MaintPlanner – Industriapp som underlättar vid produktionsstopp

Att utveckla appar som gör våra kunders arbetsdag enklare, lönsammare och effektivare, det är vår grej. MaintPlanner är ett exempel på en webbapplikation som förenklar vid planerade stopp inom industrin. En app som kommer att göra stor nytta för många av Sveriges större industrier.

MaintPlanner – En industriapp som gör planerade stopp smidigare, lönsammare och säkrare

När det gäller genomförandet av olika typer av industriella stopp är det en hel del viktiga saker att tänka på. Det är här MaintPlanner med sina fiffiga funktioner kommer in i bilden. En app som vi efter en gedigen förstudie utvecklat med WebkingPlattformen.

MaintPlanner skapar ordning och reda. Den leder dessutom till en ökad lönsamhet och en enklare arbetsdag. Hur som helst, med MaintPlanner kan både industrier och entreprenörer spara tid och pengar genom bättre samverkan och en mer proaktiv kommunikation.

Fem starka skäl till att använda MaintPlanner

  • Enklare planering: MaintPlanner samlar industrins kommande stopptillfällen på ett och samma ställe. Detta ger leverantörer och entreprenörer en bättre framförhållning i sin egen planering och de kan därmed leverera bästa möjliga tjänst/produkt
  • Bättre tillgänglighet: Idag är informationen om underhållsstopp svårtillgänglig, men med Maintplanner blir informationen tillgänglig för alla anslutna parter
  • Förbättrad kommunikation: MaintPlanner skapar en enklare och mer effektiv kommunikation mellan industrier och deras leverantörer/entreprenörer
  • Möjlighet att synliggöra anslutna parter: På MaintPlanners hemsida kan i framtiden anslutna industrier, leverantörer och entreprenörer synliggöras, för en enklare överblick
  • En bättre och säkrare arbetsmiljö skapas, tack vare en längre framförhållning och en bättre samverkan.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, DevOpsScrum Master och projektledare.

Hur som helst, du vet väl att vi kan utveckla en app tämligen snabbt idag? Det är tack vare vår egen plattform (som vi använt i över 10 000 timmar). Och det är inte enkla appar vi pratar om utan avancerade appar som många har nytta av.

Alltså riktigt bra appar. Appar som kan öka din lönsamhet och din konkurrenskraft. Som dessutom stärker ditt varumärke och skapar nöjdare kunder. När får vi äran att hjälpa dig att förverkliga just DIN appidé?

Vi har dessutom passa på att samla ihop några bra länkar för dig som funderar på att skaffa en egen app. Dessa hittar du här:

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär