När det gäller systemutveckling har vi bred erfarenhet av användarvänliga och resultatinriktade system. Vi skapar allt från enkla klientapplikationer till större serverbaserade system utifrån våra kunders önskemål och behov.

Vi hjälper dig från idé till färdig produkt oavsett om du har behov av att vidareutveckla ett befintligt system eller vill bygga ett helt nytt. Vi har kunskapen att utveckla effektiva och användarvänliga system från back-end till front-end och har byggt upp system både till företag, myndigheter och organisationer. Med vår hjälp slipper du och dina kollegor arbeta i system som inte fungerar som de ska eller som varje dag stjäl både tid och pengar.

Läs mer på vår blogg eller kika i referensgalleriet så får du se hur vi kan hjälpa dig med att digitalisera din verksamhet.

Systemutveckling vi kan hjälpa dig med

Klientapplikationer

Vi utvecklar klientapplikationer efter dina önskemål och behov.

Integrationsapplikationer

Vi hjälper dig att utveckla integrationslösningar där dina befintliga affärssystem kan kommunicera och skicka data mellan olika system.

Dataservice

Vi utvecklar generella dataservicelager som tillåter externa system och leverantörer att få access till data i dina befintliga system.

Kostnads-förslag

Beräkna ungefärlig kostnad för ditt projekt.

Börja nu!

0$
Tack, vi kommer att kontakta dig snart
App eller webbplats?

Vill du utveckla en hemsida eller applikation.

Webbplats

En webbplats ger en högre grad av service till dina kunder genom att tillhandahålla information och snabba på köpprocessen eller till och med genomföra dina affärer via webbplatsen.

App

En applikation som bäst utnyttjar den funktionalitet som finns tillgänglig på datorer och mobila enheter, för att presentera din idé på ett effektivt och innovativt sätt för dina kunder.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Webbplats

Vilka funktioner vill du ha?

- +
1

Information

Sidor med text och bild.

en portfolio eller mapp för att presentera tidigare arbeten de utfört.

Portfolio

Presentation av utförda arbeten.

- +
1

Kontaktformulär

Insamling av information.

Välj ett alternativ för att fortsätta
UI/UX

UX = User Experience handlar om att maximera hur användare kan använda en app eller en webbplats med minsta möjliga friktion eller funderingar. UI = User Interface handlar om det utseende och känsla som gränssnittet ger användaren. Det kan handla om text, bilder, knappar eller grafik.

Grafisk profil

Grafisk profil innehållande färg, form, logotyp, typsnitt.

Tillgänglighet

Följa tillgänglighetsprinciperna i WCAG 2.0.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Hosting

Behöver du drift, övervakning, backup och support?

Säkerhet

SSL krypterar trafiken mellan webbplats/applikationsserver och dina besökare och ser till att obehöriga inte kan avläsa känslig information (t.ex inloggnings- eller kontouppgifter).

En virtuell privat server (som också kan kallas VPS, virtual private server eller VDS) är en instans av en fysisk server.

VPS

En virtuell privat server är en instans av en fysisk server. Ingår övervakning 24/7 och backup. Kostnad per år.

- +
10

Serviceavtal

Serviceavtal där du allokerar timmar och säkerställer tillgång till vår expertis och support. Antal allokerade timmar kan sparas upp till 1 år från datumet serviceavtalet tecknas.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Optimering

Optimering av webbplats för hög placering i sökmotorernas resultatlistor från början.

Prestandaoptimering

Optimera webbplats enligt våra rekommendationer och best practise.

Med SEO-paketet kommer din hemsida högre vid sökningar på Google

Sökmotoroptimering

Grundläggande tekniska komponenter (sitemap, robots.txt och 404) installeras.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Native, hybrid eller webbapplikation?

Vilken typ av applikation, plattform och marknadsplats applikationen ska stödjas och distribueras på..

Nativeapp

En native applikation är en app som är utvecklad för en specifika plattform. Exempelvis iOS eller Android. Fördel är att man enklare kan nyttja enhetens inbyggda funktioner för GPS, 3G/GPRS, Kamera, Gyro etc. Detta medför ett snyggare gränssnitt och en högre prestanda eftersom applikationen körs direkt i enheten och kan utnyttja hårdvaran fullt ut

Hybridapp

Största fördelarna är att en hybridapp kan användas på både iOS och Android. Man kan alltså använda samma kodbas till båda plattformarna. Detta ger kund och utvecklare stora fördelar. Man kan sänka utvecklingstiden och kostnaderna och tack vare appens kompatibilitet blir den tillgänglig för miljontals potentiella användare.

Webbapplikation

Webbapplikation med responsiv design. Det mesta går att åstadkomma med en responsiv webbapplikation. Webbapp är plattformsoberoende och köras inuti webbläsaren.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Plattform

Vilka plattformar ska applikationen stödjas av?

iOS

Android

Windows

Välj ett alternativ för att fortsätta
Uppskattad kostnad

Det uppskattade priset är:

Ange information om funktionalitet och andra önskemål.

Ange önskat datum för release.

Bifoga kravspecifikation(er) om det existerar. Underlättar kostnadsförslag.

Sammanfattning

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt:
Total:

Systemutveckling

Bra systemutveckling är kunskapen om att kunna utveckla effektiva och användarvänliga system från back-end till front-end. Från enklare klientapplikationer till komplexare klient/server-baserade system där flera samtidigt använder systemet. Idag ställs det ofta även krav på att systemen ska klara av att kommunicera oberoende av vilken teknik (dator, smartphone, pekplatta, webbläsaren) användaren utnyttjar.

Vi har flera års erfarenhet ifrån komplexa systemutvecklings projekt inom stora företag och myndigheter och är certifierade tekniska specialister inom systemutveckling baserad på Microsoft .net front-end och back-end lösningar.

Nyutveckling

Om det finns en färdig specifikation använder vi oss av den, annars börjar vi med en förstudie och tar tillsammans med dig fram ett lösningsförslag. En projektledare leder arbetet och garanterar att leverans sker vid rätt tid och till rätt kostnad.

Vidareutveckling/Förvaltning

Förutsättningar ändras, verksamheter utvecklas och den tekniska utvecklingen står aldrig still. Därför ser vi vidareutveckling som ett normaltillstånd för ett it-system. Till förvaltning räknar vi också support, övervakning och uppföljning av användandet.

Exempel på utförda system utvecklingsprojekt
SWITCH THE LANGUAGE