Ny hemsida till Graphensic med publiceringsverktyg

Ny hemsida till Graphensic med publiceringsverktyg

Yes, vi tog fram en ny hemsida till Graphensic med publiceringsverktyg med stilren och responsiv design. Efter en skopa webbutveckling av WebkingTeamet hade vi skapat en fräsch hemsida som på ett proffsigt och trevligt sätt visar upp företagets verksamhet och dess expertis som en av marknadens ledande företag inom just Grafen.

Vi ville även att sidan skulle vara snabb, lättnavigerad och modern. Därför gjorde vi en teknisk optimering för prestanda och sökmotorer. Resultatet är en sökmotoroptimerad, sida anpassad för mobila enheter som surfplattor och smartphones.

Extra roligt att våra webbutvecklare fick jobba med ett så fint företag som dessutom har starka kopplingar till LiU. Och som du vet, vi älskar ju webbutveckling.

Eller som Amer Ali och teamet på Graphensic klargör: Graphensic is a world leading supplier of high quality epitaxial graphene on silicon carbide. We strive to aid our customers in developing next generation technologies.

Graphene is a crystal plane built up of carbon (C) atoms with sp2 bonding in a honeycomb lattice in which carbon participates with three in-plane bonds while the forth one is unsaturated bond in the perpendicular direction. This crystal structure is responsible for the unique properties of graphene.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Projektinfo

Lansering: 2019-11-01

Teknik: WordPress 5, Responsiv Webdesign, SEO Yoast för sökmotoroptimering, WooCommerce som webshop, Ithemes Security som brandvägg/säkerhet, WP-Rocket för prestandaoptimering och Visual Composer för att enkelt editera i ett grafiskt gränssnitt.

Liknande referensprojekt

Effektiv Kundapp gör underverk för Motala Energi
Pigxcel – En app och SaaS-tjänst för lönsam grisuppfödning
Parking Time – Digital p-skiva som app
Mabrook – Internationell dejtingapp med unika funktioner

Läsvärda artiklar

Webbutvecklings principer

På Webking ser vi alltid till att våra webbapplikationer är betrodda och säkra enligt OWASP. Vi ger dem en responsiv design och ser till att de fungerar som de ska på surfplattor, smartphones och datorer. Samt att de följer HTML5 och CSS3´s standarder och uppfyller tillgänglighetskraven enligt W3C.

Liunga – Ny hemsida med konverteringsfokus

Liunga AB är ett byggföretag i Linköping som efter en nystart behövde en ny hemsida med ett tydligt konverteringsfokus. Där besökarna snabbt kan kontakta Liunga och även se deras referensuppdrag.

SWITCH THE LANGUAGE