Webbutveckling är något som våra webbutvecklare brinner för

På Webking tycker vi om att göra vardagen enklare för våra kunder. Därför har vi genom åren utvecklat en mängd olika hemsidor, webbshoppar, bokningssystem samt inte minst Webkingplattformen. Tanken är att allt vi levererar ska vara lätt att förstå, använda och att underhålla.

Webkingplattformen är webbutveckling av bästa sort – Perfekt för dig som vill ha en riktigt bra webbapp!

Du som behöver en webbapp bör verkligen kolla in Webkingplattformen. Ett revolutionerande system där vi väldigt snabbt och kostnadseffektivt kan skräddarsy den app-lösning som just du och din verksamhet behöver. Den är väldigt populär och så mångsidig att den kan användas till ett stort antal verksamheter.

Hör av dig så berättar vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt

Vill du veta mer? Kontakta oss så förklarar vi vad den kan, och hur den fungerar. Utan att använda en massa tekniska termer. Vi pratar så att du förstår och kaffemaskinen väntar på dig!

Scrolla ner, testa kostnadskalkylatorn och signa upp på Webkings nyhetsbrev!

Nedan kan du läsa lite mer ingående fakta om webbutvecklingens principer, samt ta del av referensgalleriet. Du kan också själv skapa en egen app och snabbt få ett preliminärt kostnadsförslag direkt.

Glöm heller inte att skriva upp dig till vårt nyhetsbrev. Det gör du längst ner till höger på den här sidan. Då får du med jämna mellanrum se vad vi pysslar med, samt en hel del bra guider, tips och trix. När du signat upp får du direkt en bra guide till hur du kan vässa din sajts SEO. Då når du ut till din målgrupp och får nog lite fler besökare. Det är du värd.

Webbapplikationer

Våra skickliga webbutvecklare utvecklar webbaserade applikationer efter just dina önskemål och behov. Behöver du dokumenthantering, ärendehantering eller ett bokningssystem? Inga problem, det löser vi!

Webbplatser

WebkingTeamet hjälper dig att skapa en attraktiv webbplats med publiceringsverktyg så du enkelt kan underhålla den på egen hand.

E-handel

Vi utvecklar effektiva e-handelslösningar med betalningsalternativ i form av kreditkort, sms och elektronisk faktura.

Webbdesign

Våra webbutvecklare skräddarsyr en modern webbdesign med förstklassig användarupplevelse och med färg och form som speglar företagets grafiska profil.

Digitalisering och webbutveckling med många fördelar

Med en väl fungerande hemsida som är tekniskt optimerad och fungerar på alla plattformar når du ut till dina kunder och kan på så sätt interagera med din målgrupp. Oavsett om du driver en blogg, ett forum, en företagshemsida eller en webbutik.

Tydlighet, relevans och bra exempel

Finns en tydlig design, rätt funktioner och relevant innehåll är du redo att ta emot dina besökare och på så sätt kunna erbjuda dem dina tjänster. Ta gärna en titt i vårt referensgalleri där vi visar några av de hemsidor vi byggt.

Kostnads-förslag

Beräkna ungefärlig kostnad för ditt projekt.

Börja nu!

0$
Tack, vi kommer att kontakta dig snart
App eller webbplats?

Vill du utveckla en hemsida eller applikation.

Webbplats

En webbplats ger en högre grad av service till dina kunder genom att tillhandahålla information och snabba på köpprocessen eller till och med genomföra dina affärer via webbplatsen.

App

En applikation som bäst utnyttjar den funktionalitet som finns tillgänglig på datorer och mobila enheter, för att presentera din idé på ett effektivt och innovativt sätt för dina kunder.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Webbplats

Vilka funktioner vill du ha?

- +
1

Information

Sidor med text och bild.

en portfolio eller mapp för att presentera tidigare arbeten de utfört.

Portfolio

Presentation av utförda arbeten.

- +
1

Kontaktformulär

Insamling av information.

Välj ett alternativ för att fortsätta
UI/UX

UX = User Experience handlar om att maximera hur användare kan använda en app eller en webbplats med minsta möjliga friktion eller funderingar. UI = User Interface handlar om det utseende och känsla som gränssnittet ger användaren. Det kan handla om text, bilder, knappar eller grafik.

Grafisk profil

Grafisk profil innehållande färg, form, logotyp, typsnitt.

Tillgänglighet

Följa tillgänglighetsprinciperna i WCAG 2.0.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Hosting

Behöver du drift, övervakning, backup och support?

Säkerhet

SSL krypterar trafiken mellan webbplats/applikationsserver och dina besökare och ser till att obehöriga inte kan avläsa känslig information (t.ex inloggnings- eller kontouppgifter).

En virtuell privat server (som också kan kallas VPS, virtual private server eller VDS) är en instans av en fysisk server.

VPS

En virtuell privat server är en instans av en fysisk server. Ingår övervakning 24/7 och backup. Kostnad per år.

- +
10

Serviceavtal

Serviceavtal där du allokerar timmar och säkerställer tillgång till vår expertis och support. Antal allokerade timmar kan sparas upp till 1 år från datumet serviceavtalet tecknas.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Optimering

Optimering av webbplats för hög placering i sökmotorernas resultatlistor från början.

Prestandaoptimering

Optimera webbplats enligt våra rekommendationer och best practise.

Med SEO-paketet kommer din hemsida högre vid sökningar på Google

Sökmotoroptimering

Grundläggande tekniska komponenter (sitemap, robots.txt och 404) installeras.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Native, hybrid eller webbapplikation?

Vilken typ av applikation, plattform och marknadsplats applikationen ska stödjas och distribueras på..

Nativeapp

En native applikation är en app som är utvecklad för en specifika plattform. Exempelvis iOS eller Android. Fördel är att man enklare kan nyttja enhetens inbyggda funktioner för GPS, 3G/GPRS, Kamera, Gyro etc. Detta medför ett snyggare gränssnitt och en högre prestanda eftersom applikationen körs direkt i enheten och kan utnyttja hårdvaran fullt ut

Hybridapp

Största fördelarna är att en hybridapp kan användas på både iOS och Android. Man kan alltså använda samma kodbas till båda plattformarna. Detta ger kund och utvecklare stora fördelar. Man kan sänka utvecklingstiden och kostnaderna och tack vare appens kompatibilitet blir den tillgänglig för miljontals potentiella användare.

Webbapplikation

Webbapplikation med responsiv design. Det mesta går att åstadkomma med en responsiv webbapplikation. Webbapp är plattformsoberoende och köras inuti webbläsaren.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Plattform

Vilka plattformar ska applikationen stödjas av?

iOS

Android

Windows

Välj ett alternativ för att fortsätta
Uppskattad kostnad

Det uppskattade priset är:

Ange information om funktionalitet och andra önskemål.

Ange önskat datum för release.

Bifoga kravspecifikation(er) om det existerar. Underlättar kostnadsförslag.

Sammanfattning

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt:
Total:

Webbutveckling

Kortfattat kan man säga att webbutveckling är kunskapen om att kunna utveckla effektiva webblösningar från back-end till front-end. Då allt fler användare ställer större krav på realtidswebb och användarupplevelse blir den så kallade front-end-delen av webbutveckling allt viktigare.

Våra webbutvecklare är experter på modern webbutveckling

Webking är experter på webbutveckling baserad på moderna teknologier som HTML5, Responsive webbdesing och back-end lösningar baserad på Microsoft .net ramverk asp.net mvc.

Ja, vi fortsätter tjata om Webkingplattformen – Den är värd det

Du som behöver en webbapp bör verkligen kolla in Webkingplattformen. Ett revolutionerande system där vi väldigt snabbt och kostnadseffektivt kan skräddarsy den app-lösning som just du och din verksamhet behöver. Den är väldigt populär och så mångsidig att den kan användas till ett stort antal verksamheter.

Mobilanpassad webbutveckling

Responsiv webbdesign även kallat RWD, är på alla webbutvecklares läppar. Att automatiskt anpassa en webbsidas layout utifrån vilken enhet/plattform besökaren använder sig utav har visat sig vara ett framgångsrecept som genererar fler besökare.

Responsiv design är ett måste för att nå din publik

Det mobila surfandet har fullkomligt exploderat. Nästan all webbtrafik sker via mobila enheter. Besökarna accepterar inte en nedbantad mobilversion av din sajt, eller en version anpassad för en dator där de konstant måste zooma in och ut. Webking hjälper dig att bygga en webbplats som besökarna kan nyttja fullt ut, utan att behöva plocka fram datorn.

Plattformar för webbpublicering

Idag är det en självklarhet att en webbplats ska ha ett webbpubliceringssystem (även kallat CMS, Publiceringsverktyg) i botten. Däremot är det inte alltid givet vilket system som passar just era behov.

Rätt digital lösning till just dina behov

Vi arbetar med de vanligaste webbpubliceringssystemen på marknaden. För publika webbplatser och intranät med behov av språkstöd, personalisering och integrationer med bakomliggande system rekommenderar vi oftast Optimizelys EpiServer.

HTML5

WebkingTeamet kan HTML5 och har lång erfarenhet av avancerade gränssnitt byggda i JavaScript, CSS och HTML likväl som kompetens inom de nya möjligheter HTML5 och CSS3 ger. Vi använder bl.a. verktyg och ramverk som bootstrap.

Bootstrap

Just Bootstrap innehåller HTML- och CSS-mallar för typografi, formulär, knappar, navigering och andra gränssnittskomponenter. Det innehåller också CSS-mallar för responsiva webbplatser.

Exempel på utförda webbutvecklingsprojekt

SWITCH THE LANGUAGE