Projektinfo

Webbutveckling och design av Utrikesförvaltningens hemsida Spouses.nu. En hemsida som används av Utrikesförvaltningens familjer som är utlandsstationerade runt om i världen.

Sidans syfte är att hjälpa och informera medföljare till Utrikesdepartementet och dess tjänstemän inför, under och efter utlandsstationeringen. Sidan innehåller en mängd information och du kan läsa mer om förvaltningens uppgifter på Regeringskansliets hemsida.

Våra webbutvecklare i Linköping fick uppdraget att designa en responsiv webbplats. På så sätt anpassas sidans innehåll efter besökarens skärmupplösning och webbläsare. Oavsett om denne besöker den från en surfplatta, mobil eller stationär dator.

Sidan utvecklades på det populära publiceringsverktyget WordPress. Funktioner som skapades till den nya hemsidan var: dokumentarkiv, FAQ, nyheter, kontaktinformation m.m.

Utöver webbutveckling och webbdesign bestod även projektet i att utbilda och stötta webbredaktörer i hur webbplatsen vidareutvecklas och underhålls.

Plattform

Roller i projektet

Webkings roller: webbutvecklaresystemarkitektagil coach och ansvarig Scrum master.

Information om projektet

Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär