Sommarhälsningar

Hej på er! Då var det dags att önska alla våra kunder, vänner och släktingar en riktigt skön sommar! Nu ska vi fokusera på att umgås tillsammans med släkt och vänner några veckor. 2020 har varit ett minst sagt ovanligt år, där Covid-19 förstört så mycket för så otroligt många. Projekt flyttas på framtiden, vänner blir krassliga, möten med bullar och fasta handslag byttes snudd på över en natt ut mot möten via Slack, Teams eller Skype.

Inte jätteroligt för oss som är sociala, men såklart säkrare och tryggare för alla parter. Ändå har första halvan av 2020 varit ett relativt bra år rent affärsmässigt för Webkingteamet. Vi har haft flera roliga projekt att syssla med, små som stora och det har handlat om både app- och webbutveckling med inslag av design, SEO och copywriting.

Efter sommaren hoppas vi på att våra medföretagare har fått vind i seglen och kan ägna sig åt roliga projekt som skapar nytta. Innan dess vill vi ta tillfället i akt för att önska alla en härlig semester. Förhoppningsvis kommer vi att få en fin sommar med underbart väder. Passa på att slappna av nu och umgås med vänner och familj, bada, sola och allt det som hör sommaren till.

Glad sommar från oss!

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär