Episerver Awards 2014 - Vinnare av bästa webb offentlig sektor

Idag kan vi tillsammans med vår kund Kriminalvården stolt titulera oss som vinnare i Episerver Awards 2014. Det prestigefulla priset som premierar framgångsrika och inspirerande projekt, webbplatser och tekniska lösningar som byggts på Episervers (numera Optimizely) plattformar. Optimizely är ett svenskt programvaruföretag som utvecklar en ledande plattform för digital marknadsföring och E-handel.

Bästa webb offentlig sektor – En fängslande sajt man vill stanna kvar på.

Inom kategorin bästa webb offentlig sektor kammade vi hem första pris för kriminalvarden.se med motiveringen:

Vinnarna av bästa webb offentlig sektor är en sajt som tilltalar både hjärna och hjärta. Med fingertoppskänsla har vinnaren lyckats beskriva sin verksamhet med stor värme även om den ofta förknippas med något helt annat. Ett sammanhängande bildspråk hjälper till att berätta om verksamheten och deras uppgift. Med tydliga ingångar får du som användare svar på dina viktigaste frågor och det är lätt att se hur man får stöd i en svår situation. En fängslande sajt man vill stanna kvar på.

En nyhet för årets pris är att den professionella juryn bestående av sju personer har fått dela uppgiften att utse vinnarna med hjälp av allmänhetens röst. Prisutdelningen skedde på Münchenbryggeriet i Stockholm den 12 November 2014.

Vi är otroligt glada och stolta och vill tacka alla inblandade parter och allmänheten som röstade fram oss till sin favorit.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär