Ny hemsida till Graphensic med publiceringsverktyg

Ny hemsida till Graphensic med publiceringsverktyg

Yes, vi tog fram en ny hemsida till Graphensic med publiceringsverktyg med stilren och responsiv design. Efter en skopa webbutveckling av WebkingTeamet hade vi skapat en fräsch hemsida som på ett proffsigt och trevligt sätt visar upp företagets verksamhet och dess expertis som en av marknadens ledande företag inom just Grafen.

Vi ville även att sidan skulle vara snabb, lättnavigerad och modern. Därför gjorde vi en teknisk optimering för prestanda och sökmotorer. Resultatet är en sökmotoroptimerad, sida anpassad för mobila enheter som surfplattor och smartphones.

Extra roligt att våra webbutvecklare fick jobba med ett så fint företag som dessutom har starka kopplingar till LiU. Och som du vet, vi älskar ju webbutveckling.

Eller som Amer Ali och teamet på Graphensic klargör: Graphensic is a world leading supplier of high quality epitaxial graphene on silicon carbide. We strive to aid our customers in developing next generation technologies.

Graphene is a crystal plane built up of carbon (C) atoms with sp2 bonding in a honeycomb lattice in which carbon participates with three in-plane bonds while the forth one is unsaturated bond in the perpendicular direction. This crystal structure is responsible for the unique properties of graphene.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Projektinfo

Lansering: 2019-11-01

Teknik: WordPress 5, Responsiv Webdesign, SEO Yoast för sökmotoroptimering, WooCommerce som webshop, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, WP-Rocket för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Liknande referensprojekt

Qlosr – Hemsida med SEO
Golf4U – Utbildningsplattform
ÄlvestadTanken – hemsida med E-handel

Läsvärda artiklar

Jag har en idé till en app

Har du funderat ut en kanonidé som skulle kunna bli en bra app? Faktum är att det inte är så himla svårt att bygga en app. I den här artikeln ska vi kortfattat berätta om hur du kan gå tillväga för att ta din idé och förvandla den till en färdig app.

Digital kundzon skapar fler affärer till Safexit

Nu ska vi berätta om hur vi med Webkingplattformen utvecklade en helt ny digital kundzon till Safexit. En kundzon som skapar affärsnytta och fler ordrar med hjälp av en genomtänkt och smidig beställningsprocess.

BYTA SPRÅK
Webking
Torggatan 6, 582 19 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!