Blogg

28 oktober, 2019

Digital homestyling till Trendhems nya webbapplikation

Trendhem är en onlinetjänst där du som kund får tips och råd om homestyling inför din kommande bostadsförsäljning. En tjänst som slagit väl ut och som ökar i popularitet.

Digital homestyling med en enkel webbapp

Att digitalisera homestylingen inför bostadsförsäljningar är Trendhems specialitet. Med sitt koncept och erfarenhet hjälper företaget kunderna med att snygga till sina bostäder innan en kommande försäljning. Helt digitalt. Just detta är en relativt ny marknadsnisch som verkligen kan göra försäljningsprocessen både smidig och mer lukrativ. Handen på hjärtat, tenderar en bostadsförsäljning med tillhörande flytt att ta både tid och energi. Kan man underlätta delar av detta har man lyckats.

Webking byggde en webbapplikation med de rätta funktionerna

Trendhem med VD Jacob Ceder i spetsen insåg tidigt potentialen i sin tjänst och behovet av en webbapp. Valet föll på Webking, och tack vare vår breda erfarenhet av webbutveckling visade Jacob en spännande utmaning som vi inte kunde motstå. Kunde Webkingteamet ta fram en skräddarsydd och lättanvänd webbapplikation, med bra funktionalitet inom ett nytt och mycket spännande segment samt dessutom bygga en ny matchande hemsida? Absolut. Det har vi gjort förr och detta är precis vad vi brinner för.

Fiffig webbutveckling ger många fördelar

Ofta ser ens hem inte riktigt lika tjusigt ut som i annonserna. Det är ett faktum. Men det finns hjälp att få och här kommer Trendhem in i bilden. Företagets idé är dock inte att du ska kasta alla dina möbler på tippen och sedan ställa in en massa nya. Istället används den inredning som finns och företagets tjänst, erfarenhet och expertis ger dig sedan perfekta förutsättningar att själv piffa till ditt hem.

Trendhem ger kunden en trivselhöjande helhetslösning

Resultatet är ofta ett rejält visuellt lyft. En helhetslösning som framhäver lägenhetens potential och fördelar. Oftast klart inom 48 timmar. Hur det går till kan du läsa mer om på Trendhem.se.

Design och funktion på alla plattformar

Webkingteamet har stått för webbutveckling och design av Trendhem.se. Webbapplikationen är utvecklad enligt principen mobile first. Detta får webbplatsen att fungera effektivt, och gör den lätta att använda. Både på mobila enheter och från din dator, oavsett skärmstorlek.

Smidig och säker betallösning med Klarna

Betallösningen på Trendhems hemsida bygger på Klarna CheckOut. En lättanvänd, förtroendeingivande och flexibel lösning där du som kund kan välja att betala med flera av Klarnas betallösningar.

”Just betallösningen är en mycket viktig del, både i appar och på hemsidor. Valet av en välkänd leverantör som erbjuder ett smidigt eller flera smidiga sätt för kunden att betala sin tjänst är central om man ska få kunden att genomföra sitt köp. Till Trendhem valde vi Klarna som leverantör, de är väletablerade, skapar trovärdighet och erbjuder flera olika betalningssätt.” – Robert Jansz, VD Webking.

Webkings projektroll

Webking har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Vad säger då Jacob Ceder, Trendhems VD?

Jacob Ceder

Engagemanget och ansvaret från Robert på Webking har varit stort och arbetet har resulterat i en produkt som är unik på marknaden och vi på Trendhem känner oss väldigt nöjda över resultatet.

Jacob Ceder - VD Trendhem.se

Hur kan vi hjälpa dig?

Det här är ett i raden av spännande projekt som vi på Webking genomfört. När det gäller webbutveckling har vi bred och lång erfarenhet och triggas av utmaningar. Vi tänker utanför boxen, jobbar tight med kund genom hela projektet och finns tillgängliga. Har du ett projekt, eller är intresserad av våra tjänster? Slå oss en signal. De flesta projekt börjar med en kopp kaffe och gott fikabröd på vårt kontor. Vi ses!

Kostnads-förslag

Beräkna ungefärlig kostnad för ditt projekt.

Börja nu!

0$
Tack, vi kommer att kontakta dig snart
App eller webbplats?

Vill du utveckla en hemsida eller applikation.

Webbplats

En webbplats ger en högre grad av service till dina kunder genom att tillhandahålla information och snabba på köpprocessen eller till och med genomföra dina affärer via webbplatsen.

App

En applikation som bäst utnyttjar den funktionalitet som finns tillgänglig på datorer och mobila enheter, för att presentera din idé på ett effektivt och innovativt sätt för dina kunder.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Webbplats

Vilka funktioner vill du ha?

- +
1

Information

Sidor med text och bild.

en portfolio eller mapp för att presentera tidigare arbeten de utfört.

Portfolio

Presentation av utförda arbeten.

- +
1

Kontaktformulär

Insamling av information.

Välj ett alternativ för att fortsätta
UI/UX

UX = User Experience handlar om att maximera hur användare kan använda en app eller en webbplats med minsta möjliga friktion eller funderingar. UI = User Interface handlar om det utseende och känsla som gränssnittet ger användaren. Det kan handla om text, bilder, knappar eller grafik.

Grafisk profil

Grafisk profil innehållande färg, form, logotyp, typsnitt.

Tillgänglighet

Följa tillgänglighetsprinciperna i WCAG 2.0.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Hosting

Behöver du drift, övervakning, backup och support?

Säkerhet

SSL krypterar trafiken mellan webbplats/applikationsserver och dina besökare och ser till att obehöriga inte kan avläsa känslig information (t.ex inloggnings- eller kontouppgifter).

En virtuell privat server (som också kan kallas VPS, virtual private server eller VDS) är en instans av en fysisk server.

VPS

En virtuell privat server är en instans av en fysisk server. Ingår övervakning 24/7 och backup. Kostnad per år.

- +
10

Serviceavtal

Serviceavtal där du allokerar timmar och säkerställer tillgång till vår expertis och support. Antal allokerade timmar kan sparas upp till 1 år från datumet serviceavtalet tecknas.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Optimering

Optimering av webbplats för hög placering i sökmotorernas resultatlistor från början.

Prestandaoptimering

Optimera webbplats enligt våra rekommendationer och best practise.

Med SEO-paketet kommer din hemsida högre vid sökningar på Google

Sökmotoroptimering

Grundläggande tekniska komponenter (sitemap, robots.txt och 404) installeras.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Native, hybrid eller webbapplikation?

Vilken typ av applikation, plattform och marknadsplats applikationen ska stödjas och distribueras på..

Nativeapp

En native applikation är en app som är utvecklad för en specifika plattform. Exempelvis iOS eller Android. Fördel är att man enklare kan nyttja enhetens inbyggda funktioner för GPS, 3G/GPRS, Kamera, Gyro etc. Detta medför ett snyggare gränssnitt och en högre prestanda eftersom applikationen körs direkt i enheten och kan utnyttja hårdvaran fullt ut

Hybridapp

Största fördelarna är att en hybridapp kan användas på både iOS och Android. Man kan alltså använda samma kodbas till båda plattformarna. Detta ger kund och utvecklare stora fördelar. Man kan sänka utvecklingstiden och kostnaderna och tack vare appens kompatibilitet blir den tillgänglig för miljontals potentiella användare.

Webbapplikation

Webbapplikation med responsiv design. Det mesta går att åstadkomma med en responsiv webbapplikation. Webbapp är plattformsoberoende och köras inuti webbläsaren.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Plattform

Vilka plattformar ska applikationen stödjas av?

iOS

Android

Windows

Välj ett alternativ för att fortsätta
Uppskattad kostnad

Det uppskattade priset är:

Ange information om funktionalitet och andra önskemål.

Ange önskat datum för release.

Bifoga kravspecifikation(er) om det existerar. Underlättar kostnadsförslag.

Sammanfattning

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt:
Total:
Apputveckling, Nyheter, Webbutveckling , , , ,
About Robert Jansz, Webking
Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE