Spetz Motorsport växlar upp och vi lanserar Spetzmotorsport.se

Alx Spetz radar upp segrar i Swedish Kart League och Sydsvenskans Kart Champion Cup. Säsongen 2018 har varit bra för Spetz Motorsport i J60-klassen. Så bra att teamet plockade hem en total andraplats i SKCC! Vilken prestation!

Webking sponsrar teamet och gläds åt Alx Spetz fina körning och jämnhet. Under hela säsongen har Alxander tagit pallplatser i alla race utom två. Mycket imponerande. Nu ser vi fram mot 2019. Förhoppningsvis tävlar då Team Spetz i en riktigt vass kart i den större klassen X30. Då blir det åka av på allvar och Alx Spetz får chansen att visa vad han går för, mot ännu tuffare motstånd. 

 

Besök Spetz Motorsports nya hemsida. Det är vi på Webking som byggt den. Där blir du nog sugen på att testa att köra, och du kan också läsa om hur det är att brinna för en sport som engagerar hela familjen. 

Vi kan varmt rekommendera WEBKING som är superduktiga och professionella att samarbeta med.

Spetz Motorsport - Racing Team

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär