Blogg

26 februari, 2020

Whinny – ett webbaserat planeringsverktyg som hjälper hästägare och hästföretagare

Välkommen till det första kundcaset baserad på vår webbplattform. Nu ska vi berätta om berätta om ett planeringsverktyg som spar tid, pengar och som samlar just den funktionalitet som hästägare och hästföretagare behöver under ett och samma skal. Applikation som fått namnet Whinny, är byggd på vår egna plattform. Läs mer nedan, om hur den används i hästbranschen.

Webking bygger effektiva webbapplikationer som gör din vardag lättare

På Webking tycker vi om att skapa verksamhetsnytta genom att utveckla digitala hjälpmedel (ofta genom effektiva webbapplikationer) som gör vardagen lättare för företag, kommuner, statliga verk och myndigheter. Vår erfarenhet har gett oss de rätta förutsättningarna att på egen hand utveckla en webbplattform och ramverk som kan användas inom en mängd olika branscher.

Skräddarsydda funktioner som spar tid och arbete

En av våra kunder är Sofia Bengtsberg på Staby Gård Ridcenter. Sofia är diplomerad beridare och auktoriserad tränare. Hon driver ett kombinerat utbildnings- och tävlingsstall för både hästar och ryttare. På Staby finns en massa hästar, personal och inte minst arbetsuppgifter. Det är liv och rörelse mest hela tiden.

Att hålla koll på all utrustning, foderstatistik, veterinärbesök, träningstider, hästens ekonomi och välbefinnande är ett jätteprojekt. Det är här webbapplikation Whinny kommer in i bilden som Webking-teamet utvecklat.

Whinny en kraftfull webbapplikation med all information på ett ställe - alltid redo att använda

Med Whinny kan du nu samla all information kring din hästs utrustning, foderstatistik, veterinärbesök, träningstider, ekonomi i ett och samma system. Resultatet är en webbaserad, utbyggbar och synnerligen lättarbetad webbapplikation som förenklar det dagliga arbetet och gör det lite gladare och enklare för användaren.

Webbapplikationen Whinny förenklar vardagen och är prisvärd

Vi byggde Whinny och applikationen fick snabbt ett mycket fint mottagande. Den spred sig till ett stort antal hästägare runt om i landet som såg hur den förenklade vardagen till det bättre. Till ett väldigt lågt pris dessutom. Ute på Staby matar personalen enkelt in en mängd olika uppgifter som tillsammans skapar en tydlig översikt på såväl hästar, arbetsuppgifter samt mycket annat.

En webbapp som ger användaren stenkoll på det relevanta

Whinny ger användaren stenkoll på en mängd data, som till exempel din utrustning, hästens foderstat, dess ekonomi och mycket annat. Vem har lånat Stellas sadel?, hur mycket mat ska Prancer ha?, och hur ser ekonomin ut den här månaden för Jessicas föl? Hur ser det egentligen ut i Grålles träningsdagbok? Whinny påminner även om när respektive häst ska till hovlagaren, tandläkaren, veterinären eller sin equiterapeut. Något som minst sagt kan vara svårt att hålla reda på om man har många hästar.

Effektiv hantering av dokument, bilder och journaler

Whinny har även ett effektivt dokumenthanteringssystem där du kan spara och lägga in bilder, journaler, scheman och andra viktiga dokument. Kunden får även koll på alla hästar, även när du inte är på plats i stallet. Oavsett var hästen befinner sig.

En webbapp som alltid är redo och åtkomlig från mobil, dator och surfplatta

Allt är smidigt åtkomligt i molnet, och all data säkerhetskopieras dagligen. På Staby Gård Ridcenter kommer alla användare åt sin information. Att även på resande fot kunna kolla sin hästs status i telefonen eller surfplattan är något som verkligen uppskattas. Här sparar man mycket tid, men också resor vilket ju på sikt även är bra för vår miljö då man inte längre behöver göra så många besök i stallet. Du slipper en massa sms och samtal och får info om dina hästar direkt i telefonen eller surfplattan.

När du väl testat webbapplikation Whinny vill du inte använda något annat

När man väl testat Whinny är det svårt att tänka sig att gå tillbaka till Post-Itlappar, whiteboards och telefonsamtal till personer som kanske inte har tid att svara. Det här är så mycket smidigare.

Följ din häst - var du än är - när du vill

Vi avslutar med ytterligare en fördel som hästägare verkligen uppskattar: Att kunna följa sina hästar i Whinny utan att behöva störa utbildaren med sms och telefonsamtal. Att slippa ta bilen till stallet för att kolla hästens foderstat, och istället göra det i webbapplikationen är verkligen inte fel.

Här finns mer information om såväl Whinny som vår webbapplikation

Läs mer på Whinny.se och på https://www.facebook.com/Whinny-a-digital-horse-organaizer-112525653601446/

Hur kan vi hjälpa dig?

Det här är ett i raden av spännande projekt som vi på Webking genomfört. När det gäller webbutveckling har vi bred och lång erfarenhet och triggas av utmaningar. Vi tänker utanför boxen, jobbar tight med kund genom hela projektet och finns tillgängliga. Har du ett projekt, eller är intresserad av våra tjänster? Slå oss en signal. De flesta projekt börjar med en kopp kaffe och gott fikabröd på vårt kontor. Vi ses!

Exempel på utförda projekt baserat på vår plattform

Kostnadsförslag

Beräkna ungefärlig kostnad för ditt plattforms projekt.

Få ett gratis kostnadsförslag !

0$
Tack, vi kommer att kontakta dig snart
Webbplattform

En kostnadseffektiv plattform för att bygga moderna webbapplikationer på. Välj önskad funktioanlitet.

Kunder

Stödja flera kunder i en och samma installation av plattformen.

Affärsmodell

Möjlighet att erbjuda olika abonnemang beroende på funktionalitet. Användargränssnitt för hantering av kunder, funktionalitet och abonnemang.

Språkstöd

Stöd för flera språk, valutor och datumformatering. Dynamiskt språkhantering gränssnitt med stöd för höger till vänster baserade språk. (RTL-support)


Administration

Inställning av systemfunktionalitet via gränssnitt, möjlighet att anpassa utseende och funktionalitet på egen hand.

Chat

Chatt- och meddelandesystem i realtid mellan användare och systemägare.

UI/UX

Färdiga UI-komponenter som kalendrar, datumväljare, datatabeller, tidslinjer, ikonbibliotek.


Mudulär design

Tillhandahåller en modulär och utbyggbar infrastruktur för att enkelt bygga egna moduler.

Loggning

Gränssnitt för granskning av loggar, möjlighet att följa exakt vem som gjort vad och när.

Arkitektur

Utvecklad enligt en arkitektur med flera lager (front-end, back-end, service-lager, databas) baserat på Domän Driven Design (DDD).


API

API som följer REST standard med Swagger och GraphQL stöd.

Välj ett alternativ för att fortsätta
UI/UX

Anpassning av webbapplikation utifrån grafisk profil och tillgänglighet.

Grafisk profilering

Anpassning av webbapplikationen med grafisk profil innehållande färg, form, logotyp, typsnitt.

Tillgänglighet

Anpassning av webbapplikationen för att följa tillgänglighetsprinciperna (WCAG 2.0 ) säkerställer vi att webbapplikationen blir tillgänglig för personen med olika typer av funktionsnedsättningar såsom synnedsättningar och hörselnedsättning.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Hosting

Behöver du drift, övervakning, backup och support?

Säkerhet

SSL krypterar trafiken mellan webbplats/applikationsserver och dina besökare och ser till att obehöriga inte kan avläsa känslig information (t.ex inloggnings- eller kontouppgifter).

En virtuell privat server (som också kan kallas VPS, virtual private server eller VDS) är en instans av en fysisk server.

VPS

En virtuell privat server är en instans av en fysisk server. Ingår övervakning 24/7 och backup. Kostnad per månad.

- +
10

Support, underhåll och serviceavtal

Serviceavtal där du allokerar timmar och säkerställer tillgång till vår expertis och support. Antal allokerade timmar kan sparas upp till 1 år från datumet serviceavtalet tecknas.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Optimering

Optimering av webbplats för hög placering i sökmotorernas resultatlistor från början.

Prestandaoptimering

Optimera webbplats enligt våra rekommendationer och best practise.

Med SEO-paketet kommer din hemsida högre vid sökningar på Google

Sökmotoroptimering

Grundläggande tekniska komponenter (sitemap, robots.txt och 404) installeras.

Välj ett alternativ för att fortsätta
Publik webbplats

Design och utveckling av en publik webbplats som presenterar webbplattformen och kopplas ihop med registrering och köp av abbonemang och inloggning av befintliga kunder från en publik webbplats.


Välj ett alternativ för att fortsätta
Uppskattad kostnad

Det uppskattade priset är:

Ange information om funktionalitet och andra önskemål.

Ange önskat datum för release.

Bifoga kravspecifikation(er) om det existerar. Underlättar kostnadsförslag.

Sammanfattning

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt:
Total:
Apputveckling, Kundcase, Nyheter, Plattform, Systemutveckling, Webbutveckling , ,
About Robert Jansz, Webking
Med sin höga ambition får Robert det komplicerade att verka enkelt och han tillför det ovärderliga kunnande som skapar trygghet för kunden
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande. Robert har en förmåga att på ett engagerat och professionellt sätt ta sig an sina kunder och hans arbete präglas av mycket hög kvalitet och ett optimalt resultat. Han är en utmärkt lagspelare som verkligen inspirerar och utvecklar andra. Robert vill göra skillnad och han har en förmåga att kunna driva på ett utvecklingsarbete. Han är lyhörd mot kunden, har en mycket hög ambitionsnivå och hans engagemang är kombinerat med en stor ödmjukhet. Reputation Resumé : Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt mars 2013. Detta har analyserats av Per Frykman AB. Sammanställningen baseras på svar från 9 kollegor och kunder som lämnat svar anonymt 2013.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE