Blogg

14 februari, 2020

En kostnadseffektiv plattform att bygga moderna webbapplikationer på

Spar tid och pengar med vår kostnadseffektiv plattform för att bygga moderna webbapplikationer på. Handen på hjärtat, hur många gånger har du stört dig på dyra program som stjäl tid, krånglar, kräver support och måste uppdateras? Vi förstår dig och har själva varit i samma sits. Därför har vi gjort något åt saken.

Vi byggde en egen plattform

Vi har utvecklat en kostnadseffektiv plattform för att bygga moderna webbapplikationer på som efter hårda tester blivit en succé. Här ska vi berätta om hur det fungerar, hur det kom till och hur den kan användas. Vi tar det från början.

Nu slipper vi betala för funktioner vi inte använder

På Webking använder vi en mängd olika program där vi varje månad betalar licenskostnader för att få tillgång till några utvalda funktioner. Vi nyttjar oftast bara en bråkdel av vad programmen erbjuder. Vi betalar för ett hopplock av funktioner som ofta fungerar halvdant, är tidskrävande och krångliga. Samtidigt drar kostnaderna snabbt iväg då vi har flera användare vilket resulterar i höga licenskostnader.

En webbapplikation som blir en perfekt hjälpreda

Vi utvecklade därför ett eget ramverk (ett favoritord bland utvecklare), speciellt utformat för nya moderna webbapplikationer, skräddarsytt för våra kunders behov. I klarspråk: En webbapplikation där vi rensat bort onödiga funktioner, där vi efter behov enkelt kan utveckla ny funktionalitet efter kundernas eller våra egna önskemål.

En webbapplikation som gör ditt vardagliga arbete lättare

Kortfattat kan man säga att vi byggt en ny och tydlig modulär infrastruktur som är utbyggbar. Där ny funktionalitet och moduler enkelt kan byggas på efter kundens behov. Resultatet är ett avskalat och synnerligen lättjobbat verktyg med alla bra funktioner samlade under ett och samma skal. Till en mycket fördelaktig kostnad. Vår webbapp underlättar, och knyter ihop det dagliga arbetet i stora och små företag. Den fungerar också galant för kommuner och myndigheter då den är lättanvänd och lätt att skräddarsy för att passa perfekt i organisationen.

Mängder med bra funktioner redan från start

Redan i grundversionen ingår en mängd bra funktioner. Här finns chatt och meddelandesystem, ikonbibliotek, betalningslösning, kalender, tidslinjer, tabeller, språkstöd, support och personifiering av gränssnitt. Systemet har även ett loggningssystem där du kan följa systemets aktivitet.

Kostnadseffektiv lösning som enkelt kan byggas ut

Vår plattform ger kunden möjlighet att skapa flera abonnemang och fördela funktionalitet på olika abbonemang. Som kund betalar du endast för de funktioner som du använder. Precis som det ska vara.

Skalbart, lätt att använda och anpassningsbart

Även designen ska vara enkel. Ju enklare desto bättre. Oavsett om du använder vårt system till projektledning, som kalender, tidrapporteringssystem eller planeringsverktyg finns en genomgående form som skapar igenkänning. Du kan även göra den mer personlig och tjusig, efter din egen grafiska profil.

Synergier och väldigt bra kundfeedback

Vårt system har med andra ord slagit väldigt väl ut. De företag som använder det är nöjda, och kan visa upp en mängd synergier som tillsammans förenklar det dagliga arbetet.

Kund referens Whinny

I nästa del berättar vi om hur Sofia Bengtsberg som driver Staby Gård Ridcenter utgick från vår plattform när hon skapade den digitala tjänsten och webbapplikationen Whinny: a digital horse organizer. Whinny är en helt ny webbaserad app som hjälper hästägare att hålla reda på allt det viktiga som rör hästen. Oavsett om det handlar om en person som äger en häst, ett företag som driver ett stall, eller en proffsryttare. Alla har nytta av Whinny.

Hur resonerade vi när vi utvecklade vår webbplattform?

I en senare artikel kommer vi även berätta lite mer om hur vi själva resonerat, när vi utvecklade vår webbapp. Temat blir kostnadseffektiv och innovativ utveckling som resulterar i en bra produkt som skapar mervärde för kunden. Samtidigt som kunden kan kapa kostnader och få en enklare arbetsdag mer ett stort antal fördelar.

Hur kan vi hjälpa dig?

Det här är ett i raden av spännande projekt som vi på Webking genomfört. När det gäller webbutveckling har vi bred och lång erfarenhet och triggas av utmaningar. Vi tänker utanför boxen, jobbar tight med kund genom hela projektet och finns tillgängliga. Har du ett projekt, eller är intresserad av våra tjänster? Slå oss en signal. De flesta projekt börjar med en kopp kaffe och gott fikabröd på vårt kontor. Vi ses!

Exempel på utförda projekt baserat på vår plattform

Kostnadsförslag

Beräkna ungefärlig kostnad för ditt plattforms projekt.

Få ett gratis kostnadsförslag !

0$
Tack, vi kommer att kontakta dig snart
Webbplattform

En kostnadseffektiv plattform för att bygga moderna webbapplikationer på. Välj önskad funktioanlitet.

Kunder

Stödja flera kunder i en och samma installation av plattformen.

Affärsmodell

Möjlighet att erbjuda olika abonnemang beroende på funktionalitet. Användargränssnitt för hantering av kunder, funktionalitet och abonnemang.

Språkstöd

Stöd för flera språk, valutor och datumformatering. Dynamiskt språkhantering gränssnitt med stöd för höger till vänster baserade språk. (RTL-support)


Administration

Inställning av systemfunktionalitet via gränssnitt, möjlighet att anpassa utseende och funktionalitet på egen hand.

Chat

Chatt- och meddelandesystem i realtid mellan användare och systemägare.

UI/UX

Färdiga UI-komponenter som kalendrar, datumväljare, datatabeller, tidslinjer, ikonbibliotek.


Mudulär design

Tillhandahåller en modulär och utbyggbar infrastruktur för att enkelt bygga egna moduler.

Loggning

Gränssnitt för granskning av loggar, möjlighet att följa exakt vem som gjort vad och när.

Arkitektur

Utvecklad enligt en arkitektur med flera lager (front-end, back-end, service-lager, databas) baserat på Domän Driven Design (DDD).


API

API som följer REST standard med Swagger och GraphQL stöd.

Välj ett alternativ för att fortsätta
UI/UX

Anpassning av webbapplikation utifrån grafisk profil och tillgänglighet.

Grafisk profilering

Anpassning av webbapplikationen med grafisk profil innehållande färg, form, logotyp, typsnitt.

Tillgänglighet

Anpassning av webbapplikationen för att följa tillgänglighetsprinciperna (WCAG 2.0 ) säkerställer vi att webbapplikationen blir tillgänglig för personen med olika typer av funktionsnedsättningar såsom synnedsättningar och hörselnedsättning.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Hosting

Behöver du drift, övervakning, backup och support?

Säkerhet

SSL krypterar trafiken mellan webbplats/applikationsserver och dina besökare och ser till att obehöriga inte kan avläsa känslig information (t.ex inloggnings- eller kontouppgifter).

En virtuell privat server (som också kan kallas VPS, virtual private server eller VDS) är en instans av en fysisk server.

VPS

En virtuell privat server är en instans av en fysisk server. Ingår övervakning 24/7 och backup. Kostnad per månad.

- +
10

Support, underhåll och serviceavtal

Serviceavtal där du allokerar timmar och säkerställer tillgång till vår expertis och support. Antal allokerade timmar kan sparas upp till 1 år från datumet serviceavtalet tecknas.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Optimering

Optimering av webbplats för hög placering i sökmotorernas resultatlistor från början.

Prestandaoptimering

Optimera webbplats enligt våra rekommendationer och best practise.

Med SEO-paketet kommer din hemsida högre vid sökningar på Google

Sökmotoroptimering

Grundläggande tekniska komponenter (sitemap, robots.txt och 404) installeras.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Publik webbplats

Design och utveckling av en publik webbplats som presenterar webbplattformen och kopplas ihop med registrering och köp av abbonemang och inloggning av befintliga kunder från en publik webbplats.


Välj ett alternativ för att fortsätta
Uppskattad kostnad

Det uppskattade priset är:

Ange information om funktionalitet och andra önskemål.

Ange önskat datum för release.

Bifoga kravspecifikation(er) om det existerar. Underlättar kostnadsförslag.

Sammanfattning

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt:
Total:
Apputveckling, Nyheter, Plattform, Systemutveckling, Webbutveckling , , , , , , ,
About Robert Jansz, Webking
Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE