9 oktober, 2017

SEO sökmotoroptimering vs SEM sökmotormarknadsföring

För dig som har en hemsida du vill utveckla eller höja potentialen på rekommenderar vi att du använder dig av både sökmotoroptimering (SEO) och sökmotormarknadsföring (SEM) för att få bästa resultat. SEM kan ge snabba resultat och öka synligheten för din sajt, medan SEO kan skapa en trygg och långsiktig utveckling som ger dig bra resultat i det långa loppet. Läs vår artikel om skillnaden och registrera dig samtidigt till vårt nyhetsbrev och få fler tips samt en gratis checklista som visar hur du optimerar din hemsida och får fler besökare.

Nyheter, Sökmotoroptimering, Webbutveckling 0 Comment
19 september, 2017

En lyckad kontorsinvigning

Hur var Webkings kontorsinvigning?
– Bubblig. Jag har precis lärt känna grabbarna på Webking, men än så länge är intrycket väldigt bra. Det är sköna grabbar med stora planer, säger Andreea Bernicu, project manager på Kreativ Kraft.

Hur skulle du beskriva Webking?
– Mitt intryck är att de levererar det de säger att de kan. Jag är 100 procent säker på att det blir samarbete framöver. De har kunskap inom affärssystem, applikationer och kvalificerad programmering som vi också kan ha nytta av, säger Pekka Gustafsson, projektledare på Kreativ Kraft.

Vad tycker du om Webkings utveckling?
– Det är jättekul att se att Robert vågade ta det här steget. Från att han satt själv, till att han har anställt flera medarbetare. Det är roligt att se det lyftet, säger Gert Kindgren, managementkonsult.

– Väldigt trevlig och med bra sällskap. Vi sitter två trappor ner. Mitt intryck är att de verkar ha väldigt roligt på jobbet, de har både VR och flipperspel, säger Michael Elowsson, grundare och VD på Kreativ Kraft.

Hur upplever du grabbarna på Webking?
– Trevliga, glada och extroverta. De har reklam som syns och verkar leverera bra, säger egenföretagaren Anders Fröjd.

Nyheter 0 Comment
18 september, 2017

Webking har roligt på jobbet

Specialisterna på Webking arbetar ständigt för att ligga i framkant med tekniska lösningar till sina kunder. För vd Robert Jansz är det viktigt att skapa en unik och avslappnad arbetsplats där hans medarbetare trivs.

Nyheter 0 Comment
1 augusti, 2017

Vi expanderar och flyttar till nytt kontor

Vi har under sommaren flyttat till nya, fräscha lokaler i centrala Linköping på torggatan 6.

För att skapa kreativ, inspirerande och utvecklande kontorsmiljö har vi satt vår egen prägel på inredningen med inredningsdetaljer i vår grafiska profil, flipperspel, pingisbord, tv-spel, läskkyl, digital-fotoram, sociala medie räknare osv.

Har ni vägarna förbi är ni mer än välkomna på ett besök och en omgång flipperspel.

Nyheter 0 Comment
7 februari, 2017

Webbutvecklare med fokus på angularJS och webApi

Vi söker flera grymma webbutvecklare, testare och scrummasters då våra kund har behov av fler resurser och behöver förstärka upp sitt utvecklingsteam.

Har du koll på C#, ASP.NET och Javascript är det här uppdraget som klippt och skuret för dig. Har du en datateknisk bakgrund med akademiska meriter är du den typ av person vi söker! Dina tidigare kollegor beskriver dig antagligen som kompetent och driven med en förmåga att snabbt sätta dig in i nya roller. Alla tidigare erfarenheter utav webbutveckling, testning och scrummaster är meriterande.

Arbeta hos oss 0 Comment
22 januari, 2017

Grym programmerare med passion för 3D

Vi söker en programmerare då vi har ett spännande projekt under utveckling och behöver förstärkning. Du kommer jobba i ett team av duktiga utvecklare och 3D grafiker och med utvecklingsprojekt baserade på den senaste tekniken. Det som är aktuellt i nuläget är: 3D programmering i spel/realtids-motorn stingray, singel page webb applikationer med angular, webgl, git.

Arbeta hos oss 0 Comment
11 augusti, 2016

Webbutvecklare med passion för modern webbutveckling

Vi söker en Webbutvecklare då vi har många pågående projekt och behöver förstärkning till vårt webbutvecklingsteam. Du kommer jobba i ett team av duktiga webbutvecklare med olika webbutvecklingsprojekt baserade på den senaste tekniken. Det som är aktuellt i nuläget är singel page webb applikationer med angularJS, twitter bootstrap, html5, css3, asp.net core, c#, javascript, entity framework, ms sql, grunt, bower och node. [...]
Arbeta hos oss 0 Comment