WebkingPodden – Därför ska du digitalisera din verksamhet

I det här avsnittet av WebkingPodden berättar Robert och Johan om effekten och fördelarna med att låta oss digitalisera din verksamhet. För faktum är att många av våra kunders verksamhet består av ett mindre kaos, där en app, ett planeringsverktyg, en kundzon eller en översyn av systemen kan göra underverk. Den här typen av skräddarsydda lösningar leder ofta till en betydligt smidigare arbetsdag, nöjdare personal och kunder samt inte minst en ökad lönsamhet. Oavsett bransch.

Vill du också slippa ett mindre kaos och få ordning och reda på verksamheten?

Då ska du ta en titt i vårt referensgalleri samt i Webkingbloggen. Där hittar du en mängd exempel på företag som vi hjälpt att få en ökad lönsamhet. Bland annat miljöföretaget Biototal som med vårt digitala verktyg sparar inte mindre än 6 veckors arbetstid per person och år! Och vi har ju även tagit upp några av dessa i andra avsnitt av WebkingPodden. Vill du ha hjäp att digitalisera din verksamhet? Här kan du boka en kostnadsfri konsultation där vi berättar om hur vi kan hjälpa dig att digitalisera din verksamhet och få en enklare arbetsdag och bättre ordning och reda.

Podden för dig som vill lära dig mer om appar

WebkingPodden är podden för dig som har en idé till en app och vill veta mer om hur resan från appidé till färdig app kan gå till. Poddens insikter kan du sedan bära med dig om du vill testa vår 30 minuters kostnadsfria konsultation. Podden kan med fördel kompletteras med någon av våra tillhörande guider. Dessa hittar du nedan, och vi puffar gärna för våra videos samt artiklar.

Nya poddavsnitt varannan vecka

WebkingPodden ges ut varannan vecka. Avsnitten är mellan 15-22 min långa, och vi försöker hålla dem fria från knastertorrt IT-snack. Samtliga avsnitt finns på den här sidan. Men podden bor också på itunesSpotify och Libsyn.

Lyssna, läs våra guider, var nyfiken och våga fråga

Hur som helst, ju mer påläst du är, desto bättre förutsättningar får din app. Och, här finns faktiskt både tid och pengar att spara för dig som har en appidé och vill utveckla en bra app! Faktum är att vi rekommenderar att du även laddar ner våra informativa guider. Dessa hänger ihop med några av våra poddavsnitt och blir på så sätt ett bra komplement till dessa. Så var nyfiken och inspireras. Avslutningsvis, med lite tur kan du hitta några riktigt bra insikter som gör din befintliga eller kommande app en aning vassare. Lycka till!

Guiderna som ger din appidé goda förutsättningar till succé

Så skapar du en lönsam digital produkt - 14 saker du måste förbereda innan din app kan lanseras hos Google och Apple - Så tjänar du REJÄLT  med pengar på din app!

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär