Martina Åstrand hade under flera år funderat på en appidé. Hon ville digitalisera den klassiska ”Mitt första år-boken”. Boken där du dokumenterar ditt barns första år. Martina hade en klar bild av vad hon ville skapa och hörde av sig till oss med idén till Underbara Unge. En riktigt bra fotoboksapp som skapar en elegant fotobok som ger minnen för livet.

En fotoboksapp med avancerade funktioner

Tillskillnad från förr behövs varken pappersfoton, penna eller limstift. Med appen skapar du din egen fotobok om ditt barns första år direkt i telefonen eller surfplattan. Och även om appen är avancerad är det enkelt och dessutom roligt att skapa en jättefin inbunden fotobok som blir ett minne för livet. Och med tekniken är det såklart enkelt att göra andra typer av fotoböcker. Varför inte en bröllopsbok, kokbok, svensexebok eller liknande. Hur som helst, vi har gett appen föjande funktioner:

  • Skapa flera böcker samtidigt
  • En riktigt smidig bilduppladdningsfunktion
  • Redigeringsmöjligheter direkt i telefonen
  • Förhandsgranskning av varje uppslag
  • Pdf-generering som skickar filen till tryck
  • Säker betallösning med Klarna
  • Integration med Bank-ID

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekt, webbutvecklare, webbdesigner, DevOps, Scrum Master och projektledare.

Och du, du vet väl att vi kan utveckla en effektiv app tämligen snabbt idag? Det är tack vare vår egen plattform. Och det handlar om avancerade appar som många har nytta av. Appar som kan ge stor effekt, på din lönsamhet och din konkurrenskraft, som stärker ditt varumärke och skapar nöjdare kunder. Med andra ord, när får vi äran att hjälpa dig att förverkliga just DIN appidé?

Här har vi samlat några länkar för dig som funderar på att skaffa en egen app

Ni lyssnade på mig och min vision, tog in, förstod och nailade det till 100% från början

Martina Åstrand - VD

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär