WebkingPodden – Vad kostar en app?

Vad kostar en app? Samt hur lång tid tar det att utveckla en app? Detta är frågor vi får dagligen och som inte är så lätta att svara på, rakt upp och ner. Men i det här avsnittet av WebkingPodden diskuterar Robert och Elisabeth just detta. Du får även veta mer om hur vi med Webkingplattformen kan utveckla en app betydligt snabbare än många av våra konkurrenter.

Appar och kostnader - Hur långt är ett snöre?

Kortfattat: En bra app är inte gratis. Det ÄR otroligt svårt att uppskatta pris och tid. Därför gör vi inga appar utan att ha gjort en förstudie och på allvar satt oss in i kundens behov och önskemål. Här på hemsidan har vi en kostnadskalkylator samt en tidsestimator som ger en grav uppskattning om tid och pris. Det här avsnittet kan med fördel kompletteras med vår film Vi förverkligar din idé – Så här går det till! Då vet du snart en hel del om din kommande app-resa.

Podden för dig som vill lära dig mer om appar

WebkingPodden är med andra ord podden för dig som har en idé till en app och vill veta mer om hur resan från appidé till färdig app kan gå till. Poddens insikter kan du sedan bära med dig om du vill testa vår 30 minuters kostnadsfria konsultation. Podden kan med fördel kompletteras med någon av våra tillhörande guider. Dessa hittar du nedan, och vi puffar gärna för våra videos samt artiklar.

Nya poddavsnitt varannan vecka

WebkingPodden ges ut varannan vecka. Avsnitten är mellan 15-22 min långa, och vi försöker hålla dem fria från knastertorrt IT-snack. Samtliga avsnitt finns på den här sidan. Men podden bor också på itunesSpotify och Libsyn, där den trivs och frodas tillsammans med en massa andra mysiga poddar.

Lyssna, läs våra guider, var nyfiken och våga fråga

Hur som helst, ju mer påläst du är, desto bättre förutsättningar får din app. Och, här finns faktiskt både tid och pengar att spara för dig som har en appidé och vill utveckla en bra app! Faktum är att vi rekommenderar att du även laddar ner våra informativa guider. Dessa hänger ihop med några av våra poddavsnitt och blir på så sätt ett bra komplement till dessa. Så var nyfiken och inspireras. Avslutningsvis, med lite tur kan du hitta några riktigt bra insikter som för din befintliga eller kommande app en aning vassare. Lycka till!

Guiderna som ger din appidé goda förutsättningar till succé

Så skapar du en lönsam digital produkt - 14 saker du måste förbereda innan din app kan lanseras hos Google och Apple - Så tjänar du REJÄLT  med pengar på din app!

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär