Blogg

6 november, 2020

Whinny – Vår grymma webbapplikation får kanonbetyg!

När användarna är nöjda och säger att vår egen webbapplikation Whinny har tagit hästplaneringen till en helt ny nivå blir vi alldeles varma inombords. Whinny samlar all info om din häst och din utrustning på ett och samma ställe. Den ger dig koll på medicinering, veterinärbesök, hovslagning, foder, träning, fakturor och mycket annat. Här berättar Unghästverkstaden om hur de varje dag sparar både tid och pengar genom att använda Whinny.

En hjälpreda som tar din hästplanering till en ny nivå

Whinny, vår egen webbapp som är skräddarsydd till hästägare är en kanonsuccé. Appen kom till efter ett önskemål från Sofia BengtsbergStaby Gård Ridcenter. Hon ville ha ett effektivt och lättanvänt planeringsverktyg som gör vardagen lättare för hästägare. Efter en kravanalys utvecklade våra webbutvecklare en egen app som löser en mängd problem, spar tid och pengar. Vi kallar den för Whinny.

När all administration blir så mycket smidigare får du mer tid att rida!

Whinny är en skräddarsydd hjälpreda som samlar all info om din häst och din utrustning på ett och samma ställe. Den ger dig även koll på medicinering, veterinärbesök, hovslagning, foder, träning, fakturor och mycket annat. All info finns tillgänglig i din mobil, dator eller surfplatta. Med Whinny får du total kontroll.

Webbutveckling när den är som bäst - Användarna älskar Whinny

Att fylla i all information är busenkelt. Whinny är tryggt, enkelt och säkert. Och inte minst, Whinnyanvändarna sparar både tid och pengar. Varje månad. Det är inte konstigt att mottagandet har varit så fint. Användarna får mer tid för ridning när all administration går så mycket snabbare. Det finns också en Facebookgrupp om Whinny. Och även en hemsida.

När du väl testat Whinny kommer du aldrig vilja använda något annat

Vi ser att när en hästägare väl testat Whinny vill denne knappast gå tillbaka till att använda Post-It-lappar, röriga anslagstavlor och almanackor. Allt finns nu i din telefon. Du slipper SMS, telefonsamtal samt onödiga resor till stallet. Bra för dig, hästen, och miljön. Du behöver inte tillbringa så mycket tid i stallet längre, utan kan istället sitta i sadeln och rida! #epicwin

Det här är digitalisering och webbutveckling när den är som bäst. Dessutom tycker våra webbutvecklare om att skapa den här typen av verktyg.

Vi har byggt ett revolutionerande webbapp för alla som har häst

För att få mer användarfeedback besökte vi Linköping Horse Show. Ett proffsevent arrangerat av Sofia på Staby Gård, där Whinny används dagligen. Där träffade vi några Whinnyanvändare, och hade ställt ut digitala kiosker där besökarna kunde testa att använda Whinny.

Både Staby Gårds Ridcenter och Unghästverkstaden använder Whinny

I loungen med utsikt över tävlingsbanan serverades det utsökt mat från ÖstgötaKök. Där träffade vi Björn Svensson och Ella Fasting.

Björn är en av Sveriges mest anlitade unghästutbildare och driver Unghästverkstaden. En kanonfin anläggning för 24 hästar, utanför Finspång. Där jobbar Ella som hästtränare och hon använder Whinny dagligen. Nu ska hon berätta om dess fördelar, önskemål samt om eventuella framtida förbättringar.

Ella, Vilken nytta skapar Whinny för dig varje dag?

”Whinny ger oss en väldigt bra överblick över alla våra hästar. Whinny spar oss tid, och samlar all info på ett och samma ställe. När vi matat in uppgifterna håller appen koll på allt ifrån skoning, veterinärbesök, träning, dokument, resor och annat. Den fungerar även som ett viktigt underlag när det gäller faktureringen till våra kunder. Totalt sett spar vi både tid och pengar med Whinny.”

Hur är Whinny att jobba med?

”Den är väldigt lättarbetad och enkel att komma igång med. Vi använder Whinny från mobilen och det är smidigt att lägga in ny information, samt följa upp statusen på våra hästar.”

Vilken funktion använder du oftast?

”Det är att lägga in information om hästarnas skoning. Med 24 hästar i stallet så blir det en hel del sånt och när vi fört in detta i appen får vi en väldigt bra överblick över alla våra hästar.”

Om du skulle önska några nya funktioner, vilka skulle det vara?

”Vi använder ju Whinny nästan enbart från mobilen, så om det gick att skapa en lite mer mobilanpassad design så vore det bra. Till exempel att se till att kalendern visas lite bättre i mobilläget.” (Detta ska vi titta på hälsar WebkingTeamet). Nyfiken på Unghästverkstadens verksamhet? Här finns Unghästverkstaden på Instagram och här hittar du dem på Facebook.

Vad säger då Björn Svensson på Unghästverkstaden om Whinny?

Även Björn är mycket positivt inställd till hur Whinny underlättar den dagliga driften på Unghästverkstaden. ”Whinny är ett verktyg som tagit vår organisering och planering kring hästarna till nästa nivå. Whinny ger alla i teamet full koll på såväl helheten som detaljerna runt hästarnas hantering, träning och foder. Tack vare Whinny får jag all viktig information gällande hästarna, även när jag själv inte befinner mig på plats.”

Sex snabba skäl till att använda Whinny

  • Whinny spar tid och pengar
  • Den håller ordning på dina hästar och utrustning
  • Den hanterar allt ifrån skoning, veterinärbesök, träning, resor, fakturor etc
  • Whinny är alltid tillgänglig från mobil, dator och surfplatta
  • Med Whinny slipper du onödiga resor, SMS och telefonsamtal
  • Whinny ger dig all info om dina hästar och utrustning dygnet runt

Efter en fika i solen konstaterar vi att Whinny är fortsatt populär. Samt att användarna tycker att den är smidigt att använda. Den fungerar till både Android och iOS. Något som vi också får höra ofta är att priset är så fördelaktigt. Alla har råd med Whinny.

Vi bygger en skräddarsydd version av Whinny till dig och ditt företag - Oavsett bransch

En annan detalj som är ack som viktig: Whinny är som du nu vet skräddarsytt för hästbranschen. Självklart kan vi enkelt skapa en mängd olika versioner riktade till andra branscher på samma plattform.

Det skulle till exempel kunna vara olika typer av uthyrning, bilhandlare, kennelklubbar, vandrarhem, hotell och konferensanläggningar och många andra verksamheter.

Webkings webbutvecklare skapar digitala lösningar som hjälper dig att spara tid och pengar, varje dag

Vi har lagt en väldigt stabil grund i denna modulbaserade plattform som har potential att verkligen förbättra en mängd olika företag och organisationer. Kanske passar den här typen av planeringsverktyg perfekt för just ditt företag? Läs mer om vår plattform här.

Citat om Whinny som gör oss stolta och glada

”Nu har vi alltid full koll på alla hästar var vi än befinner oss.”

”I dagens samhälle, med alla digitala olika hjälpmedel, känns det som en självklarhet att även vi i hästvärlden ska följa med i utvecklingen. Med Whinny kan jag planera allt från träning och tävling till hagvistelse, hovslagare och vaccination. Alla mina anställda eller medryttare får del av samma information var de än är. Jag kan sitta på kontoret eller i lastbilen och göra planeringen.”

Upptäck Webkingplattformen - Med den ser vi till att du spar både tid och pengar - till en otroligt låg kostnad

Med Webkingplattformen kan vi snabbt bygga en webbapplikation efter kundens önskemål, väldigt kostnadseffektivt. I skrivande stund bygger vi ett fintechprojekt, en advokatlösning samt ett väldigt effektivt planeringsverktyg till våra kunder. Samtliga av dessa är precis som Whinny byggda på Webkingplattformen.

Missa inte att spana in flera av våra kundcase och kundutlåtanden i vårt referensgalleri

Ta en titt i vårt referensgalleri, Följ gärna våra äventyr på LinkedIn, Facebook, Instagram och Twitter. Vi är här för att hjälpa dig. Just nu har vi kalaskul projekt som vi jobbar med, inom ett flertal branscher som fintech, miljövård, kundzoner, E-handel, SEO samt såklart en drös med appar och webbutvecklingsuppdrag.

Kostnads-förslag

Beräkna ungefärlig kostnad för ditt projekt.

Börja nu!

0$
Tack, vi kommer att kontakta dig snart
App eller webbplats?

Vill du utveckla en hemsida eller applikation.

Webbplats

En webbplats ger en högre grad av service till dina kunder genom att tillhandahålla information och snabba på köpprocessen eller till och med genomföra dina affärer via webbplatsen.

App

En applikation som bäst utnyttjar den funktionalitet som finns tillgänglig på datorer och mobila enheter, för att presentera din idé på ett effektivt och innovativt sätt för dina kunder.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Webbplats

Vilka funktioner vill du ha?

- +
1

Information

Sidor med text och bild.

en portfolio eller mapp för att presentera tidigare arbeten de utfört.

Portfolio

Presentation av utförda arbeten.

- +
1

Kontaktformulär

Insamling av information.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

UI/UX

UX = User Experience handlar om att maximera hur användare kan använda en app eller en webbplats med minsta möjliga friktion eller funderingar. UI = User Interface handlar om det utseende och känsla som gränssnittet ger användaren. Det kan handla om text, bilder, knappar eller grafik.

Grafisk profil

Grafisk profil innehållande färg, form, logotyp, typsnitt.

Tillgänglighet

Följa tillgänglighetsprinciperna i WCAG 2.0.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Hosting

Behöver du drift, övervakning, backup och support?

Säkerhet

SSL krypterar trafiken mellan webbplats/applikationsserver och dina besökare och ser till att obehöriga inte kan avläsa känslig information (t.ex inloggnings- eller kontouppgifter).

En virtuell privat server (som också kan kallas VPS, virtual private server eller VDS) är en instans av en fysisk server.

VPS

En virtuell privat server är en instans av en fysisk server. Ingår övervakning 24/7 och backup. Kostnad per år.

- +
10

Serviceavtal

Serviceavtal där du allokerar timmar och säkerställer tillgång till vår expertis och support. Antal allokerade timmar kan sparas upp till 1 år från datumet serviceavtalet tecknas.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Optimering

Optimering av webbplats för hög placering i sökmotorernas resultatlistor från början.

Prestandaoptimering

Optimera webbplats enligt våra rekommendationer och best practise.

Med SEO-paketet kommer din hemsida högre vid sökningar på Google

Sökmotoroptimering

Grundläggande tekniska komponenter (sitemap, robots.txt och 404) installeras.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Native, hybrid eller webbapplikation?

Vilken typ av applikation, plattform och marknadsplats applikationen ska stödjas och distribueras på..

Nativeapp

En native applikation är en app som är utvecklad för en specifika plattform. Exempelvis iOS eller Android. Fördel är att man enklare kan nyttja enhetens inbyggda funktioner för GPS, 3G/GPRS, Kamera, Gyro etc. Detta medför ett snyggare gränssnitt och en högre prestanda eftersom applikationen körs direkt i enheten och kan utnyttja hårdvaran fullt ut

Hybridapp

Största fördelarna är att en hybridapp kan användas på både iOS och Android. Man kan alltså använda samma kodbas till båda plattformarna. Detta ger kund och utvecklare stora fördelar. Man kan sänka utvecklingstiden och kostnaderna och tack vare appens kompatibilitet blir den tillgänglig för miljontals potentiella användare.

Webbapplikation

Webbapplikation med responsiv design. Det mesta går att åstadkomma med en responsiv webbapplikation. Webbapp är plattformsoberoende och köras inuti webbläsaren.

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Plattform

Vilka plattformar ska applikationen stödjas av?

iOS

Android

Windows

Välj ett alternativ för att fortsätta

Nästa steg

Uppskattad kostnad

Det uppskattade priset är:

Ange information om funktionalitet och andra önskemål.

Ange önskat datum för release.

Bifoga kravspecifikation(er) om det existerar. Underlättar kostnadsförslag.

Sammanfattning

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt:
Total:

Skicka förfrågan!

Vill du ses över en kopp kaffe?

Webking är en prisbelönt webbyrå i Linköping! Vår ambition, glädje, affärsmässighet samt miljötänk har lett, och leder oss fortsatt till en rad nöjda kunder och lyckade uppdrag. Du är alltid välkommen att kontakta oss för 30 minuter kostnadsfri konsultation. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Läsvärda artiklar om utveckling

Apputveckling, Nyheter , ,

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Nya tanneforsvägen 22, 582 42 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!