Robert Jansz

Robert Jansz

Med sin höga ambition får Robert Jansz det komplicerade att verka enkelt. Han tillför ett ovärderligt kunnande som skapar trygghet för kunden.

Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen. Roberts kombination av affärsmässighet, tekniskt kunnande och social kompetens sticker ut. Han är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt. Han inspirerar även med sin strävan att alltid leverera det bästa och ser nya perspektiv och alternativa lösningar samtidigt som han tillför ett stort kunnande.

Robert har även förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder. Hans arbetssätt präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Inte minst WebkingTeamet. Robert vill göra skillnad och har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är även lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och en stor ödmjukhet.

SWITCH THE LANGUAGE