Kriminalvården - Fjärde bästa myndighetssajt på nätet

Få svenska myndigheter vågar erbjuda myndighetssajter som verkligen sticker ut, men efter att Internetworld har plöjt igenom hundratals myndighetssajter har de korat fem vinnare som utmärker sig, sticker ut och går mot strömmen. Myndighetssajterna utmärker sig framför allt genom ett modernt utseende, med genomtänkt användning av rörligt material och med en väl avvägd balans mellan information och inspiration.

Fjärde plats i årets bästa myndighetssajt

Vi på Webking är extra glada och stolta att vårt senaste webbprojekt med kunden Kriminalvården placerar sig på fjärde plats i denna prestigefyllda topp lista.

Motivering: En pärla av nytänkande i myndighetsvärlden. Kristallklar kommunikation med besökaren, distinkta ingångar till de viktigaste valen och ett snyggt bildspråk. Statistik i grafisk form och rörligt material är andra utmärkta funktioner.
Kostnadskalkylator

Intresserad av vad en app kan kosta?

Med våran kostandskalkylator så kan du få ett ungefärligt pris på vad din app eller webbsida skulle kunna kosta!

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss

Kontakta oss gärna

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Webking, våra tjänster och hur vi kan hjälpa er. Använd formuläret här intill eller slå en signal. Om du vill kan vi ses över en kopp kaffe för vidare diskussioner, hos er eller hos oss på vårt kontor i Linköping.

Kontaktformulär