Blogg

20 augusti, 2020

Webking har nu ett grymt bra kontor

Det hände igen. För andra gången på bara några år växte vi ur vårt kontor. Första gången det hände var det inte så konstigt, då kontoret på Trädgårdstorget mitt i Linköping var relativt litet. För att växa och kunna skapa en mer lekfull arbetsplats med plats för flipperspel, pingisbord och extra svängrum när vi spelar PS4 och har möten gick flyttlasset till Torggatan, några hundra meter bort. Där hade vi mer plats. Det höll lite mer än ett år.

Trångbodda, igen. Dags för nytt kontor för Webking

WebkingTeamet växte ytterligare, och vi började återigen känna oss trångbodda. Pingisbordet monterades motvilligt ner, men trots detta hade vi platsbrist. Inte minst när vi hade styrelsemöten. Då blev det trångt. Och varmt. En ny flytt började planeras. Den här gången till helt nya lokaler, specialinredda av oss själva. Vi var måna om att skapa en arbetsplats för maximal trivsel, med material och färger som skapar en positiv helhet.

Ett ``playful office`` som gör WebkingTeamet gott

Nu sitter vi i ett helt nybyggt kontor, som vi delar med Soft Crew Nya Tanneforsvägen 22 i Linköping och som ger oss perfekta förutsättningar. Det tog sin tid, och vi ska väl ärligt säga att alla var inte helt eniga om färgen på mattor och så innan. Men när det väl blev klart, oj vad bra det blev. Något som bekräftas när vi får kundbesök eller har pizza- eller spelkvällar med våra vänner.

Allt har fallit på plats, och responsen har varit jättefin

Äntligen har vi suverän ventilation, klimatanläggning, ergonomiska bord, sköna stolar, stabilt bredband, kontorsplatser till uthyrning, nya monsterdatorer från Dell, PS4 Pro, fantastiskt bekväma soffor, gott om riktiga växter, bautastora tv-apparater, absolut skoförbud, insynsskydd, tonade rutor, tokläcker inredning samt ett top notch kök med allt som behövs. Givetvis även ett jättefint badrum med dusch och inte minst ett grymt trevligt konferensrum.

En miljö som svetsar ihop oss och stärker Webkings varumärke

Förutsättningarna för en nytändning, väl genomförda uppdrag och såväl stärkt gemenskap samt förstärkt varumärke är redan cementerat. Det här kontoret resulterar i så många synergier, och det bästa är att det är vad du själv väljer att göra med din arbetsplats. Det är DU och dina kollegor som ska trivas, åtta timmar om dagen tillsammans. Arbetsdagen blir lättare och roligare om det känns så bra att man nästan inte vill gå hem.

Signa upp för vårt nyhetsbrev för mer information om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag

Med de kunskaper som vi samlat in då vi skapar våra kontor, så kommer detta att resultera i några kortare inspirationsartiklar om just vikten av en kul kontorsmiljö, med lite tips och råd. Håll koll här eller signa upp för vårt nyhetsbrev. Glöm heller inte att följa oss på LinkedIn, Facebook, Instagram och Twitter. Ha nu en skön start på hösten!

Vill du ses över en kopp kaffe?

Webking är en prisbelönt webbyrå i Linköping! Vår ambition, glädje, affärsmässighet samt miljötänk har lett, och leder oss fortsatt till en rad nöjda kunder och lyckade uppdrag. Du är alltid välkommen att kontakta oss för 30 minuter kostnadsfri konsultation. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Läsvärda artiklar om utveckling

Nyheter , ,

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

SWITCH THE LANGUAGE
Webking
Nya tanneforsvägen 22, 582 42 Linköping, Sweden
020-89 94 42
Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev, fullt med inspiration, case, och tips som kan öka din lönsamhet!