Nya avsnitt varannan vecka – Utan torra IT-klyschor

WebkingPodden ges ut varannan vecka. Avsnitten är mellan 15-22 min långa, fria från knastertorra IT-klyschor. Vi pratar så du förstår, och bjuder på oss själva. WebkingPodden går att lyssna på här samt på ItunesLibsyn och på Spotify. God lyssning, och följ oss gärna. Det uppskattar vi!

 

 

Kärlek till dig som delar/tipsar om podden

Jamen visst! Vi höll nästan på att glömma något viktigt. Och det är att OM du tycker om WebkingPodden, då får du gärna berätta om den för dina kompisar. Det finns även en delningsikon längst till vänster i Libsyn-spelaren ovan. Dela den gärna till dina vänner. Då blir vi så otroligt glada. Vill du tipsa om ämnen vi bör ta upp? Har du relevant feedback? Eller vill komma i kontakat med WebkingTeamet? Då ska du inte tveka att dra ett mejl till hello@webking.se så hörs vi!

 

 

WebkingPodden och våra guider gör dig klokare

Ju mer påläst och nyfiken du är desto bättre förutsättningar kan du ge din app. Här finns både tid och pengar att spara för dig som vill utveckla en bra app! Vi rekommenderar också att ladda ner våra informativa guider. De är proppade med fakta om appar, utvecklingen samt inte minst hur det går till när du ska förverkliga din app. Se dem som ett bra komplement till podden, och lycka till med din app!

Så skapar du en lönsam digital produkt – 14 saker du måste förbereda innan din app kan lanseras hos Google och Apple – Så tjänar du REJÄLT  med pengar på din app!

 

 

Lyssna till våra avsnitt

Få mer kunskap med WebkingPodden

WebkingPodden är ditt snabbspår till app-världen. Lyssna på oss, få insikter och lärdomar om apputveckling. När du känner dig redo, boka vår kostnadsfria 30-minuters konsultation och låt våra utvecklare vägleda din app-idé till framgång. Välkommen till din app-resa!

Webking-kontorets Spotifylista

Lyssna på vad som spelas på kontoret

Vilka är Webking?

Vilka är Webking? Hur är det att jobba med oss på Webking? och framför allt: vad hjälper vi våra kunder med? Just detta berättar Webkings grundare Robert Jansz och Elisabeth Matzén Beckert om i WebkingPodden. Det här avsnittet har titeln Vilka är Webking, och fungerar som en kort introduktion till vår appbyrå.

WebkingPodden är med andra ord podden för dig som har en idé till en app och vill veta mer om hur resan från idé till färdig app kan gå till. Poddens insikter kan du sedan bära med dig om du vill testa vår 30 minuters kostnadsfria konsultation. Podden kan med fördel kompletteras med någon av våra tillhörande guider. Dessa hittar du nedan, och vi puffar gärna för våra videos samt artiklar.

Så förverkligar vi din appidé

Robert Jansz & Johan Åhlund berättar i det här avsnittet om hur vi förverkligar din app och tar den från appidé till en färdig digital produkt. För dig som vill veta mer: Ladda ner guiden ”Så skapar du en lönsam digital produkt”. Den förbereder dig inför din app-resa. Där din appidé får bästa möjliga förutsättningar att bli lyckad. Mvh WebkingTeamet

Vad kostar en app?

Vad kostar en app? Samt hur lång tid tar det att utveckla en app? Detta är frågor vi får dagligen och som inte är så lätta att svara på, rakt upp och ner. Men i det här avsnittet av WebkingPodden diskuterar Robert och Elisabeth just detta. Du får även veta mer om hur vi med Webkingplattformen kan utveckla en app betydligt snabbare än många av våra konkurrenter.

Så sparar Biototal MASSOR av tid med appen Bioväxt

Miljöföretaget Biototal har vi jobbat med i flera år. Vi har utvecklat appen Bioväxt som ger enormt fin effekt i deras dagliga arbete. Den sparar lite drygt 6 veckors arbetstid per person och år och har förenklat arbetet rejält för Biototals anställda. Ett bra exempel på hur en bra produkt, genom kontinuerliga uppdateringar hela tiden förbättras med relevanta funktioner.

Att publicera en app – Så går det till!

I det här avsnittet går Robert och Johan igenom hur du får din app godkänd snabbare hos Google och Apple. Många tycker det är både svårt och samtidigt läskigt att pubilcera en app. Därför tog vi fram guiden 14 saker du måste förbereda innan din app kan lanseras hos Google och Apple. En guide som steg-för-steg går igenom de fält som måste fyllas i korrekt. Det här avsnittet heter som sagt Att publicera en app – Så går det till. Och vi förklarar hur du själv kan fylla i rätt info i de obligatoriska fälten.

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär