Webking är ingen stor anonym konsultfirma med okänd personal. Webking ägs och drivs av Robert Jansz. Det är Robert som är din personliga garanti för hög kvalitet i de tjänster du köper. Genom samarbete med andra kvalificerade konsulter har vår organisation flexibilitet att genomföra stora och komplexa projekt. Du kan vara helt säker på att Webking har en mycket hög ambitionsnivå, är lyhörda för dina önskemål och levererar professionella lösningar i ett trivsamt samarbete med kundnyttan i fokus.

Genom kvalificerade konsulter har vi flexibiliteten att genomföra stora och komplexa projekt.

Team

Robert Jansz
Robert Jansz
Webbutvecklare och systemarkitekt
Robert Jansz är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han strävar efter att alltid leverera - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett stort kunnande.
Hannes Toräng
Hannes Toräng
Webbutvecklare
Hannes Toräng arbetar som webbutvecklare samtidigt som han slutför sina studier till systemvetare på Linköpings Universitet. Det blir med andra ord en hel del cyklande mellan Webkingkontoret och universitetet. När det gäller utveckling är Hannes nyfiken, vetgirig och engagerad. Han applicerar gärna sina kunskaper från studierna i våra projekt och drar sig heller inte för att hoppa in och hjälpa till där det finns behov.
Johan de Groot
Johan de Groot
Webb och apputvecklare
Johan de Groot är en kreativ utvecklare som brinner för fiffig kod och IT. Johan brinner för app- och webbutveckling och arbetar gärna med programmeringsspråk som React Native, React.js, Angular.js, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3 mfl. Johan har även ett starkt intresse för UI/UX, samt användarcentrerad design och utveckling. Detta återspeglas även i Johans personlighet. Kvalitet och funktionalitet ligger i fokus på allt han tar sig an
Tommy Dufmats
Tommy Dufmats
Webb och apputvecklare
Tommy Dufmats är en utvecklare med ett stort intresse för apputveckling. Så fort det börjar pratas om appar så tänds elden i Tommys ögon. Tommy är även lyhörd och strävar efter att allltid leverera det bästa. Han överträffar ofta kundernas förväntningar med en hög kvalitet på de professionella lösningar han bidrar med i våra projekt. Precis som de övriga medlemmarna i WebkingTeamet är Tommy rätt person på rätt plats. Då blir resultatet bra!
Johan Åhlund
Johan Åhlund
Content Hacker
Johan Åhlund är Webkings Content Hacker. Han har jobbat i +20 år som skribent/copy. Sedan 2015 har han skrivit mängder med artiklar och inlägg till oss och våra kunder. Han gillar sociala medier, tycker om SEO och att se till att vi och våra kunder får en massa nya uppdrag. Detta genom av en mix av fiffiga bus, SEO och offerter som fått massor av kärlek. Johan Åhlund är en social och kreativ textninja som gärna tänker utanför boxen.
Patrik Karlsson
Patrik Karlsson
Full stack utvecklare
Patrik Karlsson är en utvecklare som vi känt och jobbat med i andra externa projekt. Han tycker om att koda och ta ansvar, och arbetar gärna med både webb- och systemutveckling. Med gedigna kunskaper i C#, Angular, Agila arbetsmetoder som Scrum och Kanban är han en arbetsmyra som mer än gärna kastar sig över såväl appar som system. Precis som vi andra gillar Patrik även att jobba kundnära och att ansvara för egna projekt.
Stefan Holmberg
Stefan Holmberg
Webb och apputvecklare
Stefan Holmberg är en av Webkings kodhjältar. En kille i sina bästa år som tycker om utmaningar, problemlösning. Samt att utveckla bästa tänkbara kundlösningar. Stefan har pluggat till mjukvaruutvecklare på Mölk och blir ett bra tillskott till WebkingTeamet. Ett team som nu kan ta oss an fler spännande uppdrag. Suveränt för våra kunder. På fritiden är det familjen som gäller, och det händer rätt ofta att du hittar Stefan på Squashbanan.
Elisabeth Matzén Beckert
Elisabeth Matzén Beckert
Customer Success Manager
Elisabeth har vi känt och jobbat med i flera år. Hon är vår Customer Success Manager och jobbar aktivt och nära våra kunder. Hon stämmer av med dem så att allt vi levererat fungerar så bra som möjligt, och kontrollerar om det det är något mer vi kan hjälpa dem med för att öka deras lönsamhet. En skicklig, glad och serviceminded tjej som tycker om att lösa problem och att ta hand om våra kunder på bästa tänkbara sätt. Hela tiden med affärsnyttan i fokus.
Ellen Savander vår chief happiness officer
Ellen Savander
Chief Happiness Officer
En Chief Happiness Officer stod högt på vår önskelista efter en hektisk period med en massa spännande projekt, nyanställningar samt en flytt till ett större kontor på Ågatan 31. Och här är hon! Ellen Savander. Webkings senaste superhjälte! Tack vare henne kan vi nu frilägga betydligt mer utvecklingstid till våra kunder. Och på så sätt klara av våra uppdrag snabbare. #EpicWin
Tobias Håkansson
Tobias Håkansson
Webbutvecklare
Det här är Tobias Håkansson. En av våra webbutvecklare som precis som bästa kompisen Hannes är utbildad systemvetare på LiU. Tobias kommer ursprunligen från Stockholm, tycker om att skapa appar eller system som ökar våra kunder lönsamhet och när han inte är på kontoret är han troligtvis på väg nerför en brant skidbacke. Eller hänger på ett fik med sina kompisar.
Vad våra kunder och samarbetspartners säger

Rekommendationer

SWITCH THE LANGUAGE
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!

Webking
Ågatan 31, 582 22 Linköping, Sweden
020-89 94 42