På Webking tycker vi om att göra vardagen enklare för våra kunder. Därför har vi genom åren utvecklat en mängd olika hemsidor, webbshoppar, bokningssystem samt vår egen webbplattform. Tanken är att allt vi levererar ska vara lätt att förstå, använda och att underhålla.

Med en väl fungerande hemsida som är tekniskt optimerad och fungerar på alla plattformar når du ut till dina kunder och på så sätt interagera med din målgrupp. Oavsett om du driver en blogg, ett forum, en företagshemsida eller en webbutik.

Med tydlig design, rätt funktioner och relevant innehåll är du redo att ta emot dina besökare och på så sätt kunna erbjuda dem dina tjänster. Ta gärna en titt i vårt referensgalleri där vi visar några av de hemsidor vi byggt.

Webbapplikationer

Vi utvecklar webbaserade applikationer efter era önskemål och behov. Dokumenthantering, ärendehantering och bokningssystem är några exempel.

Webbplatser

Vi hjälper dig att skapa en attraktiv webbplats med publiceringsverktyg så du enkelt kan underhålla den på egen hand.

E-handel

Vi utvecklar effektiva e-handelslösningar med betalningsalternativ i form av kreditkort, sms och elektronisk faktura.

Webbdesign

Vi skräddarsyr en modern webbdesign med förstklassig användarupplevelse och med färg och form som speglar företagets grafiska profil.

Kostnadsförslag

Beräkna ungefärlig kostnad för ditt projekt.

Börja nu!

0$
Tack, vi kommer att kontakta dig snart
App eller webbplats?

Vill du utveckla en hemsida eller applikation.

Webbplats

En webbplats ger en högre grad av service till dina kunder genom att tillhandahålla information och snabba på köpprocessen eller till och med genomföra dina affärer via webbplatsen.

App

En applikation som bäst utnyttjar den funktionalitet som finns tillgänglig på datorer och mobila enheter, för att presentera din idé på ett effektivt och innovativt sätt för dina kunder.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Webbplats

Vilka funktioner vill du ha?

- +
1

Information

Sidor med text och bild.

E-handel

Försäljning av produkter.

en portfolio eller mapp för att presentera tidigare arbeten de utfört.

Portfolio

Presentation av utförda arbeten.

- +
1

Kontaktformulär

Insamling av information.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

UI/UX

UX = User Experience handlar om att maximera hur användare kan använda en app eller en webbplats med minsta möjliga friktion eller funderingar. UI = User Interface handlar om det utseende och känsla som gränssnittet ger användaren. Det kan handla om text, bilder, knappar eller grafik.

Grafisk profil

Grafisk profil innehållande färg, form, logotyp, typsnitt.

Tillgänglighet

Följa tillgänglighetsprinciperna i WCAG 2.0.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Hosting

Behöver du drift, övervakning, backup och support?

Säkerhet

SSL krypterar trafiken mellan webbplats/applikationsserver och dina besökare och ser till att obehöriga inte kan avläsa känslig information (t.ex inloggnings- eller kontouppgifter).

En virtuell privat server (som också kan kallas VPS, virtual private server eller VDS) är en instans av en fysisk server.

VPS

En virtuell privat server är en instans av en fysisk server. Ingår övervakning 24/7 och backup. Kostnad per år.

- +
10

Serviceavtal

Serviceavtal där du allokerar timmar och säkerställer tillgång till vår expertis och support. Antal allokerade timmar kan sparas upp till 1 år från datumet serviceavtalet tecknas.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Optimering

Optimering av webbplats för hög placering i sökmotorernas resultatlistor från början.

Prestandaoptimering

Optimera webbplats enligt våra rekommendationer och best practise.

Med SEO-paketet kommer din hemsida högre vid sökningar på Google

Sökmotoroptimering

Grundläggande tekniska komponenter (sitemap, robots.txt och 404) installeras.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Native, hybrid eller webbapplikation?

Vilken typ av applikation, plattform och marknadsplats applikationen ska stödjas och distribueras på..

Nativeapp

En native applikation är en app som är utvecklad för en specifika plattform. Exempelvis iOS eller Android. Fördel är att man enklare kan nyttja enhetens inbyggda funktioner för GPS, 3G/GPRS, Kamera, Gyro etc. Detta medför ett snyggare gränssnitt och en högre prestanda eftersom applikationen körs direkt i enheten och kan utnyttja hårdvaran fullt ut

Hybridapp

Största fördelarna är att en hybridapp kan användas på både iOS och Android. Man kan alltså använda samma kodbas till båda plattformarna. Detta ger kund och utvecklare stora fördelar. Man kan sänka utvecklingstiden och kostnaderna och tack vare appens kompatibilitet blir den tillgänglig för miljontals potentiella användare.

Webbapplikation

Webbapplikation med responsiv design. Det mesta går att åstadkomma med en responsiv webbapplikation. Webbapp är plattformsoberoende och köras inuti webbläsaren.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Plattform

Vilka plattformar ska applikationen stödjas av?

iOS

Android

Windows

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Uppskattad kostnad

Det uppskattade priset är:

Ange information om funktionalitet och andra önskemål.

Ange önskat datum för release.

Bifoga kravspecifikation(er) om det existerar. Underlättar kostnadsförslag.

Sammanfattning

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt:
Total:

Skicka förfrågan!

Webbutveckling

Webbutveckling är kunskapen om att kunna utveckla effektiva webblösningar från back-end till front-end. Då allt fler användare ställer större krav på realtidswebb och användarupplevelse blir den så kallade front-end-delen av webbutveckling allt viktigare. Webking är experter på webbutveckling baserad på moderna teknologier som HTML5, Responsive webbdesing och back-end lösningar baserad på Microsoft .net ramverk asp.net mvc.

Mobilanpassad webbutveckling

Responsiv webbdesign även kallat RWD, är på alla webbutvecklares läppar. Att automatiskt anpassa en webbsidas layout utifrån vilken enhet/plattform besökaren använder sig utav har visat sig vara ett framgångsrecept som genererar fler besökare.

Det mobila surfandet har fullkomligt exploderat de senaste åren och trenderna pekar på att mer webbtrafik sker via mobila enheter (smartphone, pek/läs-plattor) än via datorer inom kort. Dessa besökare accepterar inte en nedbantad mobilversion av din sajt, eller en version anpassad för en dator där de konstant måste zooma in och ut. Webking hjälper dig att bygga en webbplats som besökarna kan nyttja fullt ut, utan att behöva plocka fram datorn.

Plattformar för webbpublicering

Idag är det en självklarhet att en webbplats ska ha ett webbpubliceringssystem (även kallat CMS, Publiceringsverktyg) i botten. Däremot är det inte alltid givet vilket system som passar just era behov. Vi försöker alltid rekommendera det som bäst stödjer er.

Rätt system för er

Vi arbetar med de vanligaste webbpubliceringssystemen på marknaden. För publika webbplatser och intranät med behov av språkstöd, personalisering och integrationer med bakomliggande system rekommenderar vi oftast EpiServer. Andra CMS som vi gillar är WordPress, det är ett prisvärt alternativ om inte kraven är lika stora på webbplatsen.

HTML5

Vi är kunniga inom de nya teknologier som idag omnämns HTML5. Vi har lång erfarenhet av avancerade gränssnitt byggda i JavaScript, CSS och HTML likväl som kompetens inom de nya möjligheter HTML5 och CSS3 ger.

För att effektivt skapa webbplatser och webbapplikationer använder vi bl.a. verktyg och ramverk som bootstrap. Bootstrap innehåller HTML- och CSS-mallar för typografi, formulär, knappar, navigering och andra gränssnittskomponenter. Bootstrap innehåller också CSS-mallar för responsiva webbplatser.

Exempel på utförda webbutvecklingsprojekt

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.