Golf4U – Utbildningsplattform

Då var det dags att berätta om Golf4U vars hemsida vi på Webking är delaktiga i utveckling, förvaltning och hosting av. Sidan har fått en rejäl uppfräschning av såväl innehåll som design. Den har dessutom fått en teknisk optimering som gör den riktigt snabb.

Resultatet är en rejäl ökning av nya kunder, varje år. Det här uppdraget visar fördelarna kunden kan få om man använder sig av webbutveckling av rätt sort. Våra webbutvecklare triggas av utmaningar och resultatet blev riktigt bra. Här kan du läsa om hur vi förbättrat den och varför.

Golf4U erbjuder individanpassade golfutbildningar som med modern teknik, quiz, videos och fiffiga pedagogiska moment, hjälper kunden till grönt kort. Ofta inom 24 timmar.

Robert Jansz berättar lite om projektet och om de senaste uppdateringarna:

Informationsmässigt är utbildningsmaterialet i form av text, bild och film uppdaterade till 2020 års regler. Registreringsförfarandet har förenklats vilket lett till att det nu är enklare och smidigare än tidigare att påbörja sin utbildning mot grönt kort. Användarupplevelsen har också fått ett lyft. Besökaren möts av snygga bilder och filmer som skapar en levande och personlig känsla. Sammanfattar vi alla förbättringar kan vi se att Golf4U fått en ökning på ca 25% av nya kunder mot föregående år.

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner och projektledare.

Information om projektet

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär