Blogg

14 mars, 2022

WebkingPodden – Vilka är Webking?

vilka är webking?

WebkingPodden – Vilka är Webking?

Vilka är Webking? Hur är det att jobba med oss på Webking? och framför allt: vad hjälper vi våra kunder med? Just detta berättar Webkings grundare Robert Jansz och Elisabeth Matzén Beckert om i WebkingPodden. Det här avsnittet har titeln Vilka är Webking, och fungerar som en kort introduktion till vår appbyrå.

WebkingPodden är med andra ord podden för dig som har en idé till en app och vill veta mer om hur resan från idé till färdig app kan gå till. Poddens insikter kan du sedan bära med dig om du vill testa vår 30 minuters kostnadsfria konsultation. Podden kan med fördel kompletteras med någon av våra tillhörande guider. Dessa hittar du nedan, och vi puffar gärna för våra videos samt artiklar.

Nya poddavsnitt varannan vecka

WebkingPodden ges ut varannan vecka. Avsnitten är mellan 15-22 min långa, och vi försöker hålla dem fria från knastertorrt IT-snack. Samtliga avsnitt finns på den här sidan. Men podden bor också på itunesSpotify och Libsyn, där den trivs och frodas tillsammans med en massa andra mysiga poddar.

Lyssna, läs våra guider, var nyfiken och våga fråga

Hur som helst, ju mer påläst du är, desto bättre förutsättningar får din app. Och, här finns faktiskt både tid och pengar att spara för dig som vill utveckla en bra app! Faktum är att vi rekommenderar att du även laddar ner våra informativa guider. Dessa hänger ihop med några av våra poddavsnitt och blir på så sätt ett bra komplement till dessa. Så var nyfiken och inspireras. Avslutningsvis, med lite tur kan du hitta några riktigt bra insikter som för din befintliga eller kommande app en aning vassare. Lycka till!

Guiderna som ger din app goda förutsättningar till succé

Så skapar du en lönsam digital produkt14 saker du måste förbereda innan din app kan lanseras hos Google och AppleSå tjänar du REJÄLT  med pengar på din app!

Nyheter, Podcast

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE