Samarbete med Lomeko: Skapandet av en webbplats för ekonomistyrning

Vi på Webking är stolta över att få berätta om vårt senaste spännande samarbete med Lomeko, en konsultfirma inom redovisning och ekonomistyrning. Vi har haft förmånen att hjälpa Lomeko att ta fram deras professionella och informativa webbplats, som nu fungerar som deras digitala ansikte utåt.

Vår resa med Lomeko: Skapandet av en användarvänlig webbplats

Under vårt samarbete med Lomeko har vi arbetat hand i hand för att förstå deras vision och behov när det gäller deras webbplats. Genom noggranna diskussioner och en lyhörd attityd gentemot deras önskemål har vi utformat och utvecklat en användarvänlig och snygg webbplats som tydligt speglar deras expertis och professionella tillvägagångssätt inom ekonomistyrning.

 

Tacksamt samarbete och slutord

Vi på Webking är tacksamma över möjligheten att ha fått samarbeta med Lomeko och vara en del av deras digitala resa. Genom att skapa en responsiv och professionell webbplats har vi hjälpt dem att nå ut till en bredare publik och kommunicera sina unika fördelar och expertis inom ekonomistyrning.

Vi uppmanar er att besöka Lomeko.se och uppleva deras värld av ekonomisk redovisning och ekonomistyrning själva. Om ni också letar efter en pålitlig partner för att utveckla er webbplats eller digitala närvaro, tveka inte att kontakta oss på Webking. Vi är här för att förverkliga era digitala drömmar och skapa webblösningar som sticker ut.

 

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner, och projektledare.

Plattform

Umbraco

 

 

 

Om Lomeko: Er partner för ekonomisk redovisning och ekonomistyrning

Lomeko är inte bara uppmärksammade för sin omfattande erfarenhet och kompetens inom redovisning och ekonomistyrning, utan även för deras engagemang och dedikation gentemot sina kunder. Deras filosofi om att erbjuda ett mervärde för små och medelstora företag är tydlig i deras budskap och handlande. Besökare kan snabbt förstå företagets värden och fördelar genom presentationen av deras tjänster och arbetssätt.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär