Webking är ingen stor anonym konsultfirma med okänd personal. Webking ägs och drivs av Robert Jansz. Det är Robert som är din personliga garanti för hög kvalitet i de tjänster du köper. Genom samarbete med andra kvalificerade konsulter har vi flexibilitet att genomföra stora och komplexa projekt. Du kan vara helt säker på att Webking har en mycket hög ambitionsnivå, är lyhörda för dina önskemål och levererar professionella lösningar i ett trivsamt samarbete med kundnyttan i fokus.

Genom kvalificerade konsulter har vi flexibiliteten att genomföra stora och komplexa projekt.

Team

Robert Jansz
Robert Jansz
Webbutvecklare och systemarkitekt
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande.
David Gunbrant
David Gunbrant
Webbutvecklare och designer
David är en webbutvecklare med ett brinnande intresse för front-end utveckling, David trivs bäst när han får jobba med utveckling som fokuserar på en tydlig och användarcentrerad design. Då väcks hans driv och passion. Lösningsorienterad är också ett ord som är synonymt med David. Lägg därtill en strävan efter att leverera, att tänka utanför boxen att och uppnå bästa möjliga resultat i de projekt som han deltar i.
Johan de Groot
Johan de Groot
Webb och apputvecklare
Johan är en driven, organiserad och engagerad kille som brinner för utveckling och IT. Johan har ett stort intresse för app- och webbutveckling och arbetar gärna med programmeringsspråk som React Native, React.js, Angular.js, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3 mfl. Johan har även ett starkt intresse för UI/UX, samt användarcentrerad utveckling och design. Detta återspeglas även i Johans personlighet. Kvalitet och funktionalitet ligger i fokus på allt han tar sig an.
Tommy Dufmats
Tommy Dufmats
Webb och apputvecklare
Tommy är en utvecklare med ett stort intresse för apputveckling. Tommy är lyhörd och inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa, han överträffar ofta kundernas förväntningar med en hög kvalite på de professionella lösningar han bidrar med i våra projekt.
Vad våra kunder och samarbetspartners säger

Rekommendationer

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev och få tips samt en checklista som visar hur du optimerar din webbplats och får fler besökare och kunder.