Webking event! - Vår invigning blev ett grymt Webking event!

Stort tack för att ni kom och umgicks med oss på vår invigningsfest! Det blev så himla lyckat. Kvällen bjöd på riktigt bra stämning, precis som vanligt när vi flyttar till nya kontor, Faktum är att flera av våra gäster faktiskt varit med på våra andra event. Både på Torggatan där vi spelade pingis för fullt, men också hängt med oss på kontoret på Tanneforsgatan 20.

Ny reklamfilm, flipperturnering och riktigt bra stämning

Vår nya och påkostade reklamfilm med superhjältetema togs emot jättefint och det ska bli kul att se den spridas på våra kanaler framledes. Vi konstaterar också att Darko Bilic blev kvällens Pinball King. Han fick gå hem (okej han glömde den) med vår prestigefyllda statyett. Darko slog till med kvällens högsta score. På strax över 7,5 miljoner poäng, vilket med nöd och näppe räckte till segern på det minst sagt svåra Turtles-flippret.

 

Minnen, anekdoter, cyklar och nostalgispel...

Lita på att det pratades teknik, projekt och minnen från diverse arbetsgivare under kvällen. Och när man ser tillbaka på det så är det intressant att se så många gemensamma nämnare hos våra vänner. Det finns så många roliga anekdoter och skoj händelser att prata om. Nostalgifaktorn var även hög när gamla tv-spel kom på tal och flera började spela Tekken och StreetFighter på vår arkadmaskin. Och inget IT-party utan trånande blickar på heldämpade mountainbikes på blocket och snack om de senaste äventyren på Kisa MTB Park, samt skönt snack om diverse nostalgiska reseminnen.

 

Tack för alla fina ord om vårt kontor, det värmer

Vi har verkligen lyckat skapa en härlig arbetsmiljö, och det är inte undra på att vi trivs. När det är kallt lägger vi på några vedträn i den öppna spisen i konferensen och när det är varmt svalkar vi oss med lite kall dryck eller glass i loungen. Här kan du läsa om hur vi planerade upp och inredde kontoret. Vi fick verkligen den miljö vi ville ha, och nu har vi en grym arbetsplats som på kvällarna är perfekt för spelkvällar, Netflixmaraton och PluralSightsessioner.

 

Ett Webking event kräver kall dryck, snittar och brie

Värt att veta till nästa gång är att vi kommer att köpa in mer Peroni då just dessa kalla italienska, och fantastiskt goda öl faktiskt tog slut. Men såklart hade vi tagit ifrån tårna och fyllt på rejält med både alkoholfria alternativ och cider. Snittar i kombination med bubbel och brie= #EpicWin.

 

Det blir fler Webking event framöver

Med tanke på hur jäkla kul vi har haft under kvällen så tänker vi arrangera flera Webking event under hösten. Det finns planer på Webking Hackathons, föreläsningar samt spelkvällar. Så följ oss i våra sociala medier så missar du inga roliga happenings och får samtidigt koll på vad vi sysslar med om dagarna. Under sommaren rekommenderar vi gärna WebkingPodden, gärna tillsammans med något kallt att dricka

Ha nu en riktigt fin sommar önskar WebkingTeamet

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär