Sedan 2005 har Webking förenat kunskap, engagemang och kreativitet för maximerad kundnytta. Anlitar du Webking får du en socialt kompetent samarbetspartner som ser nya perspektiv, hittar alternativa lösningar och tar ansvar för slutresultatet.

Webking kan både fungera som drivande projektledare eller som underkonsult i stora projekt. Vi har lång erfarenhet och bevisad expertis inom systemutveckling i Microsoftmiljö. Vid behov använder vi vårt väl fungerande kontaktnät med starka partners för att möta dina önskemål.

Affärside

Som specialister inom webbutveckling, systemutveckling, business intelligence och apputveckling för mobila enheter vill vi tillföra den kompetens som kunderna inte själva har. Och i nära samverkan med våra kunder, hjälpa dem att öka sin konkurrenskraft och lönsamhet.

Vision

Vår vision är att förena kompetens, engagemang och kreativitet med modern teknik och därmed ska vi:

Skapa resultat med hög kvalitet för våra kunder.

Inspirera och utveckla andra genom att vara en kreativ och engagerad lagspelare.

Arbeta med kunder som behöver hjälp i agila utvecklingsprojekt där kvaliteten står högt i fokus.

Arbeta som utvecklare, arkitekt eller scrummaster med ansvar för att driva utveckling framåt i ett högt tempo där resultatet alltid är i fokus.

Milstolpar

Kort historia om Webking

Mars 2015

Kvalar in på Internworld Topp100

Topp 100
Vi på Webking är extra glada över att vårt projekt med kriminalvarden.se och kunden Kriminalvården är en av fem finalister i årets Topp100 inom kategorin Myndigheter. 

Februari 2015

10-år

Firar 10-års jubileum.

November 2014

Episerver Awards 2014

Kriminalvården webbplats bästa webb offentlig sektor: Kriminalvården, med partner Webking
Tillsammans med vår kund Kriminalvården kan vi stolt titulera oss som vinnare i Episerver Awards 2014. Det prestige fyllda priset som premierar framgångsrika och inspirerande projekt, webbplatser och tekniska lösningar som byggts på Episervers plattformar.

Juni 2013

AA God Kreditvärdighet

god kredivärdighet aa
Med ett  årsbokslut som passerar 1000 TKR i omsättning samt en vinstmarginal på ~25% och 58% soliditet passerar vi gränsen för att anses ha god kreditvärdighet av kreditinstituten.

Februari 2005

Aktiebolag

Ombildas till aktiebolag och en styrelse utses. Robert Jansz får rollen som VD och ordförande.

Februari 2002

Start

Grundas som enskild firma av Robert Jansz

Rekomendationer

Vad kunder och samarbetspartners säger