Blogg

1 februari, 2023

WebkingPodden – Breeding Journal en app för uppfödare

WebkingPodden – Breeding Journal är en avelsjournal och app för uppfödare

I det här avsnittet berättar vår kund Louise Edlund om hundappen Breeding Journal som vi utvecklat. En app för uppfödare (avelsjournal som det också heter) som samlar all info från vuxen valp på ett ställe. Alltid tillgänglig och uppdaterad, i din telefon. Appen ger koll på det mesta som rör just hunduppfödning, som kullar, vikter, förfrågningar och en mängd annan viktig info. Det här är alltså en hundapp som med sina funktioner passar perfekt för hundägare och kennlar. Besök gärna BreedingJournal.com för mer information.

Podden för dig som vill lära dig mer om appar

WebkingPodden är alltså podden för dig som har en idé till en app och vill veta mer om hur resan från appidé till färdig app kan gå till. Poddens insikter kan du sedan bära med dig om du vill testa vår 30 minuters kostnadsfria konsultation. Podden kan med fördel kompletteras med någon av våra tillhörande guider. Dessa hittar du nedan, och vi puffar gärna för våra videos samt artiklar.

Nya poddavsnitt varannan vecka

WebkingPodden ges ut varannan vecka. Avsnitten är mellan 15-22 min långa, och vi försöker hålla dem fria från knastertorrt IT-snack. Samtliga avsnitt finns på den här sidan. Men podden bor också på itunesSpotify och Libsyn.

Lyssna, läs våra guider, var nyfiken och våga fråga

Hur som helst, ju mer påläst du är, desto bättre förutsättningar får din app. Och, här finns faktiskt både tid och pengar att spara för dig som har en appidé och vill utveckla en bra app! Faktum är att vi rekommenderar att du även laddar ner våra informativa guider. Dessa hänger ihop med några av våra poddavsnitt och blir på så sätt ett bra komplement till dessa. Så var nyfiken och inspireras av vårt material. Avslutningsvis, med lite tur kan du hitta några riktigt bra insikter som gör din befintliga eller kommande app en aning vassare. Lycka till!

Guiderna som ger din appidé goda förutsättningar till succé

Så skapar du en lönsam digital produkt14 saker du måste förbereda innan din app kan lanseras hos Google och AppleSå tjänar du REJÄLT  med pengar på din app!

Apputveckling, Nyheter, Podcast ,

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE