Webking fokuserar på kundnyttan

Referensgalleri

Oavsett tekniken bakom, är det kundnyttan som står i förgrunden för oss. Vårt mål är att göra det svåra enkelt och att genom samverkan med kunden hitta lösningar med maximal affärsnytta. Här följer ett axplock i vårt referensgalleri av genomförda projekt och uppdrag.

Insidan – hemsida för barn med föräldrar i häkte, fängelse eller inom frivård.

Insidan, För barn med föräldrar i häkte, fängelse eller inom frivård. Den primära målgruppen för sajten är de mer än 30 000 barn som har en förälder inom Kriminalvården. Andra som kan ha nytta av Insidan är föräldrar som finns på utsidan, andra anhöriga, skolor eller vuxna som vill ta till sig lättillgänglig information presenterat med hjälp av film, bild och ljud.

Svinö Stugby Sea Villas & Lodges – hemsida med publiceringsverktyg

Design och utveckling av Svinö Stugby webbplats www.svinostugby.com till en modern mobilanpassad och responsiv hemsida.På hemsidan hittar du information, bilder, filmer. Samt olika boende-alternativ och aktiviteter du som besökare kan tänkas vara intresserad av under din semester vistelse på Åland.

Båtladan i Gästrikland – hemsida med publiceringsverktyg

Design och utveckling av Båtladans webbplats båtladan.nu till en modern mobilanpassad och responsiv hemsida. Webbplatsen är utvecklad med en “responsiv design” som innebär att layouten på webbplatsen automatiskt anpassas utifrån vilken enhet/plattform besökaren använder sig av. Denna responsiva design har visat sig vara ett framgångsrecept som genererar fler besökare.

Meditours Sverige – hemsida med publiceringsverktyg

Design och utveckling av Meditours webbplats meditours.se till modern responsiv och mobilanpassad hemsida.

Terräng, Väg & Sjö i Sverige Skandinavisk Maskinutbildning

Design och utveckling av Terräng, Väg & Sjö webbplats maskinutbildning.nu till en nyare och mer modern responsiv webbplats. Det ska nu vara lättare att hitta information för den som är intresserad av maskinutbildningar eller söker efter hjälp med entreprenad arbeten.Bakom lanseringen av Terräng, Väg & Sjö webbplats ligger en analys av vilka de primära målgrupperna är och vad besökarna söker efter . Varje primär målgrupp har fått en egen ingång och informationen är strukturerad efter vad Terräng, Väg & Sjö sedan tidigare vet att besökarna söker efter. Exempel på målgruppsingångar är utbildningar och entreprenad.

Quintrex Boating Scandinavia

Design och utveckling av Quintrex webbplats www.quintrex.se till en ny och modern webbplats. Webbplatsen är utvecklad ur ett "responsivt design" tänk där layouten automatiskt anpassas på webbplatsen utifrån vilken enhet/plattform besökaren använder sig, detta responsiva design har visat sig vara ett framgångsrecept som genererat fler besökare.

Slaka Hembygdsförening

Webking har designat och producerat slaka hembygsförenin nya webbplats http://www.slaka.se/hembygdsforening/

Kriminalvårdens webbplats

Design och utveckling av Kriminalvårdens webbplats www.kriminalvarden.se till en nyare och mer modern webbplats. Det ska nu vara lättare att hitta information som är anpassad för den som är dömd till straff, är anhörig eller vill söka jobb hos Kriminalvården.

Utrikesdepartementets hemsida för utrikesförvaltningens familjer

Utveckling och design av utrikesförvaltningens hemsida spouses.nu. Hemsidan används av utrikesförvaltningens familjer som är utlandsstationerade runt om i världen. Medföljare till en UD-tjänsteman ska ha användning av informationen på webbplatsen i sina förberedelser inför, under och efter utlandsstationeringen och svarar på de vanligaste familje- och medföljarfrågorna inom utrikesförvaltningen.

Svenska honorära konsulatets globala webbplats

Utveckling och design av utrikesdepartementets webbplats swedishconsulates.com, webbplatsen kommer användas av svenska honorära konsuler runt om i världen.