Webking – Effektiv apputveckling sedan 2010

Appar ökar fortsatt i popularitet och vi på Webking gillar att bygga appar som skapar användarnytta till våra kunder. Att ta fram en app som spar tid och pengar, samtidigt som den gör nytta hos kunden och dess användare är både utvecklande och kul.

Våra smartphones har öppnat upp en helt ny värld av möjligheter och genom att utnyttja våra telefoners teknik kan vi bygga riktigt vassa appar till dig och ditt företag. Appar är ett område som är otroligt brett, och en väl fungerande app blir ofta ett komplement till den övriga verksamheten. Det kan till exempel handla om spel samt appar inom träning, foto, planering samt marknadsföring.

Vi utvecklar våra appar med olika ramverk, till både iOS och till Android och har byggt flera appar till våra kunder. Läs mer om dessa i vårt referensgalleri samt på bloggen på Webking.se

Native applikation

Vi hjälper dig med utveckling av en app för en eller flera specifika plattformar. Native applikationerna installeras direkt på enheten och en stor fördel är att man enklare kan nyttja enhetens inbyggda funktioner för GPS, 3G/GPRS, Kamera, Gyro etc.

Webbapplikation

Vi utvecklar även webbaserade mobilappar. Webbapplikationer är anpassade för små skärmar, med hjälp av olika ramverk för CSS och Javascript går det att få webbapplikationer att likna och bete sig som native applikationer. Webbapplikationer är enklare att utveckla och går också snabbare att nå ut med till målgruppen.

Kostnads-förslag

Beräkna ungefärlig kostnad för ditt projekt.

Börja nu!

0$
Tack, vi kommer att kontakta dig snart
App eller webbplats?

Vill du utveckla en hemsida eller applikation.

Webbplats

En webbplats ger en högre grad av service till dina kunder genom att tillhandahålla information och snabba på köpprocessen eller till och med genomföra dina affärer via webbplatsen.

App

En applikation som bäst utnyttjar den funktionalitet som finns tillgänglig på datorer och mobila enheter, för att presentera din idé på ett effektivt och innovativt sätt för dina kunder.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Webbplats

Vilka funktioner vill du ha?

- +
1

Information

Sidor med text och bild.

en portfolio eller mapp för att presentera tidigare arbeten de utfört.

Portfolio

Presentation av utförda arbeten.

- +
1

Kontaktformulär

Insamling av information.

Välj ett alternativ för att fortsätta
UI/UX

UX = User Experience handlar om att maximera hur användare kan använda en app eller en webbplats med minsta möjliga friktion eller funderingar. UI = User Interface handlar om det utseende och känsla som gränssnittet ger användaren. Det kan handla om text, bilder, knappar eller grafik.

Grafisk profil

Grafisk profil innehållande färg, form, logotyp, typsnitt.

Tillgänglighet

Följa tillgänglighetsprinciperna i WCAG 2.0.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Hosting

Behöver du drift, övervakning, backup och support?

Säkerhet

SSL krypterar trafiken mellan webbplats/applikationsserver och dina besökare och ser till att obehöriga inte kan avläsa känslig information (t.ex inloggnings- eller kontouppgifter).

En virtuell privat server (som också kan kallas VPS, virtual private server eller VDS) är en instans av en fysisk server.

VPS

En virtuell privat server är en instans av en fysisk server. Ingår övervakning 24/7 och backup. Kostnad per år.

- +
10

Serviceavtal

Serviceavtal där du allokerar timmar och säkerställer tillgång till vår expertis och support. Antal allokerade timmar kan sparas upp till 1 år från datumet serviceavtalet tecknas.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Optimering

Optimering av webbplats för hög placering i sökmotorernas resultatlistor från början.

Prestandaoptimering

Optimera webbplats enligt våra rekommendationer och best practise.

Med SEO-paketet kommer din hemsida högre vid sökningar på Google

Sökmotoroptimering

Grundläggande tekniska komponenter (sitemap, robots.txt och 404) installeras.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Native, hybrid eller webbapplikation?

Vilken typ av applikation, plattform och marknadsplats applikationen ska stödjas och distribueras på..

Nativeapp

En native applikation är en app som är utvecklad för en specifika plattform. Exempelvis iOS eller Android. Fördel är att man enklare kan nyttja enhetens inbyggda funktioner för GPS, 3G/GPRS, Kamera, Gyro etc. Detta medför ett snyggare gränssnitt och en högre prestanda eftersom applikationen körs direkt i enheten och kan utnyttja hårdvaran fullt ut

Hybridapp

Största fördelarna är att en hybridapp kan användas på både iOS och Android. Man kan alltså använda samma kodbas till båda plattformarna. Detta ger kund och utvecklare stora fördelar. Man kan sänka utvecklingstiden och kostnaderna och tack vare appens kompatibilitet blir den tillgänglig för miljontals potentiella användare.

Webbapplikation

Webbapplikation med responsiv design. Det mesta går att åstadkomma med en responsiv webbapplikation. Webbapp är plattformsoberoende och köras inuti webbläsaren.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Plattform

Vilka plattformar ska applikationen stödjas av?

iOS

Android

Windows

Välj ett alternativ för att fortsätta
Uppskattad kostnad

Det uppskattade priset är:

Ange information om funktionalitet och andra önskemål.

Ange önskat datum för release.

Bifoga kravspecifikation(er) om det existerar. Underlättar kostnadsförslag.

Sammanfattning

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt:
Total:

Med mer än tio års erfarenhet av apputveckling skapar vi affärsnytta till våra kunder

Apputveckling är kunskapen om att kunna utveckla effektiva mobilapplikationer från back-end till front-end. Med vår kompetens och erfarenhet inom apputveckling hjälper vi dig att identifiera hur en app kan komplettera din befintliga verksamhet, eller att skapa en app som blir central för din verksamhet.

Har du en idé till en app? Då ska du läsa den här artikeln!

Vad är en Hybrid-app? – Fördelarna med Hybrid apputvecklingSkillnaden mellan Native och WebbapplikationerHur funkar React Hooks?

Webkingplattformen gör att vi kan skapa fantastiska appar, till dig som kund. Snabbt, kostnadseffektivt och med rätt funktioner!

Webbapplikationer

Precis som det låter är en webbapplikation, en webbaserad mobilapp. Webbsidorna är anpassade för små skärmar och med hjälp av olika ramverk för CSS och Javascript går det att få webb applikationer att likna och bete sig som Native applikationer. Webbapplikationer är enklare att utveckla vilket gör att man snabbt når ut till målgruppen. När webbapplikationen är publicerad på internet är den åtkomlig för alla. En nackdel är att användarupplevelsen blir lidande eftersom enheten och webbapplikationen behöver vara uppkopplad mot internet för att fungera. Även stöd för hårdvarubaserade funktioner som GPS, kamera och gyro är begränsade att nyttja via en webbapplikation till skillnad ifrån en Native applikation.

Native applikationer

En Native applikation är en app som är utvecklad för en specifik plattform, exempelvis iOS eller Android och den installeras direkt på enheten (smartphone, surfplatta). En stor fördel är att man enklare kan utnyttja enhetens inbyggda funktioner för GPS, 3G/GPRS, kamera, gyro, etc. Detta medför ett snyggare gränssnitt och högre prestanda, eftersom applikationen körs direkt i enheten och hårdvaran kan nyttjas fullt ut.

Om man har en bred publik är det en nackdel att man måste ta fram flera versioner av samma applikationen för att nå ut till hela målgruppen. Det finns lösningar för detta, t.ex. ReactNative som möjliggör att man utvecklar sin applikationen en gång och sedan genereras applikationer för respektive plattform (iOS & Android) i Native format. Ytterligare en fördel med Native applikationer är att distribution och uppdateringar är uppstyrt via marknadskanaler för respektive plattform. Det förenklar för användarna att hitta applikationen och att uppdatera den vid behov.

Exempel på utförda apputvecklingsprojekt
SWITCH THE LANGUAGE