Qlosr – Ny hemsida med SEO

Qlosr tillhandahåller IT-lösningar till företag och skolor. Och de är jäkligt bra på det. För att öka sin affärsmässighet fick WebkingTeamet uppdraget att bygga en skräddarsydd webbplats med WordPress som CMS med ett egenutvecklat tema. Här berättar vi hur vi resonerat och byggt Qlosr.se.

Vi ansvarade även för att ta fram sidans textinnehåll. Vår copywriter Johan lade stort fokus på att göra materialet begripligt, ofta med konkreta exempel, kryddade med tydliga CTA´s. Våra webbutvecklare implementerade sedan rätt funktionalitet samt gjorde en rejäl teknisk optimering. Ett omfattande men väldigt lyckat projekt inom webbutveckling. Inte minst då samarbetet med Gustav, Joakim och Martin fungerade klockrent.

Under resans gång lade vi till nya funktioner. Resultatet blev Qlosr.se en sida som leder till många nya uppdrag och som visar upp företagets breda expertis.

 

Kundutlåtande

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit webbutvecklare, webbdesigner, copywriter och projektledare.

WebkingTeamet hjälpte oss att konstruera en helt ny webb, med en massa innehåll på rekordtid!

Gustav Tjernström - Head of Sales

Information om projektet

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär