WebkingPodden

webkingpodden, en podd om appar med webking

Välkommen till WebkingPodden!

En podd om appar med Webking

WebkingPodden är för dig som har en idé till en app och vill veta mer om resan från idé till färdig app. Insikterna du får från podden kan du sedan bära med dig om du vill testa vår 30 minuters kostnadsfria konsultation.

Nya avsnitt varannan vecka – Utan torra IT-klyschor

WebkingPodden ges ut varannan vecka. Avsnitten är mellan 15-22 min långa, fria från knastertorra IT-klyschor. Vi pratar så du förstår, och bjuder på oss själva. WebkingPodden går att lyssna på här samt på Itunes, Libsyn och på Spotify. God lyssning, och följ oss gärna. Det uppskattar vi!

Kärlek till dig som delar/tipsar om podden

Just fasen. Vi höll nästan på att glömma något viktigt. Och det är att OM du tycker om WebkingPodden, då får du gärna berätta om den för dina kompisar. Det finns även en delningsikon längst till vänster i Libsyn-spelaren ovan. Dela den gärna till dina vänner. Då blir vi så otroligt glada. Vill du tipsa om ämnen vi bör ta upp? Har du relevant feedback? Eller vill komma i kontakat med WebkingTeamet? Då ska du inte tveka att dra ett mail till hello@webking.se så hörs vi!

WebkingPodden och våra guider gör dig klokare

Ju mer påläst och nyfiken du är desto bättre förutsättningar kan du ge din app. Här finns både tid och pengar att spara för dig som vill utveckla en bra app! Vi rekommenderar också att ladda ner våra informativa guider. De är proppade med fakta om appar, utvecklingen samt inte minst hur det går till när du ska förverkliga din app. Se dem som ett bra komplement till podden, och lycka till med din app!

Så skapar du en lönsam digital produkt14 saker du måste förbereda innan din app kan lanseras hos Google och AppleSå tjänar du REJÄLT  med pengar på din app!

Du har väl inte glömt att anmäla dig till vårt nyhetsbrev?

SWITCH THE LANGUAGE