Guider

Välkommen till vår sida med guider!

Här hittar du våra pedagogiska guider. Ladda ner dessa och läs igenom dem så kommer du att lära dig en hel del om appar. De tre guiderna du kan ladda ner är: Så skapar du en lönsam digital produkt14 saker du måste förbereda innan din app kan lanseras hos Google och Apple samt Så tjänar du REJÄLT  med pengar på din app!

Dessa guider är också ett mycket bra komplement till WebkingPodden. Podden om appar, där flera avsnitt hänger ihop med våra guider. Ladda ner, koka kaffe, läs och lär!

Så skapar du en lönsam digital produkt

Guide - Så skapar du en lönsam digital produkt

I den här guiden får du veta hur du skapar en lönsam digital produkt. Du får också tips om hur du väljer rätt samarbetspartner, varför du aldrig ska sjösätta ett digitalt projekt utan att göra en prototyp, samt hur din idé till en app steg för steg förverkligas.

Du kommer också lära dig hur du spar tid, pengar och undviker att gå vilse i tekniken. Samt inse fördelarna med att ha en stabil partner som på ett stöttande, och upplyftande sätt hjälper dig ta fram en digital produkt som blir som du tänkt dig.

Guiden laddar du ner här

14 saker du måste förbereda innan din app kan lanseras hos Apple och Google

Guide: 14 saker du måste förbereda innan din app kan lanseras hos Apple och Google

Vad kul att du vill bygga en egen app. Den här guiden kommer du att ha stor användning för. Inte minst när det börjar dra ihop sig till release och publicering på App Store och Google Play.

Kom dock ihåg att det är en hel del som behöver göras innan. Och om du fastnar i något av stegen, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Det är ett flertal uppgifter som måste fyllas i korrekt på för att din app ska kunna bli godkänd och publicerad. Därför har vi gjort den här guiden. Den går steg-för-steg igenom hur du fyller i informationen korrekt.

Guiden laddar du ner här 

Så tjänar du REJÄLT med pengar på din app!

guider - Så tjänar du REJÄLT med pengar på din app!

Nu ska du få några riktigt bra tips på hur du kan marknadsföra din app så att den får massvis med användare. Du får också veta mer om olika betalmodeller. Men också hur du väljer rätt betalmodell för att öka antalet prenumeranter.

Helt enkelt hur du tjänar REJÄLT med pengar på din app! Vi rekommenderar också vår artikel Jag har en idé till en app som du hittar här. Den är ett bra komplement till våra guider.

Guiden laddar du ner här

SWITCH THE LANGUAGE