1 augusti, 2017

Vi expanderar och flyttar till nytt kontor

Vi har under sommaren flyttat till nya, fräscha lokaler i centrala Linköping på torggatan 6.

För att skapa kreativ, inspirerande och utvecklande kontorsmiljö har vi satt vår egen prägel på inredningen med inredningsdetaljer i vår grafiska profil, flipperspel, pingisbord, tv-spel, läskkyl, digital-fotoram, sociala medie räknare osv.

Har ni vägarna förbi är ni mer än välkomna på ett besök och en omgång flipperspel.

Nyheter 0 Comment
7 februari, 2017

Webbutvecklare med fokus på angularJS och webApi

Vi söker flera grymma webbutvecklare, testare och scrummasters då våra kund har behov av fler resurser och behöver förstärka upp sitt utvecklingsteam.

Har du koll på C#, ASP.NET och Javascript är det här uppdraget som klippt och skuret för dig. Har du en datateknisk bakgrund med akademiska meriter är du den typ av person vi söker! Dina tidigare kollegor beskriver dig antagligen som kompetent och driven med en förmåga att snabbt sätta dig in i nya roller. Alla tidigare erfarenheter utav webbutveckling, testning och scrummaster är meriterande.

Arbeta hos oss 0 Comment
22 januari, 2017

Grym programmerare med passion för 3D

Vi söker en programmerare då vi har ett spännande projekt under utveckling och behöver förstärkning. Du kommer jobba i ett team av duktiga utvecklare och 3D grafiker och med utvecklingsprojekt baserade på den senaste tekniken. Det som är aktuellt i nuläget är: 3D programmering i spel/realtids-motorn stingray, singel page webb applikationer med angular, webgl, git.

Arbeta hos oss 0 Comment
11 augusti, 2016

Webbutvecklare med passion för modern webbutveckling

Vi söker en Webbutvecklare då vi har många pågående projekt och behöver förstärkning till vårt webbutvecklingsteam. Du kommer jobba i ett team av duktiga webbutvecklare med olika webbutvecklingsprojekt baserade på den senaste tekniken. Det som är aktuellt i nuläget är singel page webb applikationer med angularJS, twitter bootstrap, html5, css3, asp.net core, c#, javascript, entity framework, ms sql, grunt, bower och node. [...]
Arbeta hos oss 0 Comment
7 juli, 2016

Sommarhälsningar

Sommarsemestern står för dörren och för de flesta är det ett tillfälle att koppla av och tanka energi inför resten av året. Vi på Webking har haft ett händelserikt halvår där vi bland annat har lanserat nya sajter för Terräng, Väg & Sjö, Båtladan, Meditours och även blivit prisade med utmärkelser för andra året på rad med Kriminalvårdes webbplats som kliver in på Internetworld topp100 listan över Sveriges bästa webbplatser.

Nyheter 0 Comment
21 mars, 2016

Episerver CMS 9 – Block och blocktyper

I den här kursen kommer vi att fokusera på att utveckla block och blocktyper i Episerver CMS 9. Innan vi dyker in på blocken och blocktyperna skulle jag vilja ge en kort sammanfattning till varför EPiServer CMS är så populärt och varför du bör använda dig av block. Genom att arbeta med block i EPiServer skapar du innehållet en gång och kan sedan återanvända det på flera sidor, det är ett enkelt och effektivt sätt att underhålla en större webbplats med hundratals eller till och med tusentals sidor med likvärdigt innehåll.

Episerver, Nyheter, Webbutveckling 0 Comment
16 mars, 2016

Internetworld topp100: Kriminalvarden.se en av fem bästa myndigheterna på nätet 2016

För andra året på rad kliver Kriminalvårdes webbplats in på Internetworld  topp100 listan över Sveriges bästa webbplatser, vi på Webking är extra stolta och glada över att ha varit delaktiga i projektet och utvecklingen av Kriminalvårdens webbplats. Inför kommande året kommer Kriminalvårdens digitala närvaro fortsätta att utvecklas i samma imponerande takt med ny funktionalitet och e-tjänster. Internetworlds motivering [...]
Episerver, Nyheter, Webbutveckling 0 Comment