Mitt Karma – Mobilappen till Karma Mobil

Karma Mobil – Vi byggde appen Mitt Karma till en riktigt schysst mobiloperatör

Då var det dags för en artikel om en ny mobilapp som WebkingTeamet byggt. Nämligen Mitt Karma. En mycket användarvänlig app utvecklad till Karma Mobil. Företaget riktar sig till en mogen målgrupp med fokus på enkla och trygga mobilabonnemang och en fantastisk kundtjänst.

En vass och rapp mobilapp med starkt användarfokus

Att utveckla en mobilapp till en mobiloperatör som Karma Mobil är utan tvekan en teknisk utmaning. Det ställs rejäla krav på apputvecklarna i WebkingTeamet att ta fram en app som ska kunna ”prata” med externa mjukvaror. Appen måste även på ett säkert sätt hantera stora mängder komplex information. På rätt sätt. Samt hålla reda på såväl surf, samtal, abonnemang och fakturor.

Lägg där till att den ska låta kunden utföra ärenden, spärra SIM-kort, köpa extra surf och såklart ta del av alla erbjudanden. Under projektinfo hittar du en länk till en artikel där vi berättar om själva projektet samt om utvecklingen.

IT-säkerhetsbiten ska vi heller inte glömma. Faktum är att den löper som en röd tråd genom alla våra projekt och din information skyddas och lagras på ett säkert sätt.

Då vi bygger rätt från början samt skapar en bra infrastruktur blir slutresultatet väldigt bra

Att bygga upp rätt infrastruktur är komplicerat och tar tid. Men med ett erfaret team av vassa webbutvecklare, apputvecklare samt mer än elva års gedigen erfarenhet av apputveckling, koll på krav samt täta kundkontakter blir den här typen av uppdrag inga större problem. Vi är om vi får säga det själva (det får vi) väldigt skickliga på att höja såväl kundens lönsamhet som användarnas upplevelser. På så sätt byggde vi en snabb och väldesignad app som även är busenkel att använda.

Mitt Karma lanserades sedan på Google Play & App Store

Hur som helst, resultatet blev en bra app. Lägg där till en nöjd kund, nöjda användare och ett nöjt WebkingTeam, Och en app som dessutom godkändes supersnabbt på App Store och Google Play.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, DevOps, Scrum Master och projektledare.

Och du, du vet väl att vi kan utveckla en effektiv app tämligen snabbt idag? Det är tack vare vår egen plattform. Och det handlar om avancerade appar som många har nytta av. Appar som kan ge stor effekt, på din lönsamhet och din konkurrenskraft, som stärker ditt varumärke och skapar nöjdare kunder. Med andra ord, när får vi äran att hjälpa dig att förverkliga just DIN appidé?

Här har vi samlat några länkar för dig som funderar på att skaffa en egen app

Kundutlåtande

kristoffer engardt karma mobil

Att arbeta med Webking har varit precis så bra som vi önskade och hoppades på. De visade stort intresse för vår verksamhet och satte sig snabbt in i den komplexa världen av regelverk och system som finns för att administrera mobila tjänster.

Kristoffer Engardt - VD Karma Mobil AB

Projektinfo

Lansering: 2021-06-12

Appen Karma Mobil är byggd med följande teknik: Webkingplattformen, React Native, Rest, Api, Ms SQL Server, TypesScript, Html5, CSS3, SaaS 

Liknande referensprojekt

Underbara Unge – Fotoboksapp med avancerade funktioner
Breeding Journal – Digital avelsjournal med stora fördelar
Effektiv Kundapp gör underverk för Motala Energi
Pigxcel – En app och SaaS-tjänst för lönsam grisuppfödning

Läsvärda artiklar

SWITCH THE LANGUAGE