart även när vi rekryterar personal. Att passa in i och kunna vara flexibel är självklarheter när man arbetar så kundnära, ofta genom hela processen. Från beställning till slutleverans.

Att arbeta på Webking

Den som arbetar på Webking ska trivas och må bra. Vi lägger stor vikt i att belöna bra resultat och vi vågar även dela med oss av våra misstag, framför allt när vi lär oss av dem. Att fira, handlar om att förstå vad vi gjorde så vi kan göra om det. Gång på gång, till kund efter kund. Det skapar en hög nivå av medvetenhet och ansvarsförmåga för alla. Lekfullheten på vårt kontor fyller en viktig funktion. I en kreativ och lekfull och miljö odlar och förbättrar vi våra egna kompetenser. Eller bara spelar lite tv-spel, tar en pizza eller fixar punkan på någon av våra elcyklar.

Code of conduct

I alla våra relationer fungerar värdegrunden som en code of conduct. Alla är ledare med ansvar att följa de riktlinjer som sätts upp. Detta har lett till att vi byggt upp en glädjefull och positiv teamkänsla. Den sätter ribban för hur vi jobbar och beter oss mot både oss själva samt mot kunden. Vi vill uppträda på ett sätt som vi förväntar oss och kräver av våra leverantörer.

Nytta och nöje – på dina egna villkor

Att träna är viktigt ur många perspektiv. Så pass viktigt att vi tränar tillsammans på lunchen, helt på egna villkor och självklart på frivillig basis. Att skapa denna förutsättning gör oss mer hållbara och det ger oss tid att reflektera över vad vi har gjort och vad vi ska göra i våra projekt.

maj 2022

Nyanställer utvecklare

Då antalet uppdrag ökar markant fyllde vi återigen på med duktiga utvecklare. WebkingTeamet består nu av åtta superhjältar med riktigt starka kompetenser. Redo att snabbt förverkliga våra kunders idéer.

April 2022

Utvecklar Pigxcel

SaaS-tjänst med AI ger stora fördelar Vi utvecklar Pigxcel. En SaaS-lösning med AI och mycket avancerad kamerateknik som kommer att öka lönsamheten rejält för många grisuppfödare.

Mars 2022

Startar WebkingPodden

WebkingPodden är podden för dig som vill veta mer om appar, lära känna oss, samt vill veta hur vi förverkligar din appidé. I varje avsnitt besvarar vi de vanligaste frågorna vi får av våra kunder.

Oktober 2021

Flyttar till större kontor

Vi växte ur kontoret och flyttade (igen) till Ågatan 31, mitt i Linköping. Där skapade vi en suverän arbetsplats med maximal trivsel. Här kan du läsa om alla idéer och tips som vi fick och som implementerades under resans gång.

Juni 2021

Firar 10 år som apputvecklare

Vår första app utvecklade vi 2011 till Arlanda Flygplats. Sedan dess har både vi och tekniken utvecklats rejält. Lita på att vi firade att vi nu byggt appar i ett decennium!

Mars 2021

Lanserar Bioväxt

Appen som sparar 6 veckor per person och år till Biototal BioväxtVill du också spara 1,5 månads arbetstid per person och år? Just detta gör appen Bioväxt som vi utvecklat till miljöföretaget Biototal. En suveränt effektiv app.

Oktober 2020

Bygger Skuldra till Per Holknekt

Vi fick förtroende av Per Holknekt att utveckla av Skuldra. Ett helt nytt och effektivt hjälpmedel, som ger en överblick över privatpersoners skulder. Med syfte att starta en konkret plan mot en ordnad ekonomi. <a href="https://www.webking.se/skuldra-ett-perfekt-webbaserat-hjalpmedel-for-budget-och-skuldradgivare/">Här är vår artikel om Skuldra där Per berättar om hur det är att jobba med oss.</a>

Juni 2021

Lanserar Whinny

Planeringsverktyget för dig med häst. Whinny är en populär app som håller koll på din hästs utrustning, foderstatistik, veterinärbesök, träningstider, ekonomi i ett och samma system. En webbaserad, utbyggbar och synnerligen lättarbetad webbapplikation som förenklar det dagliga arbetet och gör det lite gladare och enklare för användaren. Med väldigt fina användarrecensioner.

Februari 2020

Lanserar Webkingplattformen som vi bygger alla appar på

Webkingplattformen är en kostnadseffektiv plattform som vi använder när vi utvecklar alla våra appar. En braksuccé som gör att vi kan bygga moderna och avancerade appar snabbare än de flesta av våra konkurrenter.

Oktober 2020

Kvalar in på Internetworlds Topp100

Vi på Webking är extra glada över att vårt projekt med kriminalvarden.se och kunden Kriminalvården är en av fem finalister i årets Topp100 inom kategorin Myndigheter.

Februari 2015

10-år

Firar 10-års jubileum.

Firar 10-års jubileum.

Episerver Awards 2014

Tillsammans med vår kund Kriminalvården kan vi stolt titulera oss som vinnare i Episerver Awards 2014. Det prestigefulla priset som premierar framgångsrika och inspirerande projekt, webbplatser och tekniska lösningar som byggts på Optimizelys plattformar.

Juni 2013

AA God Kreditvärdighet

Med ett årsbokslut som passerar 1000 TKR i omsättning samt en vinstmarginal på ~25% och 58% soliditet passerar vi gränsen för att anses ha god kreditvärdighet av kreditinstituten.

Februari 2005

Aktiebolag

Ombildas till aktiebolag och en styrelse utses. Robert Jansz får rollen som VD och ordförande.

Februari 2002

Start

Grundas som enskild firma av Robert Jansz

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontakt formulär