Blogg

Erfaren fullstack utvecklare med fokus på single page appar och api:er sökes

Webkingteamet förstärker förstafemman! Är du utvecklare och har bra koll på C#, asp .net, webapi, rest och javascript?

Tycker du om clean code, daily stand-ups och att ta ansvar för egna projekt? Då gillar du säkert också vår vision att förenkla människors liv med hjälp av modern teknik och innovativa lösningar.

Det är det vi jobbar med på Webking. Ofta är uppdragen riktigt roliga, och utmanande. Det är så vi vill ha dem. Det håller oss på tårna och ser till att vi är uppdaterade med senaste tekniken. Vi bygger både appar, webbar och system, ofta med fokus på användarvänlighet och affärsnytta.

Triggas du av utmaningar och trivs tillsammans med kollegor som är avslappnade, prestigelösa och är lätta att ha att göra med?

Som du redan förstått lägger vi stor vikt på din personlighet och dina egenskaper utöver din kompetens. Här på Webking kompletterar vi varandra och vi tycker om att utvecklas och lära oss nya knep och lösningar. Samtidigt som vi har roligt på jobbet, men ibland även utanför kontoret.

Är det här du? Då ska du ta och söka den här tjänsten. Det är vi som är WebkingTeamet. Vi vill jobba med dig, och hos oss kommer du som är social och easygoing garanterat att trivas.

Vad väntar du på. Sök!

Arbeta hos oss

Digitalisering och humanisering med Daniel Franzén

”Vad är digitalisering egentligen?” Det är namnet på Daniel Franzéns grymma föreläsning om just digitalisering och dess effekter som han höll för oss på Soft Crew en regnig oktoberkväll. Läs vår recap på den här på bloggen!

Nyheter 0 Comment

WebkingTeamet vann en riktigt tung EpiServer Award!

Dags för en throwback till 2014, då vi vann en EpiServer Award med våra kollegor på Kriminalvården. Vår EpiServer Award i kategorin bästa webbplats i offentlig sektor var en härlig kvittens för ett jobb fullt av utmaningar, problemlösning och fiffigt kodande. Utöver denna höjdpunkt var 2014 ett grymt bra år för WebkingTeamet. Ett år med många bra uppdrag, spännande möten, lärdomar och nya bekantskaper. Nu ser vi tillbaka på vad som låg bakom vår utmärkelse. Häng med.

Nyheter 0 Comment

Nu kan du få ett kostnadsförslag på en app eller hemsida direkt på vår hemsida!

Hallå där! Vi vill bara tala om att vi nu adderat en väldigt smidig funktion på vår hemsida. Nämligen en kalkylator där du själv enkelt kan få ett preliminärt kostnadsförslag på en app eller hemsida. Utan att behöva prata med en säljare eller projektledare som berättar om Api:er, digitala infrastrukturer, konkatenerade strängar och annat hemskt.

Nyheter 0 Comment

Papercut – SMTP Server att använda under utveckling

Har du någonsin behövt testa att skicka e-postmeddelanden från en applikation, men inte nödvändigtvis vill att e-postmeddelanden ska skickas? Vill du undvika krångel med att peka på en fysisk SMTP-server? Det enda du vill är att verifiera att det går att skicka e-post och titta på e-postmeddelandet.

Apputveckling, Nyheter, Systemutveckling, Webbutveckling 0 Comment
SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.