Webking är ingen stor anonym konsultfirma med okänd personal. Webking ägs och drivs av Robert Jansz. Det är Robert som är din personliga garanti för hög kvalitet i de tjänster du köper. Genom samarbete med andra kvalificerade konsulter har vår organisation flexibilitet att genomföra stora och komplexa projekt. Du kan vara helt säker på att Webking har en mycket hög ambitionsnivå, är lyhörda för dina önskemål och levererar professionella lösningar i ett trivsamt samarbete med kundnyttan i fokus.

Genom kvalificerade konsulter har vi flexibiliteten att genomföra stora och komplexa projekt.

Team

Robert Jansz
Robert Jansz
Webbutvecklare och systemarkitekt
Robert Jansz är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han strävar efter att alltid leverera - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett stort kunnande.
Patrik Karlsson
Patrik Karlsson
Full stack utvecklare
Patrik Karlsson är en utvecklare som vi känt och jobbat med i andra externa projekt. Han tycker om att koda och ta ansvar, och arbetar gärna med både webb- och systemutveckling. Med gedigna kunskaper i C#, Angular, Agila arbetsmetoder som Scrum och Kanban är han en arbetsmyra som mer än gärna kastar sig över såväl appar som system. Precis som vi andra gillar Patrik även att jobba kundnära och att ansvara för egna projekt.
Tommy Dufmats
Tommy Dufmats
Webb och apputvecklare
Tommy Dufmats är en utvecklare med ett stort intresse för apputveckling. Så fort det börjar pratas om appar så tänds elden i Tommys ögon. Tommy är även lyhörd och strävar efter att allltid leverera det bästa. Han överträffar ofta kundernas förväntningar med en hög kvalitet på de professionella lösningar han bidrar med i våra projekt. Precis som de övriga medlemmarna i WebkingTeamet är Tommy rätt person på rätt plats. Då blir resultatet bra!
Eric Bonta
Eric Bonta
Webb och apputvecklare
Eric Bonta är en av våra utvecklare, och en kille som vi känt sedan tidigare då han haft sin LIA hos oss. En LIA som direkt gick över i en anställning. Hur som helst, Eric brinner för att utveckla appar och system som ger våra kunder stora fördelar. Han är även utbildad elektriker, social, tycker om att dra ihop roliga quizz- och brädspelskvällar och drar sig inte för att skapa grymt bra Spotifylistor till kontoret.
Johan Åhlund
Johan Åhlund
Content Hacker
Johan Åhlund är Webkings Content Hacker. Han har jobbat i +20 år som skribent/copy. Sedan 2015 har han skrivit mängder med artiklar och inlägg till våra kunder. Han gillar sociala medier, tycker om SEO och att se till att vi och våra kunder får nya uppdrag. Detta genom av en mix av fiffiga bus, SEO och offerter som fått massor av kärlek. Johan är en social och kreativ textninja som gärna tänker utanför boxen.
Felix Bergström
Felix Bergström
Webb och apputvecklare
Felix Bergström trivs bäst när han får gnugga geniknölarna och utveckla avancerade appar tillsammans med de övriga kompisarna i WebkingTeamet. Felix är social och nyfiken samt tycker om att lösa problem. Han är dessutom utbildad elektronikingenjör, vilket gör att han är en hejare på C++ samt att hantera en lödkolv. På fritiden är det schysst kompishäng och en hel del utmanande strategispel som gäller.
Vad våra kunder och samarbetspartners säger

Rekommendationer

SWITCH THE LANGUAGE