Lunch-appen – Sveriges största lunchapp

Lunch-appen – Vi byggde Sveriges största lunchapp

Design och utveckling av appen Lunch för företaget Kvartersmenyn AB.  Varje vecka ansluter ca 20 restauranger till Kvartersmenyn som i dagsläget har cirka 1 500 anslutna restauranger i 46 städer runt om i Sverige.

Var vill du äta lunch idag? Använd Lunch-appen och dess karta för att se restauranger nära dig eller använd sökfunktionen för att hitta rätt restaurang. Om lunchen var god, varför inte spara restaurangen som favorit? Lunch-appen erbjuder en mängd funktioner för att hjälpa dig hitta en god lunch till ett pris som passar just dig!

När Covid-19 slog till uppdaterade vi även Lunch-appen så att den även kan visa de restauranger som erbjuder mat för hemkörning eller takeaway. Något som verkligen uppskattades av restaurangerna. Glöm inte att stödja din favoritkrögare lite extra i dessa tider.

Har vi sagt att vi verkligen gillar apputveckling, inte minst om den kan kombineras med webbutveckling, och att våra skickliga utvecklare finns redo att skapa din drömapp? Med Webkingplattformen kan vi skapa underverk snabbt, smidigt och kostnadseffektivt.

Här kan du läsa vår matiga (höhö) artikel om hur Lunch-appen fungerar och hur den är byggd.

Här kan du läsa mer om:

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit app- och webbutvecklare, designer och projektledare.

Projektinfo

Lansering: version 2.0 2018-02-05

Här kan du ladda ner Lunch-appen till Ios och den finns såklart även till dig som har Android.

Läsvärda artiklar om app- och webbutveckling

Webbutveckling av HyrGokart appen med react native

Appar är något som Webkingteamet tycker om att skapa, gärna i React Native. Genom åren har vi blivit riktigt bra på att skapa nytta och smarta lösningar till våra kunder. Nu har vi lanserat HyrGokart, en app som får hornen att växa ut på gokartbanan. Läs mer på vår blogg!

Lunch – Sveriges största restaurangguide som app till Kvartersmenyn

Webking har bred erfarenhet av att utveckla såväl appar som webbplatser. När Kvartersmenyn AB behövde digitalisera verksamheten med en app där användaren kan nå mer än 1500 anslutna restauranger tvekade vi inte en sekund. Vi gillar utmaningar som engagerar hela Webkingteamet. Att skapa skräddarsydda appar, med bra funktioner, tydligt användarfokus och stilren design utifrån kundens önskemål, det tycker vi om.

Vad är en hybridapp?

Hybridappen kodas i JavaScript, HTML och CSS. Språk som många webbutvecklare behärskar i sömnen, med kod som genom åren finslipats till snudd på perfektion.

Hybrid apputveckling – Enklare och bättre än native

Hybrid apputveckling – Enklare och bättre än native. I den här texten ska vi berätta lite om fördelarna med hybrid apputveckling. Inte minst om fördelarna med Ionic Framework. Något som vi på Webking tycker om att arbeta med när vi bygger skräddarsydda appar till våra kunder.

Liknande referensprojekt

Underbara Unge – Fotoboksapp med avancerade funktioner
Breeding Journal – Digital avelsjournal med stora fördelar
Effektiv Kundapp gör underverk för Motala Energi
Pigxcel – En app och SaaS-tjänst för lönsam grisuppfödning
SWITCH THE LANGUAGE