En enkel guide för icke-tekniska besökare

Vår ordlista

Välkommen till denna sida, som är skapad för att hjälpa icke-tekniska besökare att få en översikt över olika tekniska begrepp inom programmering. Vi förstår att programmering kan verka komplext och överväldigande för den som inte har erfarenhet inom området. Syftet med denna sida är därför att göra det lättare för dig att få en grundläggande förståelse för några av de mest använda termerna och begreppen.

Här presenterar vi en lista över tekniska begrepp och deras förklaringar på ett enkelt och lättförståeligt sätt. Vi har försökt att undvika alltför tekniska termer och istället använda vardagliga ord för att förklara vad varje begrepp innebär. Detta gör det enklare för dig som icke-teknisk besökare att få en överblick över de olika koncepten inom programmering.

Det är viktigt att förstå att det finns många olika programmeringsspråk och tekniker, så listan täcker inte alla möjliga begrepp. Vi har dock valt ut några av de mest grundläggande och relevanta begreppen för att ge dig en bra introduktion till ämnet.

Oavsett om du är nyfiken på programmering, vill förstå vad någon nära dig arbetar med, eller bara vill utöka din allmänbild, hoppas vi att du finner denna sida användbar och informativ. Så ta dig en titt på listan och lär dig mer om de fascinerande tekniska begrepp som används inom programmeringsvärlden.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

A

B
C

D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S

T
U
V
W
X
Y
Z
Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär