Webking – Effektiv apputveckling sedan 2010

Appar ökar fortsatt i popularitet och vi på Webking gillar att bygga appar som skapar användarnytta till våra kunder. Att ta fram en app som spar tid och pengar, samtidigt som den gör nytta hos kunden och dess användare är både utvecklande och kul.

Våra smartphones har öppnat upp en helt ny värld av möjligheter och genom att utnyttja våra telefoners teknik kan vi bygga riktigt vassa appar till dig och ditt företag. Appar är ett område som är otroligt brett, och en väl fungerande app blir ofta ett komplement till den övriga verksamheten. Det kan till exempel handla om spel samt appar inom träning, foto, planering samt marknadsföring.

Vi utvecklar våra appar med olika ramverk, till både iOS och till Android och har byggt flera appar till våra kunder. Läs mer om dessa i vårt referensgalleri samt på bloggen på Webking.se/blogg

Native applikation

Vi hjälper dig med utveckling av en app för en eller flera specifika plattformar. Native applikationerna installeras direkt på enheten och en stor fördel är att man enklare kan nyttja enhetens inbyggda funktioner för GPS, 3G/GPRS, Kamera, Gyro etc.

Webbapplikation

Vi utvecklar även webbaserade mobilappar. Webbapplikationer är anpassade för små skärmar, med hjälp av olika ramverk för CSS och Javascript går det att få webbapplikationer att likna och bete sig som native applikationer. Webbapplikationer är enklare att utveckla och går också snabbare att nå ut med till målgruppen.

Har du en appidé?

Vi hjälper dig med utveckling av en app för en eller flera specifika plattformar

Med mer än 10 års erfarenhet av apputveckling skapar vi affärsnytta till våra kunder

Apputveckling är kunskapen om att kunna utveckla effektiva mobilapplikationer från back-end till front-end. Med vår kompetens och erfarenhet inom apputveckling hjälper vi dig att identifiera hur en app kan komplettera din befintliga verksamhet, eller att skapa en app som blir central för din verksamhet.

Native applikationer

En Native applikation är en app som är utvecklad för en specifik plattform, exempelvis iOS eller Android och den installeras direkt på enheten (smartphone, surfplatta). En stor fördel är att man enklare kan utnyttja enhetens inbyggda funktioner för GPS, 3G/GPRS, kamera, gyro, etc. Detta medför ett snyggare gränssnitt och högre prestanda, eftersom applikationen körs direkt i enheten och hårdvaran kan nyttjas fullt ut.

Om man har en bred publik är det en nackdel att man måste ta fram flera versioner av samma applikationen för att nå ut till hela målgruppen. Det finns lösningar för detta, t.ex. React Native som möjliggör att man utvecklar sin applikationen en gång och sedan genereras applikationer för respektive plattform (iOS & Android) i Native format. Ytterligare en fördel med Native applikationer är att distribution och uppdateringar är uppstyrt via marknadskanaler för respektive plattform. Det förenklar för användarna att hitta applikationen och att uppdatera den vid behov.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär