Swing By – Sveriges första app för swingers

Swing By är en app för swingers. Där själva grundtanken är att appens användare inte bara ska kunna ha planerade möten utan att även på ett smidigt sätt kunna spontanmötas när det passar dem. Utan en massa planering.

En modern swingersapp med helrätt funktionalitet

Precis som många av våra andra sociala appar har vi gett Swing By en mängd skräddarsydda funktioner. Här kommer en lista på vad vi skapat:

  • En egen hemsida byggd av WebkingTeamet med fakta om appen
  • Traditionella funktioner för chatt och meddelanden
  • En kartfunktion med GPS för att hitta andra användare
  • Möjlighet att filtrera medlemmar efter samma preferenser som dig själv
  • Skalbarhet, med stöd för olika valutor, tidszoner och språk, samt en infrastruktur som klarar ett stort antal användare
  • Attraktiv och clean design som gör appen enkel att förstå och använda. Inte minst med eleganta flamingos som kartikoner
  • En smidig onboarding där det är busenkelt att bli medlem, ladda upp bilder samt fylla sin profil med relevant information
  • Säkra och välkända betalningsalternativ
  • Smidig hantering av olika typer av abonnemang

Sammantaget resulterar ovanstående i en app som enligt Therese och Henrik är till för alla med ett äventyrligt och öppet sinne.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklarewebbdesignerDevOpsScrum Master och projektledare.

Och du, du vet väl att vi kan utveckla en effektiv app tämligen snabbt idag? Det är tack vare vår egen plattform. Och det handlar om avancerade appar som många har nytta av. Appar som kan ge stor effekt, på din lönsamhet och din konkurrenskraft, som stärker ditt varumärke och skapar nöjdare kunder. Med andra ord, när får vi äran att hjälpa dig att förverkliga just DIN appidé?

Här har vi samlat några länkar för dig som funderar på att skaffa en egen app

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär