Arlanda flygplats – Apputveckling

Ja det stämmer, redan 2011 höll vi på med apputveckling! Sedan dess har tekniken tagit kvantsprång och nu utvecklar WebkingTeamet rasande populära appar. Inte minst med Webbkingplattformen. Hur som helst…

Webkings konsult Robert Jansz har arbetat som apputvecklingskonsult för Swedavia AB och hjälpt till i utvecklingsarbetet av en mobilapplikation till Arlanda Flygplats.

Med appen Arlanda flygplats till iPhone får man alla kommande flygningar som är schemalagda 48 timmar framåt. Man kan också skapa sin egen profil och få uppdateringar om eventuella förseningar och liknande. Perfekt för att hålla koll på flygresor man brukar göra ofta eller har planerat inför.

Dessutom kan man få shoppingnyheter, reseerbjudanden, väderinformation och koppla upp sig mot en videoström som visar Arlanda flygplats live direkt via appen.

Arlanda arbetar ständigt med att göra resandet enklare och smidigare och denna applikation är ett led i utvecklingen.

Kundutlåtande

Robert på Webking är en av de mest drivande och kreativa utvecklare jag har arbetat med. Han har ett öga för affärer och låter aldrig en möjlighet passera honom. Han levererar alltid i tid och av hög kvalitet. Jag skulle rekommendera honom till någon som behöver en duktig utvecklare, designer eller behöver hjälp att förverkliga intressanta nya affärsidéer.

Jörgen Bergström - Consultant Manager, Strategy & Team Lead

Information om projektet

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär