WebkingPodden – Mobilappen som skapar boken om ditt barns första år

Mobilappen Underbara Unge ger minnen för livet

I det här avsnittet av WebkingPodden möter vi vår kund Martina Åstrand som driver företaget Underbara Unge. Vi har utvecklat mobilappen (som också heter Underbara Unge och är en fotoboksapp) där Martinas kunder kan skapa en mycket elegant "Mitt första år-bok". Genom att på ett enkelt sätt i appen ladda upp foton i färdiga mallar, förhandsgranska, signera med Bank-ID och skicka sin fotobok till tryck för snabb hemleverans. Martina berättar även om hur hon förverkligat sin idé. Samt även hur vi med mobilappen skapat goda förutsättningar för Underbara Unges koncept. Med fotoböcker som blir minnen för livet, med elegant design som ett exklusivt fotoalbum. Hon tar också upp själva Webkingupplevelsen. Men också om framtidsplanerna, skalbarhet, vikten av att göra en förstudie och en hel del annat. Här finns även en artikel om hur förstudien gick till. Och du, följ gärna Underbara Unge på Instagram. Och vem vet, kanske Martina nästa gång satsar på en fotoboksapp som skapar en exklusiv bröllopsbok, en resebok, svensexebok eller kokbok? Med tanke på hur flexibla dessa mobilappar är så blir de ett kanonfint komplement till dina fotoalbum.

Podden för dig som vill lära dig mer om appar

WebkingPodden är podden för dig som har en idé till en app och vill veta mer om hur resan från appidé till färdig app kan gå till. Poddens insikter kan du sedan bära med dig om du vill testa vår 30 minuters kostnadsfria konsultation. Podden kan med fördel kompletteras med någon av våra tillhörande guider. Dessa hittar du nedan, och vi puffar gärna för våra videos samt artiklar.

Nya poddavsnitt varannan vecka

WebkingPodden ges ut varannan vecka. Avsnitten är mellan 15-22 min långa, och vi försöker hålla dem fria från knastertorrt IT-snack. Samtliga avsnitt finns på den här sidan. Men podden bor också på itunesSpotify och Libsyn.

Lyssna, läs våra guider, var nyfiken och våga fråga

Hur som helst, ju mer påläst du är, desto bättre förutsättningar får din app. Och, här finns faktiskt både tid och pengar att spara för dig som har en appidé och vill utveckla en bra app! Faktum är att vi rekommenderar att du även laddar ner våra informativa guider. Dessa hänger ihop med några av våra poddavsnitt och blir på så sätt ett bra komplement till dessa. Så var nyfiken och inspireras. Avslutningsvis, med lite tur kan du hitta några riktigt bra insikter som gör din befintliga eller kommande app en aning vassare. Lycka till!

Guiderna som ger din appidé goda förutsättningar till succé

Så skapar du en lönsam digital produkt - 14 saker du måste förbereda innan din app kan lanseras hos Google och Apple - Så tjänar du REJÄLT  med pengar på din app!

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär