Våra webbutvecklare brinner för webbutveckling

På Webking tycker vi om att göra vardagen enklare för våra kunder. Därför har vi genom åren utvecklat en mängd olika hemsidor, webbshoppar, bokningssystem samt inte minst Webkingplattformen. Tanken är att allt vi levererar ska vara lätt att förstå, använda och att underhålla.

Webapplikationer

Våra skickliga webbutvecklare utvecklar webbaserade applikationer efter just dina önskemål och behov. Behöver du dokumenthantering, ärendehantering eller ett bokningssystem? Inga problem, det löser vi!

Webbplatser

WebkingTeamet hjälper dig att skapa en attraktiv webbplats med publiceringsverktyg så du enkelt kan underhålla den på egen hand.

E-handel

Vi utvecklar effektiva e-handelslösningar med betalningsalternativ i form av kreditkort, sms och elektronisk faktura.

Webbdesign

Våra webbutvecklare skräddarsyr en modern webbdesign med förstklassig användarupplevelse och med färg och form som speglar företagets grafiska profil.

Webkingplattformen är webbutveckling av bästa sort – Perfekt för dig som vill ha en riktigt bra webbapp!

Du som behöver en webbapp bör verkligen kolla in Webkingplattformen. Ett revolutionerande system där vi väldigt snabbt och kostnadseffektivt kan skräddarsy den app-lösning som just du och din verksamhet behöver. Den är väldigt populär och så mångsidig att den kan användas till ett stort antal verksamheter.

 

Scrolla ner och signa upp på Webkings nyhetsbrev!

Nedan kan du läsa lite mer ingående fakta om webbutvecklingens principer, samt ta del av referensgalleriet

Glöm heller inte att skriva upp dig till vårt nyhetsbrev. Det gör du längst ner till höger på den här sidan. Då får du med jämna mellanrum se vad vi pysslar med, samt en hel del bra guider, tips och trix. När du signat upp får du direkt en bra guide till hur du kan vässa din sajts SEO. Då når du ut till din målgrupp och får nog lite fler besökare. Det är du värd.

Digitalisering och webbutveckling med många fördelar

Med en väl fungerande hemsida som är tekniskt optimerad och fungerar på alla plattformar når du ut till dina kunder och kan på så sätt interagera med din målgrupp. Oavsett om du driver en blogg, ett forum, en företagshemsida eller en webbutik.

Tydlighet, relevans och bra exempel

Finns en tydlig design, rätt funktioner och relevant innehåll är du redo att ta emot dina besökare och på så sätt kunna erbjuda dem dina tjänster. Ta gärna en titt i vårt referensgalleri där vi visar några av de hemsidor vi byggt.

Hör av dig så berättar vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt

Vill du veta mer? Kontakta oss så förklarar vi vad den kan, och hur den fungerar. Utan att använda en massa tekniska termer. Vi pratar så att du förstår och kaffemaskinen väntar på dig!

Är du i behov av en webbapplikation?

Vi hjälper dig med utveckling av en webbapp för att förverkliga din idé och underlätta din vardag

Webbutveckling

Kortfattat kan man säga att webbutveckling är kunskapen om att kunna utveckla effektiva webblösningar från back-end till front-end. Då allt fler användare ställer större krav på realtidswebb och användarupplevelse blir den så kallade front-end-delen av webbutveckling allt viktigare.

Mobilanpassad webbutveckling

Responsiv webbdesign även kallat RWD, är på alla webbutvecklares läppar. Att automatiskt anpassa en webbsidas layout utifrån vilken enhet/plattform besökaren använder sig utav har visat sig vara ett framgångsrecept som genererar fler besökare.

Responsiv design är ett måste för att nå din publik

Det mobila surfandet har fullkomligt exploderat. Nästan all webbtrafik sker via mobila enheter. Besökarna accepterar inte en nedbantad mobilversion av din sajt, eller en version anpassad för en dator där de konstant måste zooma in och ut. Webking hjälper dig att bygga en webbplats som besökarna kan nyttja fullt ut, utan att behöva plocka fram datorn.

Plattformar för webbpublicering

Idag är det en självklarhet att en webbplats ska ha ett webbpubliceringssystem (även kallat CMS, Publiceringsverktyg) i botten. Däremot är det inte alltid givet vilket system som passar just era behov.

HTML5

WebkingTeamet kan HTML5 och har lång erfarenhet av avancerade gränssnitt byggda i JavaScript, CSS och HTML likväl som kompetens inom de nya möjligheter HTML5 och CSS3 ger. Vi använder bl.a. verktyg och ramverk som bootstrap.

Rätt digital lösning till dina behov

Vi arbetar med de vanligaste webbpubliceringssystemen på marknaden. För publika webbplatser och intranät med behov av språkstöd, personalisering och integrationer med bakomliggande system rekommenderar vi oftast Optimizelys EpiServer.

Bootstrap

Just Bootstrap innehåller HTML- och CSS-mallar för typografi, formulär, knappar, navigering och andra gränssnittskomponenter. Det innehåller också CSS-mallar för responsiva webbplatser.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär