Skuldra – Digitalt verktyg för budget- och skuldrådgivare

Hallå där. Vi rekommenderar att du kikar på videon ovan. Där berättar Per om hur idén till Skuldra kom till, samt hur han upplever hur det har varit att samarbeta med oss på Webking. Men också lite om vad vi har gjort och framförallt på ett rakt och tydligt sätt, med egna ord förklarar vad Skuldra är och vad hon är tänkt att göra.

Med Skuldra får budget- och skuldrådgivare ett helt nytt och effektivt hjälpmedel. Skuldra är ett verktyg som vi bygger tillsammans med Per Holknekt. Ett härligt projekt vars resultat snabbt ger en överblick över privatpersoners skulder. Hon (vi har bestämt att Skuldra är en tjej) blir en viktig del i en konkret plan mot en ordnad ekonomi, för den som behöver det mest.

Ett digitalt verktyg som kortar handläggningstiderna markant

Skuldra kommer med andra ord att göra underverk för skuldsatta och avsevärt korta rådande handläggningstider (som nu är 1-6 mån). Vilket i sin tur leder till minskad skuld, och på sikt till att personen blir helt skuldfri. #EpicWin

Hur byggde vi egentligen Skuldra?

Här kan du läsa om hur vi byggt Skuldra. Här hittar du vår kärleksförklaring till henne. Missa inte vår artikel ”Jag har en idé till en app” om du funderar på att investera i en app som skapar lönsamhet och affärsnytta till ditt företag. Nedan hittar du även flera referensprojekt på appar som vi byggt på Webkingplattformen.

Våra appar byggs på en stabil plattform – Då blir de grymma

Med hjälp av vår plattform kan vi snabbt skapa en grym app åt dig också. Oavsett bransch kan du få en egen väldigt effektiv app som spar tid, pengar och gråa hår. Varje dag. Det enda du behöver göra är att kontakta oss. Då finns det risk för goda kardemummabullar, skratt och spännande planer tillsammans med WebkingTeamet.

På sikt hoppas vi att Skuldra kommer att spara samhället stora summor årligen. Vi ser henne som lite av en doktor som ska göra sitt bästa för att bidra till en mer hälsosam ekonomi.

 

Kundutlåtande

Roller i projektet

Webkings roller i projektet har varit som arkitekter, webbutvecklarewebbdesignerDevOpsScrum Master och projektledare.

 

Det var inte enkelt att välja webbyrå när hela 72 olika ville vara med och dansa, men gut feeling, lyssna på blick samt goda rådgivare landade i helt fantastiska Webking. Vill knappt berätta om dom för jag vill ha dom till mig själv. Ändlösa applåder och tack till Webking från den tekniske analfabeten Per Holknekt.

Per Holknekt - VD

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär