Advoqa – Hitta rätt advokat till rätt ärende

Välkommen till vårt referencase för Advoqa. Webbapplikationen där du vid behov enkelt kan söka fram en advokat med rätt kompetens. Oavsett om ditt ärende handlar om en bouppteckning eller ett tviste- eller brottsmål.

Med Advoqas sökkriterier kan du söka juridisk kompetens efter ort, expertis, advokatbyrå samt efter omdömen från tidigare klienter. Istället för att förlita dig på ditt tilldelade juridiska ombud kan du själv bestämma vem som är bäst lämpad för att företräda dig.

En smidig jämförelsesajt där du snabbt hittar rätt advokat

Ska vi förklara kortfattat vad vi och Advoqas grundare Ali Abdelrada har gjort kan vi kortfattat säga att vi byggt en Tripadvisor eller Krogguide fast istället för mat eller hotell rankar skickliga advokater och jurister.

Missa inte artikeln ”Jag har en idé till en app” om du tänker investera i en app till ditt företag. Nedan finns fler referensprojekt på appar byggda på Webkingplattformen. Här finns info om varför en app bör byggas på vår plattform. Samt vår film som berättar om hur plattformen fungerar.

Givetvis förklarar dessa faktaresurser inte allt, men är det något som du undrar över så är det bara att kontakta oss så bjuder vi på en digital fika och berättar mer om hur Webkingplattformen fungerar och varför den är klockren att bygga appar på.

Med hjälp av vår plattform kan vi snabbt skapa en grym app åt dig också. Oavsett bransch kan du få en egen väldigt effektiv app som spar tid, pengar och gråa hår. Varje dag. Det enda du behöver göra är att kontakta oss. Då finns det risk för goda kardemummabullar, skratt och spännande planer tillsammans med WebkingTeamet.

 

Kundutlåtande

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit arkitekter, webbutvecklare, webbdesigner, DevOpsScrum Master och projektledare.

Webking har hjälpt oss skapa en grymt komplex tjänst som är så användarvänlig att en 10 åring kan använda den. WebkingTeamet har levererat, över förväntan.

Ali Abdelrada - VD

Information om projektet

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär