WebkingPodden – Fördelarna med att digitalisera ditt företag

WebkingPodden – Fördelarna med att digitalisera ditt företag

Det här avsnittet av WebkingPodden handlar om fördelarna med att digitalisera ditt företag. Just detta är något som ofta är högintressant för våra kunder. Det är nämligen ett faktum att många jobbar i system som inte är 100% anpassade till verksamheten. System som fungerar hyfsat i det stora hela, men som har störande flaskhalsar som bromsar flöden, planering, produktivitet och som även stjäl tid.

Vi har flera digitala lösningar som får fart på din verksamhet

Därför är det smart att se över företagets system och arbetsverktyg, då det oftast går att integrera/optimera bort och förfina dessa. På så sätt kan man skapa synergier som leder till ökad lönsamhet. Icke sällan handlar det om relativt små justeringar som på sikt gör en enorm nytta. Fungerar inte en översyn finns det såklart flera andra alternativ. Kanske en kundapp eller ett planeringsverktyg kan få ordning och reda på dina flöden och göra dina kunder nöjdare? Det löser vi också.

Såklart hjälper vi dig att digitalisera ditt företag

Och faktum är att flera av våra kunder faktiskt med relativt små förbättringar har fått väldigt stora fördelar och vinster. Både i tid och pengar. Här ger Robert ett flertal bra exempel på hur olika typer av digitala lösningar kan vara en stor fördel för många företag.

En planeringsplattform gör din arbetsdag mycket enklare och mer lönsam

På så sätt får ni mer ordning och reda, vilket inte är helt fel. Lägg där till en mängd andra fiffiga funktioner som ser till att göra arbetsdagen rejält mycket enklare. Just detta handlar det här korta men informativa avsnittet av WebkingPodden om. God lyssning.

Podden för dig som vill lära dig mer om appar och digitalisera ditt företag

WebkingPodden är alltså podden för dig som har en idé till en app och som vill veta mer om hur resan från appidé till färdig app kan gå till. Poddens insikter kan du sedan bära med dig om du vill testa vår 30 minuters kostnadsfria konsultation. Podden kan med fördel kompletteras med någon av våra tillhörande guider. Dessa hittar du nedan, och vi puffar gärna för våra videos samt artiklar.

Nya poddavsnitt varannan vecka

WebkingPodden ges ut varannan vecka. Avsnitten är mellan 15-22 min långa, och vi försöker hålla dem fria från knastertorrt IT-snack. Samtliga avsnitt finns på den här sidan. Men podden bor också på itunesSpotify och Libsyn.

Lyssna, läs våra guider, var nyfiken och våga fråga

Hur som helst, det är ett faktum att ju mer påläst du är, desto bättre förutsättningar får din app. Och, här finns faktiskt både tid och pengar att spara för dig som har en appidé och är sugen på att utveckla en bra app! Faktum är att vi rekommenderar att du även laddar ner våra informativa guider. Dessa hänger ihop med några av våra poddavsnitt och blir på så sätt ett riktigt bra komplement till dessa. Så var nyfiken och inspireras. Avslutningsvis, med lite tur kan du hitta några riktigt bra insikter som gör din befintliga eller kommande app en aning vassare. Lycka till!

Guiderna som ger din appidé goda förutsättningar till succé

Så skapar du en lönsam digital produkt - 14 saker du måste förbereda innan din app kan lanseras hos Google och Apple - Så tjänar du REJÄLT  med pengar på din app!

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär