Webking är ingen stor anonym konsultfirma med okänd personal. Webking ägs och drivs av Robert Jansz. Det är Robert som är din personliga garanti för hög kvalitet i de tjänster du köper. Genom samarbete med andra kvalificerade konsulter har vi flexibilitet att genomföra stora och komplexa projekt. Du kan vara helt säker på att Webking har en mycket hög ambitionsnivå, är lyhörda för dina önskemål och levererar professionella lösningar i ett trivsamt samarbete med kundnyttan i fokus.

genom samarbete med andra kvalificerade konsulter har vi flexibiliteten att genomföra stora och komplexa projekt.

Team

Robert Jansz
Robert Jansz
Webbutvecklare och systemarkitekt
Robert är alltid tydligt engagerad och visar ett starkt driv för att få saker gjorda. Han är ett föredöme i konsultrollen och hans kombination mellan affärsmässighet, tekniskt kunnande och social förmåga sticker ut. Robert är en entreprenör som får det komplicerade att verka enkelt och skapar en trygghet åt sina kunder Han inspirerar med sin strävan att alltid leverera det bästa - han ser nya perspektiv och alternativa lösningar och tillför ett ovärderligt kunnande.
Tommy Alm
Tommy Alm
Net, Web, iOS developer
Tommy är en IT-konsult med mångårig erfarenhet från att utveckla avancerade datadrivna webapplikationer och traditionella klient/server lösningar med hjälp av Microsofts tekniska plattform samt mobila lösningar främst baserat på Apples operativsystem iOS. Bland uppdragsgivarna finns bl.a. Kriminalvården, Sommarnöjen, Sjöfartsverket, Stadium, Luftfartsstyrelsen och Ericsson Telecom.
Darko Bilic
Darko Bilic
Systemarkitekt och utvecklare
Darko är en mycket erfaren systemarkitekt och utvecklare. Med sitt starka intresse och engagemang för teknik, form och kundens behov är Darko en stor tillgång till de flesta IT-projekt.Darko har lång erfarenhet av att utveckla webbplatser, mobila applikationer och effektiva affärsapplikationer i nära samarbete med kunden och gärna med agil metodik.
Mats Oljons
Mats Oljons
Creative Director/3D Artist
Erfaren och prisbelönt 3D-artist, creative director och grafisk designer med +15 års erfarenhet av att skapa visuella och interaktiva produkter för globala företag på flertalet plattformar som webb. mobil och print.
Vad våra kunder och samarbetspartners säger

Rekommendationer