Blogg

7 december, 2022

WebkingPodden – Få fler affärer med en digital kundzon

WebkingPodden – Få fler affärer med en digital kundzon

En digital kundzon är ett mycket bra komplement till din E-handel. Den leder till nöjdare kunder, avlastar din kundtjänst, ger kunderna stenkoll på sin orderstatus, samlar all info på ett ställe och gör det busenkelt att göra fler beställningar inne i kundzonen. Här berättar Robert Jansz mer om varför en kundzon ökar din lönsamhet och dessutom faktiskt leder till en ökad kundnöjdhet.

Podden för dig som vill lära dig mer om appar

WebkingPodden är alltså podden för dig som har en idé till en app och vill veta mer om hur resan från appidé till färdig app kan gå till. Poddens insikter kan du sedan bära med dig om du vill testa vår 30 minuters kostnadsfria konsultation. Podden kan med fördel kompletteras med någon av våra tillhörande guider. Dessa hittar du nedan, och vi puffar såklart gärna lite extra för våra videos samt artiklar.

Nya poddavsnitt varannan vecka

WebkingPodden ges ut varannan vecka. Avsnitten är mellan 15-22 min långa, och vi försöker hålla dem hyggligt fria från knastertorrt IT-snack. Samtliga avsnitt finns på den här sidan. Men podden bor också på itunesSpotify och Libsyn.

Lyssna, läs våra guider, var nyfiken och våga fråga

Hur som helst, ju mer påläst du är, desto bättre förutsättningar får din app. Och du, här finns faktiskt både tid och pengar att spara för dig som har en appidé och vill utveckla en bra app! Faktum är att vi rekommenderar att du även laddar ner våra informativa guider. Dessa hänger dessutom ihop med några av våra poddavsnitt och blir på så sätt ett bra komplement till dessa. Så var nyfiken och inspireras. Avslutningsvis, med lite tur kan du hitta några riktigt bra insikter som gör din befintliga eller kommande app en aning vassare. Lycka till!

Guiderna som ger din appidé goda förutsättningar till succé

Så skapar du en lönsam digital produkt14 saker du måste förbereda innan din app kan lanseras hos Google och AppleSå tjänar du REJÄLT  med pengar på din app!

Apputveckling, Nyheter, Podcast ,

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE