Skuldra – Hjälpmedel för budget- och skuldrådgivare

Skuldra – Hjälpmedel för budget- och skuldrådgivare

Med Skuldra får budget- och skuldrådgivare ett helt nytt och effektivt hjälpmedel. Skuldra är ett verktyg som vi bygger tillsammans med Per Holknekt. Ett härligt projekt vars resultat snabbt ger en överblick över privatpersoners skulder. Hon (vi har bestämt att Skuldra är en tjej) blir en viktig del i en konkret plan mot en ordnad ekonomi, för den som behöver det mest.

Då har det blivit dags att korta handläggningstiderna markant

Skuldra kommer med andra ord att göra underverk för skuldsatta och avsevärt korta rådande handläggningstider (som nu är 1-6 mån). Vilket i sin tur leder till minskad skuld, och på sikt till att personen blir helt skuldfri. #EpicWin

Hur byggde vi egentligen Skuldra?

Här kan du läsa om hur vi byggt Skuldra. Här hittar du vår kärleksförklaring till henne. Missa inte vår artikel ”Jag har en idé till en app” om du funderar på att investera i en app som skapar lönsamhet och affärsnytta till ditt företag. Nedan hittar du även flera referensprojekt på appar som vi byggt på Webkingplattformen.

Våra appar byggs på en stabil plattform – Då blir de grymma

Med hjälp av vår plattform kan vi snabbt skapa en grym app åt dig också. Oavsett bransch kan du få en egen väldigt effektiv app som spar tid, pengar och gråa hår. Varje dag. Det enda du behöver göra är att kontakta oss. Då finns det risk för goda kardemummabullar, skratt och spännande planer tillsammans med WebkingTeamet.

Något säger oss att Skuldra kommer att bli en rejäl hit, som på sikt kommer att spara samhället enorma summor årligen. Hon har potential att bli riktigt stor och vi är minst sagt nyfikna på de jättefina effekter som hon kommer att skapa för de som behöver det mest. Vi ser henne som lite av en doktor som ska göra sitt bästa för att bidra till en mer hälsosam ekonomi. Heja Skuldra.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit som arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, DevOps, Scrum Master och projektledare.

Kundutlåtande

per holknekt6

Det var inte enkelt att välja webbyrå när hela 72 olika ville vara med och dansa, men gut feeling, lyssna på blick samt goda rådgivare landade i helt fantastiska Webking. Vill knappt berätta om dom för jag vill ha dom till mig själv. Ändlösa applåder och tack till Webking från den tekniske analfabeten Per Holknekt.

Projektinfo

Lansering: 2021-04-01

Webbplats: Skuldra.nu

Applikation: App.Skuldra.nu

Liknande referensprojekt

Appen Hjälpredan – Halverar uträkningstiden för användarna!
Arkipelagen – Intranätet som gillas av 350 företag
Advoqa – Hitta rätt advokat till rätt ärende
Bioväxt – Planeringssystem för hantering av restprodukten slam

Läsvärda artiklar

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Nya tanneforsvägen 22, 582 42 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!