Våra kunder finns över hela världen, och har allt från en handfull till tiotusentals medarbetare. Här kan du läsa om hur vi har effektiviserat dem och med hjälp av modern teknik och innovativa lösningar ökat lönsamhet, konkurrenskraft och stärkt deras varumärken.

Kundcase

Vi byggde en effektiv kundapp till Motala Energi

En effektiv kundapp är nästan ett måste, då din kund både förtjänar och förväntar sig en app, med relevanta funktioner. Vi bygger den åt dig!

Appen Parking Time – Den digitala P-skivan

Parking Time är en digital p-skiva i appform som gör det enkelt att parkera. Den kräver vare sig konto eller personuppgifter för att användas. Superenkelt med andra ord!

Mabrook – Internationell dejtingapp utvecklad i raketfart

Den internationella, skalbara dejtingappen Mabrook byggdes med Webkingplattformen och har säkra betalningsalternativ, stöd för olika språk, valutor och tidzoner samt flera fiffiga funktioner.

Liunga – Ny hemsida med konverteringsfokus

Liunga AB är ett byggföretag i Linköping som efter en nystart behövde en ny hemsida med ett tydligt konverteringsfokus. Där besökarna snabbt kan kontakta Liunga och även se deras referensuppdrag.

Karma Mobil – Vi byggde appen som får folk att prata

Då var det dags för en artikel om en ny mobilapp som WebkingTeamet byggt. Nämligen Mitt Karma. En mycket användarvänlig app utvecklad till Karma Mobil. En riktigt schysst mobiloperatör.

Advoqa – Webbapplikationen för dig i behov av juridisk hjälp

Jämförelsesajter är extremt populära. Se bara på Tripadvisor och Prisjakt där du hittar Göteborgs godaste burgare eller bästa priset på en tv. Behöver du hitta en bra advokat? Använd Advoqa!

Hjälpredan – En app med miljön i fokus byggd till LRF

Med Webkingplattformen gjorde vi Hjälpredan snabb, kvicktänkt, lätt att förstå och använda. Hon gör vardagen lite lättare för användarna. Precis som en app ska.

Kundintervju om Bioväxt – Appen med grymma fördelar

Biototal är proffs på förnyelsebar växtnäring, grön resurs och cirkulär innovation. De tog hjälp av WebkingTeamet för att utveckla appen Bioväxt som gör underverk för lönsamhet, konkurrenskraft och det dagliga arbetet. Här berättar Biototal själva om appens fördelar.

Bioväxt – Appen som årligen sparar 6v jobb per person till Biototal

Vill ditt företag bli mer effektivt, mer konkurrenskraftigt och få ökad lönsamhet? Vill ni även spara 1,5 månaders arbetstid per person och år? Just detta blev möjligt med vår app Bioxäxt till miljöföretaget Biototal.

Golf4u.se uppfräschning inför golfsäsongen 2020

Då var det dags att berätta om succéföretaget Golf4U vars hemsida vi på Webking är delaktiga i utveckling, förvaltning och hosting av. Faktum är att sidan nyligen har fått en uppfräschning av såväl innehåll som design, samt en teknisk optimering som gör den riktigt snabb. Nu ska vi berätta lite om hur vi resonerat och vässat Golf4U.se så att den ska generera fler nya kunder som vill ta grönt kort och bli bättre golfare. Men först en kort introduktion till företaget.

Ny webbplats till Norrköpings Stadsmission

Efter att ha hjälpt Linköpings Stadsmission med en helt ny webbplats med ny design, gåvoshop, uppdaterat innehåll samt säkra och välkända betallösningar dröjde det inte länge innan Uppsala Stadsmission kontaktade oss. Även Uppsala fick en ny webbplats med liknande funktioner. Vår tredje stadsmission hörde av sig och som vi hjälpt genom att skapa en helt ny webbplats ligger i Norrköping. Den ska vi berätta lite om nu.

Qlosr – Don’t think about IT. We do.

Don’t think about IT. We do. Detta är en payoff som säger det mesta om Stockholmsföretaget Qlosr´s verksamhet. Qlosr erbjuder skräddarsydda IT-lösningar till både företag och skolor. Sprunget ur företaget Nordlo har Qlosr nu blivit ett eget bolag, och behövde därför en ny webbplats. En utmaning som Webkingteamet gärna tog sig an. Vi jobbar dagligen med att genom digitalisering skapa verksamhetsnytta för våra kunder, oavsett om det handlar om myndigheter, företag eller organisationer.

Lunch Corona edition

I dessa tider med social distansering har Kvartersmenyn AB med sin gratisapp Lunch sett en rejält ökad efterfrågan på mat för take away och hemkörning. Då Webkingteamet byggt appen Lunch fick vi i uppdrag att implementera en funktion så att användarna kan hitta de restauranger som erbjuder take away och hemkörning av mat. Detta tvekade vi inte en sekund på, då våra favoritmatställen har det mycket tufft nu.

Webbutveckling av HyrGokart appen med react native

Appar är något som Webkingteamet tycker om att skapa, gärna i React Native. Genom åren har vi blivit riktigt bra på att skapa nytta och smarta lösningar till våra kunder. Nu har vi lanserat HyrGokart, en app som får hornen att växa ut på gokartbanan. Läs mer på vår blogg!

Modern, stilren och responsiv hemsida till Graphensic AB

Webkingteamet byggde ny sajt till Graphensic AB, som jobbar med Grafen. Målet var en snabb responsiv hemsida med modern, clean design, tydliga målgruppsingångar, webbshop, artikelbank, sökmotor och presentation av företagets otroliga kompetenser. Läs mer på Graphensic.com

Whinny – ett webbaserat planeringsverktyg som hjälper hästägare och hästföretagare

Välkommen till det första kundcaset baserad på vår webbplattform. Nu ska vi berätta om berätta om ett planeringsverktyg som spar tid, pengar och dina nerver, och som samlar just den funktionalitet som hästägare och hästföretagare behöver under ett och samma skal. Applikation som fått namnet Whinny, är byggd på vår egen plattform. Läs mer nedan, om hur den används i hästbranschen.

Ny hemsida med konverteringsfokus åt Uppsala Stadsmission

Webking hjälper Uppsalas Stadsmission att öka sina konverteringar. Vi byggde en ny hemsida, med en ny gåvoshop och flera säkra betallösningar som gör det enklare att donera. Läs mer om hur vi byggt upp Uppsala Stadsmissions nya hemsida på

CPA Global & Workflow

Ett av våra mest pålitliga kunder är CPA Global. Ett världsledande företag inom IP-hantering och teknik. Företaget har sedan starten 1969 byggt upp en mycket bred kompetens och anses allmänt som ett av världens mest respekterade företag inom det vi populärt kallar Intellectual Property. Ett globalt patent- och trademarkföretag om vi ska prata svenska.

Nya funktioner ger flera prenumeranter och läsare till Länstidningen

Om du bor i Östergötland och tycker om lokal journalistik känner du säkert till Länstidningen. Gunilla Norlén är urkraften och grundaren bakom tidningen, och har sedan starten 1993 skrivit spaltmil av lokalt förankrat, egenproducerat nyhetsmaterial av hög kvalitet. Länstidningen en prenumererad tidning som utges en gång i veckan och den finns både som papperstidning, taltidning och på webben.

Vi hjälper Linköpings Stadsmission att stärka den enskilda människan

En ny hemsida med digitaliserade processer. Tillsammans med våra vänner och grannar Kreativ Kraft fick vi i uppdrag att skapa en helt ny sajt till Linköpings Stadsmission. Den befintliga sajten uppfattades som svårnavigerad, grafiskt utdaterad, tungläst och osmidig att donera gåvor på. Den nya sidan skulle få en uppfräschad design (enligt grafisk profil), optimerad navigation och ökad användarvänlighet. Den behövde också nya funktioner för att nå ökad konverteringsgrad. Önskvärda konverteringar är monetära gåvor, donationer av t.ex hygienartiklar samt att öka antalet volontärer.

Vinnare av bästa webb offentlig sektor – Episerver Awards 2014

Idag kan vi tillsammans med vår kund Kriminalvården stolt titulera oss som vinnare i Episerver Awards 2014. Det prestigefulla priset som premierar framgångsrika och inspirerande projekt, webbplatser och tekniska lösningar som byggts på Episervers (numera Optimizely) plattformar. Optimizely är ett svenskt programvaruföretag som utvecklar en ledande plattform för digital marknadsföring och E-handel. Bästa webb offentlig sektor - [...]
SWITCH THE LANGUAGE