Mitt Karma – Mobilappen till Karma Mobil

Karma Mobil – Vi byggde appen Mitt Karma till en riktigt schysst mobiloperatör

Då var det dags för en artikel om en ny mobilapp som WebkingTeamet byggt. Nämligen Mitt Karma. En mycket användarvänlig app utvecklad till Karma Mobil. Företaget riktar sig till en mer mogen målgrupp med fokus på enkla och trygga mobilabonnemang och en fantastisk kundtjänst.

En vass och rapp mobilapp med starkt användarfokus

Att utveckla en mobilapp till en mobiloperatör som Karma Mobil är utan tvekan en teknisk utmaning. Det ställs rejäla krav på apputvecklarna i WebkingTeamet att ta fram en app som ska kunna ”prata” med externa mjukvaror. Appen måste även på ett säkert sätt hantera stora mängder komplex information. På rätt sätt. Samt hålla reda på såväl surf, samtal, abonnemang och fakturor, låta kunden utföra ärenden, spärra SIM-kort, köpa extra surf och såklart ta del av alla erbjudanden. Under projektinfo till höger hittar du även en länk till en mer utförlig artikel där våra utvecklare berättar om själva projektet samt om utvecklingen.

Själva IT-säkerhetsbiten ska vi heller inte glömma bort. Den löper som en röd tråd genom alla våra projekt och din information skyddas och lagras på ett säkert sätt.

Då vi bygger rätt från början samt skapar en bra infrastruktur blir slutresultatet väldigt bra

Att bygga upp rätt infrastruktur är komplicerat och tar tid. Men med vassa webbutvecklare, apputvecklare samt mer än elva års gedigen erfarenhet av apputveckling, koll på krav samt täta kundkontakter blir den här typen av uppdrag inga större problem. Vi är om vi får säga det själva (det får vi) väldigt skickliga på att höja såväl kundens lönsamhet som användarnas upplevelser. På så sätt byggde vi en snabb app som är busenkel att använda.

Mitt Karma lanserades sedan på Google Play & App Store

Resultatet, en nöjd kund, nöjda användare och ett nöjt WebkingTeam, Och en app som godkändes supersnabbt på App Store och Google Play.

Missa inte våra filmer om hur vi skapar din drömapp!

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, DevOps, Scrum Master och projektledare.

Kundutlåtande

kristoffer engardt karma mobil

Att arbeta med Webking har varit precis så bra som vi önskade och hoppades på. De visade stort intresse för vår verksamhet och satte sig snabbt in i den komplexa världen av regelverk och system som finns för att administrera mobila tjänster.

Kristoffer Engardt - VD Karma Mobil AB

Projektinfo

Lansering: 2021-06-12

Appen Karma Mobil är byggd med följande teknik: Webkingplattformen, React Native, Rest, Api, Ms SQL Server, TypesScript, Html5, CSS3, SASS 

Liknande referensprojekt

Effektiv Kundapp gör underverk för Motala Energi
Pigxcel – En app och SaaS-tjänst för lönsam grisuppfödning
Parking Time – Digital p-skiva som app
Mabrook – Internationell dejtingapp med unika funktioner

Läsvärda artiklar

SWITCH THE LANGUAGE