Behöver du hjälp med mjukvaruutveckling inom webbutveckling, apputveckling eller systemutveckling?

Vill du att ditt projekt leds av en engagerad, kompetent och social konsult med inriktning på kundnytta?

Webking leds av seniorkonsult Robert Jansz och vi erbjuder dig effektiv utveckling av dina system i Microsoftmiljö. Webking har lång erfarenhet från stora projekt i komplexa miljöer och kan fungera både som projektledare och som underkonsulter.

en kompetent samarbetspartner som tar ansvar för slutresultatet

Sex fördelar varför du ska välja Webking

Förverkligar idéer

Vi använder all vår erfarenhet och kunskap för att utveckla din idé till en färdig applikation, för att presentera dig och din idé/produkt på ett innovativt sätt för dina kunder.

Konkurrenskraftiga lösningar

Med en effektiv applikation ökar du din konkurrenskraft oavsett om det är en hemsida, webbshop eller ett bokningssystem. Vi hjälper dig att ta fram en applikation för att presentera dig och dina tjänster/produkter på ett effektivt och innovativt sätt för dina kunder.

Uppnå affärsmål

För att skapa en bra applikation identifierar vi dina affärsmål och utformar en lämplig strategi för att uppnå dessa mål.

Prisvinnande lösningar

Tillsammans med våra kunder skapar vi prisvinnande lösningar. Som t.ex. med kunden Kriminalvården där vi stolt titulerade oss som vinnare i Episerver Awards 2014. Det prestige fyllda priset som premierar framgångsrika och inspirerande projekt, webbplatser och tekniska lösningar som byggts på Episervers plattformar.

Branschledande

Vi på Webking skapar branschledande lösningar för våra kunder, senaste projektet där kunden Kriminalvårdens webbplats blev utsedd till en av Sveriges 100 bästa sajter i  Internetworld Topp100 2015 är ett exempel på att vi lösningar ligger i framkant och är branschledande

Certifierade specialister

Vi är experter inom vår bransch. För att bibehålla vår kompetens ser vi till att vara certifierade inom den senaste tekniken på Microsoft systemutveckling/arkitektur och certifierade projektledare inom den populära systemutveckligns metodiken SCRUM.

Vad våra kunder och samarbetspartners säger

Rekommendationer

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
+46(0)72-711 11 84
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips och en gratis checklista som visar hur du optimerar din hemsida och får fler besökare.