Webking kombinerar affärsmässighet med passion för modern teknik och innovativa lösningar. Med driv, glädje och ambition skapar vi digitala lösningar som gör kunden mer konkurrenskraftig och lönsam.

Vad vi inspireras av och hur vi tänker

Är det roligt att jobba, då blir jobbet oftast riktigt bra. Vår ambition, glädje, affärsmässighet samt miljötänk har lett, och leder oss fortsatt till en rad nöjda kunder och lyckade uppdrag.

För att vi ska veta att vi är bra i processerna i vardagen tävlar vi ibland, då vinner vi gärna. Ambitionen är dock alltid hög oavsett om det är lek eller allvar. Det här är viktigt och det hänger ihop. Inte minst när vi marknadsför oss men såklart även när vi rekryterar personal. Att passa in i och kunna vara flexibel är självklarheter när man arbetar så kundnära, ofta genom hela processen. Från beställning till slutleverans.

Att arbeta på Webking

Den som arbetar på Webking ska trivas och må bra. Vi lägger stor vikt i att belöna bra resultat och vi vågar även dela med oss av våra misstag, framför allt när vi lär oss av dem. Att fira, handlar om att förstå vad vi gjorde så vi kan göra om det. Gång på gång, till kund efter kund. Det skapar en hög nivå av medvetenhet och ansvarsförmåga för alla. Lekfullheten på vårt kontor fyller en viktig funktion. I en kreativ och lekfull och miljö odlar och förbättrar vi våra egna kompetenser. Eller bara spelar lite tv-spel, tar en pizza eller fixar punkan på någon av våra elcyklar.

Code of conduct

I alla våra relationer fungerar värdegrunden som en code of conduct. Alla är ledare med ansvar att följa de riktlinjer som sätts upp. Detta har lett till att vi byggt upp en glädjefull och positiv teamkänsla. Den sätter ribban för hur vi jobbar och beter oss mot både oss själva samt mot kunden. Vi vill uppträda på ett sätt som vi förväntar oss och kräver av våra leverantörer.

Nytta och nöje – på dina egna villkor

Att träna är viktigt ur många perspektiv. Så pass viktigt att vi tränar tillsammans på lunchen, helt på egna villkor och självklart på frivillig basis. Att skapa denna förutsättning gör oss mer hållbara och det ger oss tid att reflektera över vad vi har gjort och vad vi ska göra i våra projekt.

Vision

Vår vision är att förenkla människors liv med hjälp av modern teknik och innovativa lösningar. Vi skapar resultat, lönsamhet och en hållbar nytta som  kvalitetsmedvetna kunder vill jobba med.

Värdeord

Vår affärsmässighet, ambition och glädje genomsyrar allt vi gör. Den speglar vilka vi är och vad vi gör på Webking. Kort sagt, hur det är att vara en Webkingare.

Affärsmässighet

Vi är professionella och behandlar varandra och vår omgivning med ärlighet, respekt och prestigelöshet. Vi vägleder för att skapa en hållbar nytta och en större lönsamhet för våra kunder, men också för oss själva.

Ambition

Vår verksamhet präglas av en nyfiken vilja att växa och en ständig önskan att bli bättre. Vi tycker om och drivs av att utveckla oss själva. Både i våra yrkesroller, men även som individer. Vi Webkingare strävar efter att göra vardagen enklare, roligare och bättre, både för våra kunder och för varandra.

Glädje

Glädjen visar sig redan när du kliver in på Webkings kontor. Miljön är ljus och inbjudande, öppnar upp för kreativiteten och leken. Den får dig att trivas och känna dig som hemma. Här umgås vi utan titlar och här firar vi framgång lika väl som delar våra misstag. Glädjen sprids genom att vi pratar med varandra och vågar göra det som vi vill och kan. På allas villkor.

Milstolpar

Kort historia om Webking

Mars 2015

Kvalar in på Internworld Topp100

Topp 100
Vi på Webking är extra glada över att vårt projekt med kriminalvarden.se och kunden Kriminalvården är en av fem finalister i årets Topp100 inom kategorin Myndigheter. 

Februari 2015

10-år

Firar 10-års jubileum.

November 2014

Episerver Awards 2014

Kriminalvården webbplats bästa webb offentlig sektor: Kriminalvården, med partner Webking
Tillsammans med vår kund Kriminalvården kan vi stolt titulera oss som vinnare i Episerver Awards 2014. Det prestigefulla priset som premierar framgångsrika och inspirerande projekt, webbplatser och tekniska lösningar som byggts på Optimizelys plattformar.

Juni 2013

AA God Kreditvärdighet

god kredivärdighet aa
Med ett  årsbokslut som passerar 1000 TKR i omsättning samt en vinstmarginal på ~25% och 58% soliditet passerar vi gränsen för att anses ha god kreditvärdighet av kreditinstituten.

Februari 2005

Aktiebolag

Ombildas till aktiebolag och en styrelse utses. Robert Jansz får rollen som VD och ordförande.

Februari 2002

Start

Grundas som enskild firma av Robert Jansz

Rekomendationer

Vad kunder och samarbetspartners säger

SWITCH THE LANGUAGE
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!

Webking
Ågatan 31, 582 22 Linköping, Sweden
020-89 94 42