CPA Global & Workflow

En av våra mest pålitliga kunder är CPA Global. Ett världsledande företag inom IP-hantering och teknik. Företaget har sedan starten 1969 byggt upp en mycket bred kompetens och anses allmänt som ett av världens mest respekterade företag inom det vi populärt kallar Intellectual Property. Ett globalt patent- och trademarkföretag om vi ska prata svenska.

CPA Global har under åren radat upp mer än 100 000 kunder. Dessa är ofta världsledande inom sin bransch och ställer mycket höga krav på såväl leverans, funktionalitet och inte minst säkerhet.

Webking levererar modern webbutveckling

Webking har under ett flertal år levererat webbutvecklare, systemutvecklare, testare som utvecklat moderna webbapplikationer åt CPA Global. Arbetet har utförts på kontoret i Linköping och till stor del skett mot produktägare baserade runt om i världen.

Webkings kompetens, samt erfarenhet av att arbeta med såväl myndigheter, statliga verk, samt stora och små företag kom väl till hands när CPA Global påbörjade projektet Workflow.

 

CPA Workflow - för ökad affärsnytta

Workflow är ett omfattande affärs- och flödessystem. En så kallad webbaserad BPMN-applikation (Business Process Model and Notation) där du som användare kan skapa arbetsflöden i flera olika steg. Workflow skapar stor affärsnytta med en mängd funktioner som kan automatisera företagets flöden rejält. Workflow spar tid, hjälper dig nå en ökad produktivitet och kan effektivisera ditt arbete. På så sätt kan du skapa synergier som stärker din position på marknaden. Då systemet är webbaserat är det alltid tillgängligt, oavsett var du är eller när du vill.

 

Ett smörgåsbord av smart lösta problem

Att bygga ett så pass omfattande och tekniskt avancerat flödeshanteringsprogram kräver lång erfarenhet och en mängd olika kompetenser inom ett stort antal områden. Listan över programspråk och teknik som vi använt under Workflows utvecklingsperiod är rena smörgåsbordet för dig som är intresserad av kreativa verktyg. Verktyg som tillsammans, och rätt använda kan lösa mängder av synnerligen komplicerade problem. Lösningar som skapar stor nytta för slutanvändaren.

 

Många programspråk ger fantastiska möjligheter

Under utvecklingen av Workflow har vi använt JavasSript, SQL, Java, C#, Angular, .NET, REST, Jenkins, HTML5, Tomcat, AngularJS, Microsoft Azure, CSS3, SSO, Elastic Search, WCAG, Webapi, Activiti, TypeScript, SQL-Server. Den minst sagt omfattande listan av programspråk, tekniker och programvaror visar tydligt hur komplex IT-branschen just nu är. Utvecklingen står aldrig still, och kravställarna kommer hela tiden på nya önskemål som håller oss utvecklare på tårna.

 

Robert Jansz, grundare av Webking berättar om livet på CPA Global

På CPA Global har jag fått chansen att jobba med en mängd olika programvaror, tillsammans med många otroligt duktiga kollegor. Vi är lösningsorienterade, nyfikna samt produktiva. Att utveckla samt att lösa problem på så pass hög nivå är roligt och dessutom väldigt givande. En annan stor fördel är gemenskapen och att vi får utrymme att göra saker tillsammans. Vi är ett gäng som brukar köra lunchträning några gånger i veckan. Det är ett riktigt bra sätt att umgås och rensa hjärnan på efter några timmars intensiv problemlösning. På så sätt ökar vi trivseln, men blir också mer taggade inför uppgiften. – Robert Jansz, VD Webking.”
 

Teamwork och projekt som aldrig står still

När man arbetar med den här typen av företag finns det stora möjligheter att lära sig nya kunskaper. Dessutom är det ett faktum att det pågår flera mycket utmanande och samtidigt intressanta projekt samtidigt. Projekt som man löser med hjälp av väl sammansvetsade team vars medlemmar kompletterar varandra genom en mängd olika kompetenser. Under samma tak finns passionerade utvecklare som vars erfarenhet och nyfikenhet tillsammans löser minst sagt utmanande uppgifter.

Roberts färdigheter har tillfört mycket mervärde till produkten workflow. Tack Webking, för allt ni har gjort för de senaste åren!

Howard Bullough - Product Manager

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär